15

Анонимен

преди 5 години

Можеше да кажеш на оня тъпан да го планира добре, но след изборите. Но за ГЕРБ няма скруполи, след като цялата помия я поема тоя на снимката, чак ми е жал за горкия ***, поставен там изграден образ, от бившите ДС модерни мутри, за да узурпира властта и да я предаде в ръцете на световната финансова мафия. За това неговите в парламента нямат срама, и правят каквото си поискат когато си поискат. А после тиквата ходи да се извинява... Сладка работа.

14

Анонимен

преди 5 години

И кои точно са маскарите, че нещо не стана май много ясно.Май това те вие гербавите крадци и негармотници, които се самозабравихте.

13

ПроСоТо

преди 5 години

"матора и душата на герп"-"Светан Светанов"-Цветето на мама /по изявления на Тиквата!/ затънал ДО ГУША в лай-няни ДАЛАВЕРИ,но.."..ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ"...?!?!?!?!?!?!?!..вече не мога и да се смея!....явно имаме нужда от българския "Йелоустоун"..

12

Victimized

преди 5 години

Мафията БСП ще хвърли милиарди за да докопат властта

11

Анонимен

преди 5 години

Разследването тръгна от Свободна Европа, финансирана от американския конгрес.Цецко, нещо си сгафил на последната молитвена закуска.

10

Анонимен

преди 5 години

"Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно"Разбира се, че е законно бе Баце. И на западно-германсия канцлер Ханс Дитрих Геншер всичко беше законно от частни фирми получаваше милиони годишно за консултации специалист по всичко, и ги декларираше и плащаше данъци, всичко законно, има си хас да е незаконно. При демокрацията всичко е законно.

9

Анонимен

преди 5 години

КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ ВИЖТЕ ХУБАВО КОЛКО СТРУВАТ....тези ...

8

мачу пикчу

преди 5 години

Единия живее без наем, другия купува апартаменти, третата от БСП купува гори и т.н. Какво очакват от народа - да им вярва? Да плаща данъци? Ужас...

7

Victimized

преди 5 години

Тиква, каква атака бре, това разследване го извадиха от Биволь и Фрог, те са толкова партия с БСП колкото и вие. Всички му видяхме кирливите ризи, видяхме ви всички.Следващите избори пак ги купете, и рано или късно народа ще смени властта по не регламентирания начин. Понеже вие сте пиявици, и бъдещия хазяин организира цялата ГЕРБерастака мафия да гласува и купува гласове, но всичкото това ще е до едно време.

6

Анонимен

преди 5 години

"Според него всичко е много добре планирано преди изборите"Разбрахте ли сега БеСеПету купило апартамента на Цв.

5

Анонимен

преди 5 години

и на нас ни е гадно, ама ... пак ви избира някой ...

4

Burzum

преди 5 години

Незабавно разследвайте и БСП, ще е интересно.

3

Анонимен

преди 5 години

БСП е проклятието на българите и България.

2

Фалш

преди 5 години

На него му е гадно, а на нас ни се гади от тях.

1

Взе да проумява,

преди 5 години

че утайката на обществото е събрана в ГЕРБ! Показаха се осраните им ***!