515

Гербераст-крадец

преди 5 години

Алчни герберастки крадци.

514

Простотия

преди 5 години

Цвъкито е много ***, но изглежа умен, а *** и той ***, пък изглежда още по ***.

513

Анонимен

преди 5 години

На изборите ще ти стане още по-гадно.Вервай ми.

512

Звучи гордо

преди 5 години

Звучи гордо да приХватизираш за хиляди нещо което сртува много милиони и милиарди, тогава те уважават! Докато апартаментите са кокошкарска работа, защо да не се започне от нея - след като вдигат толкова шум бспарите: да се разследват детайлно властимащите от управлението на Младенов до наши дни - кави апартаменти са купували и за колко? Също да докажат произхода на парите си!Като казваме А да кажем и Б. Уви, ТОЧНО БСП НИКОГА няма да подкрепи такава идея, колкото и да *** сега за Цв Цв

511

Али Бойко Реза

преди 5 години

Гадно ми е!Лошо ми е!

510

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Bedniy bulgarski narod...Diy vole diy....NE PROGLEDNAHA....PODIVYAHA POVECHE...

509

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Gadno my e bilo?..A lesno ti be da naranish edna bedna dushitca...poneje imala 4 prustena na rukata si!!..A DA vidim kakvo nosish v gashtite si..topki ili maslinovo listo!

508

не може да бъде!

преди 5 години

Г-н Борисов видимо не усеща ,че и той е в групата на маскарите,както е казал бай *** -"Всите са маскари".Бай *** е имал за помощник Данко Харсъзина,а г-н Борисов - Цанко Харсъзина!?

507

до 583

преди 5 години

Виденов живее в стара панелка наследство от родителите му в Пловдив.Той и Ренета Инджова са единствените нищо не взели за себе си.

506

СПИТЕ ЛИ ??!!???

преди 5 години

...НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....

505

Я че кажем истината

преди 5 години

Хора , защо се лъжете, бе ? За 30 г.,България никога не се е управлявала от демократи!!!БКП НИКОГА не си е ходила , винаги е била на власт.Еее, стига толкова с хранениците.

504

До Анонимен 570

преди 5 години

"ЖАН ВИДЕНОВ НИЩО НЕ Е ОТКРАДНАЛ ЧОВЕКЪТ." ---Сигурно не е - вярвам го искренно! Но дори и него ако разследват в какъв апартамент живее и колко е платил за него - МОЖЕ да се изненадат, не знам... Това с апартаментите, номенклатурата за нищо го нямаше и беше нормално добрите другари преди и след 10ти да купуват добри апартаменти на добра цена.Къде е медийният шум за милионите на офшорковци? Някакво разследване за куфарчетата сп пари дето хвърчаха до Виена след 10ти?

503

Анонимен

преди 5 години

Ако беше послушал приятеля си Георги Марков да си подадеш оставката,сега нямаше да се червиш пред народа.Щеше да си харчиш на воля милиардите и да си свиркаш.А сега?Сега си в небрано лозе и се чудиш как да се измъкнеш.

502

Анонимен

преди 5 години

"Това, което е интиресно, е че инициатор на първия сигнал срещу нас за забавени преписки, е фирма Артекс". Това каза бившият зам.-кмет на район Младост Биляна Петрова."

501

Анонимен

преди 5 години

ти винаги си бил по.дло.га на краваршингтонза сметка на българските национални интереси

500

До До 566

преди 5 години

Защо трябва да се връщам цели епохи назад, след като моят собствен житейски период е пълен с престъпленията на Офшоркови? Иска ти се да забравим това което помним лично и лично ни засегна - няма да стане! Те още държат икономическата власт, следователно до голяма степен политическата. ГЕРБ са втори, даже трети ешалон партийци. Те никога няма да настигнат номенклатурата която апартаментите по центъра ги изяждаше на закуска между другото, включително и След 10ти ноември.

499

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да ни говориш,Бойко,вече никой не ти вярва.Политически трупове сте.

498

Анонимен

преди 5 години

Навързани са като свински черва и няма кой да ги разплете.За 140 години как пък още един Левски не се роди в тая държава.Само мижитурки и далавераджии.Народе...???

497

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг, много триете, бе. Сума постове ги няма.Брей , че сте на Б.Б хората ама и и Вий ще паднете на мушка , да знаете.

496

Маджо

преди 5 години

Къде да намеря момчето за всичко от снимката? Още не съм пил кафе и няма кой да ми измие колата!!!