85

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се прокара закон политици и свързани с политиката лица да нямат право да придобиват имоти докато са на власт.

84

Шоколад

преди 5 години

До 74Нали разбра, че е продала наследствен имот в Плевен иЕ купила апартаменти по 2000 евро кв. метърКупила си е ФерариХодила е на почивка на Бора Бора за 1 месецИ останалата сума от 3 000 000 е внесла на влог в КТБ. Като тя и е възстановена със законната лихва от 10%

83

КОРУПЦИЯ

преди 5 години

Бойко не чакай, впрегни цялата държавна машина и унищожи корена на злото БСП, знаеш за милиардите които ограбиха от българския народ, не чакай.

82

ГЕРБ=БСП=ДПС=ОП

преди 5 години

На изборите не гласувайте за комунисти!

81

Анонимен

преди 5 години

Ами ще им ги продадат на 1/3 цена разбира се, вие какво искате?! Хората цял закон преправиха специално за тях, та да могат да си вдигат небостъргачи където искат. Много е вероятно и да са им ги подарили даже, като парите са върнати обратно в офшорни сметки.

80

Анонимен

преди 5 години

Доказаната крадла Нинова е закупила апартамент за 21 000 лева при пазарна цена от 90 000 лева, КПКОНПИ да разследва ***

79

КОРУПЦИЯ

преди 5 години

Че въпросният орган ще ги искара невинни е ясно, но и на хората им е ясно, че става въпрос за търговия с влияние. Ти на мене евтино апартаментче в супер луксозен блок, аз на тебе чадърче от властта за да можеш да правиш безнаказано каквото си искаш. Като бонус може и някоя лека държавна поръчка да намажеш за 10-20 милиона

78

Ужас

преди 5 години

За 30 години прокуратурата да е обвинила и осъдила политик????Имаше приватизация - от там излязоха днешните олигарси и работодателиЕдни хора натрупаха пари, но как са натрупали първият милион и плащали ли са данъци не се знае????Плащали ли са реални осигуровки на работниците????Как се построиха и облагородиха Младост и частните квартали, кой имаше интерес???А дано разберем нещо по тези тъмни теми.

77

Вашето мнение

преди 5 години

КПКОНПИ да разследва и БСП, там ще излязат злоупотреби за милиарди левове, а не за някакви кирливи апартаменти, действайте.

76

Анонимен

преди 5 години

Глупости! И на децата е ясно какъв ще е резултата.

75

.

преди 5 години

Крайният резултат е ясен от разследването- невинни.Не хабете държавен ресурс.

74

Анонимен

преди 5 години

да ти продадат апартамент на 700 евро ,Определено няма подкуп но най вероятно става въпрос за нещо друго тръстово споразумение за какви цени трябва да се продава, На няколко места се споменава цена е 2000 евро.Не е незаконно да продаваш под цената на тръстовото споразумение, Защото тръстовите споразумения се водят за незаконни.Но ако хората които нарушават споразуменията не бъдат наказани по един или друг начин.Много хора ще започнат да нарушават тръстовото споразумение и те се обезсмисля.

73

Цвъки физкултурника

преди 5 години

Докато тече разследването заподозряните лица не може ли да бъдат набутани в следствения арест за да не се опитат да пречат и да фалшифицират доказателства?

72

ХХХ

преди 5 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ВЕЧЕ ЗНАЕМ ЧЕ СА НЕВИННИ А ОТ ПРОВЕРКАТА НАЙ-ВЕРОЯТНО ФИРМАТА АРТЕКС ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВИНОВНА. ЯВНО НИ СМЯТАТ ЗА МНОГО *** ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ. ПРЕДИШНАТА ПРОВЕРКА АПАРТАМЕНТИТЕ БЯХА ОТ ТЪСТА И ТЪЩАТА НИЩО ЧУДНО СЕГА ДА СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ КРЪСТНИК И ТУК.

71

АЗ

преди 5 години

Да ги проверява Кьовеши, другото не важи

70

хм

преди 5 години

Значи някой проверяващ пак ще стане депутат /Справка-проверката на Цвъкьо от НАП/

69

Анонимен

преди 5 години

Цецкее, къде е реформата в правосъдието, искаш ли ти да платиш глобата към ЕС?... тая ми била правосъден министър... цял мандат не и видяхме грозната физиономия, за какво взема заплата, и колко и е заплатата, та да си купи луксозен апартамент?...

68

хаха

преди 5 години

Изборгейт - любимата занимавка на червените другари !

67

Анонимен

преди 5 години

всичко е законно, нали си знаем, те нямаше да са толкова нагли иначе

66

анонимен

преди 5 години

ГОСПОД ГЛЕДА и ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!!!! Безплатен обяд няма!!!!