11

Темида

преди 5 години

Кой знае какви са ги вършили певачката и шофера в колата и къде са му били ръцете. Съдът следва да изясни този въпрос. Не може да се кара бясно, на червено, диво и нетипично, пък било то и на магистрала.

10

NEMARA

преди 5 години

Michael Jackson ne jelae nikoi da go slusha ce si igrael s detsa-a vie tseluvaite ...desetuuu

9

Анонимен

преди 5 години

Няма как да го осъдят за някакъв който нарочно се е хвърлил под колата. Какви са правилата за движение по магистрала на Пешеходци. Има ли такива. Карам със 100 км в час и как ще спра ако някой изкочи изневиделица. Ако някой от съдиите и прокурорите успеят да спрат автомобил движещ се с 100 км в час на 10 метра да се запишат в книгата на Гинес.

8

бай ганю

преди 5 години

лошо седларов лошо

7

Discovery

преди 5 години

Е... магистрала, изкача ти пешеходец... чий го дири там? Певачка, не певачка, кво я занимават нея и шофьора й. То на Цариградско в София като ти излезе некой, нямаш шансове да го помилваш па кво остава на магистрала...

6

Анонимен

преди 5 години

Караш по автомагистрала и изведнъж някакъв психар изскача пред теб!!!

5

Момо

преди 5 години

Не разбирам защо се води дело за блъснат пешеходец на магистралата. Що за глупост?

4

Анонимен

преди 5 години

До НиколаНикола, да ми седнеш на кола!P.S. Не съм OMG_Lucker, 3 съм. Ще ти кажа само, че от коментара ти личи ориентацията. :)

3

Анонимен

преди 5 години

"Държавата няма никакви претенции към нас", заяви Деси Слава. Това й изказване буди недоумение, защото образуването на наказателно дело е повдигнато именно от прокуратурата.---Напротив, нищо за "недоумяване" няма: това е изказване на чалга певица, съвсем си е нормално. :) Виж, ако авторчето недоумява ... това е друго нещо. :)P.S. Между другото, и аз нямам претенции към IQ-то на Деси и Славка. :)

2

Никола

преди 5 години

Омг па ти си много остроумен бе

1

OMG_Lucker

преди 5 години

"Държавата няма никакви претенции към нас", заяви Деси Слава. Това й изказване буди недоумение, защото...Ако някой е очаквал логика у чалга певица.. ами объркал се е :). Да надцениш с много даден човек е почти толкова глупаво, както да подцениш някой.