165

Анонимен

преди 5 години

Точно БСП,да ми говорят,че са борци срещу корупцията,точно те,които приеха през 2008,закон за оневиняване на висши служители?Те,които са най-богатите хора в България,разграбват страната от времето на соца до днес,щом им се удаде възможност.Те,които живеят в центъра на столицата в луксозни апартаменти,закупени за левчета,които изгониха ,или избиха богати българи след 9 септември 1944,за да се настанят в къщите и апартаментите им?!Наглост,по бесепейски.

164

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименКОНПИ възбуди проверки с/у споменатите...Какво искаш да кажеш с тоя жалък опит?-че КОНПИ е.."е неморална, поднесена ни в един вид, възбуждащ най-долните страсти на човека."?Когато погнаха Иванчева всичко беше "морално и правдиво"но когато споменаха тия тримата,изведнъж "О!..Неморално!..Възбуждащо най-долните страсти на човека".......знаете си "наградата",нали?надявате се да не ви я връчат..

163

ПроСоТо

преди 5 години

всичко това звучи много добре и обнадеждаващо..Но ще го направят ли,или само пускат димната завеса?.."По делата им ще ги познаете"....и за съжаление :-"Всяко чудо-за три дни"....лека нощ,мили деца!

162

Анонимен

преди 5 години

Завист е един от седемте смъртни гряха. Блудство е един от седемте смъртни гряха. Блудство е, когато подтикваш брата си към грях. С тези материали,с които гърмят всички медии, те подтикват към греха завист целия български народ, а самите журналисти и собственици на медиите влизат в греха блуство.Но то, по-грешни от комунистите има ли?Не, че защитавам управляващите, но тази истерия е неморална, поднесена ни в един вид, възбуждащ най-долните страсти на човека.

161

АнонимеН

преди 5 години

ПОДИГРАВАТ НИ СЕ ОТНОВО!!!ВЛАСТТА ПРОВЕРЯВА СЕБЕ СИ ЗА ДА ЗАМАЖЕ ОЧИТЕ НА БУДА-ЛИТЕ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДА!

160

Breois

преди 5 години

За Артекс знам че отварят фирми за 1 месец на които се превеждат парите. Това им е схемата да се избягва ддс. Ако има истинска проверка, тези неща ще излязат наяве,,,,Мен ме дразни това че претедират че са големи родолюбци...с парите на властта всеки може да се прави на родолюбец

159

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл, тъй като Цветанов каза, че когато проверката приключи ще трябва да му се извинят, т.е. резултатът от проверката вече му е известен.

158

Анонимен

преди 5 години

До 97522,167 Знаеш,че това не е вярно.ГЕРБ отстраниха свои хора,след непотвърдени овинения на БСП,чиито членове и симпатизанти,са най-богатите хора в БСП,а човек на Румен Радев,дори се хвали със снимка,в нацистка униформа и хитлеристки поздрав.Същият не бе наказан,дори,камо ли увалнен.За това,че Радев и БСП ралотят за руските интереси,трябва импийчмънт и закриване на руската БСП.

157

97522

преди 5 години

Предварително сме наясно, че по документи всичко е изрядно. Това е елемент от ПР стратегията на ГЕРБ преди избори: отчитат успехи, събуждат скандали за свои активисти, оневиняват набедените, по време на кампанията не влизат в пряка дискусия с другите кандидати с извинението, че работят за българския народ в момента и нямат време и пари за медийни пиески.

156

Ицко

преди 5 години

А кога ще почне да се занимава с имотите и парите на Ахмед Доган , Нинова , Жаблянов , Кирил Добрев , Елена Йончева , Гуцанов , Гергов .....няма да стигне един хард диск да изброявам колко комунисти са си построили комунизма ,докато 90 % от българите си броят стотинките всеки ден !!!

155

Анонимен

преди 5 години

Поредната дъвка на БСП.Кога най-сетне,ГЕРБ ще отмени закона на БСП от 208,за оневиняване на висши служители и ще започна мащабно разследване на престъпленията,на комунистите от руската БСП?Без давност,за кражби и злоупотреба с власт.

154

Анонимен

преди 5 години

И ако в периода 2017-2019 са продавали на данъчна оценка току виж излязло че даже са ги купили по-скъпо.

153

SHTANGI

преди 5 години

Е те са Ортаци бе.. ко са хващат :D :D

152

Честен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха .........ха-ха .....

151

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, Цачева, Рашидов, Хампарцумян............................всички са в кюпа с апартаментната и имотната мафия!!!!Цацаров да не спи, ами да се самосезира!!!!

150

Анонимен

преди 5 години

шайка бандити

149

Анонимен

преди 5 години

Някой ако мисли ли КПКОНПИ ще изкара на тетка цеца мръсните ризи жестоко се лъже. Всички административни структури в цяла България са в мрежите на ГРЕБ. Няма нито една администрация, която да работи нормално и за хората. Гарантирано от ГЕРБ

148

Анонимен

преди 5 години

Искам те в раирана пижама в някои от твоите затвори.Заедно с Цецо,Влади,Бойко и цялата шайка.Друго спасение за дуържавата няма.Но разследващите трябва да са от ЕС или Америка.Нашите не стават.Те вече са напазарувани.

147

JUSTICE

преди 5 години

България е държава, превзета от олигархични интереси, с концентрация на политическата и икономическата власт в ръцете на ограничена група хора, която упражнява влиянието си върху парламента, правителството, политическите партии, публичната администрация, полицията, съдебната система и масмедиите". Една ничия територия с нефункционираща демокрация и опортюнистична олигархия! ПКОНПИ няма да намери вина, но ще се оправдае с особеностите на демокрацията, позволила на Тръмп да не плаща данъци примерн

146

Анонимен

преди 5 години

Как се е накокошинила само!Ха,ха,ха.И дроби едни глупави оправдания.И тази жена е била председател на НС(не че сегашната е по-читава,де)а сега и м-р на правосъдието!Какво правосъдие,беее.Цирк!