333

Анонимен

преди 5 години

За Иванчева, белезници и вериги, а за Цветанов и останалите гнили и корумпирани политици ? В България управлява мафията!

332

A

преди 5 години

Еййй много ви е мъка на всички, че някой си е купил апартамент на данъчна оценка... други хора милиони откраднаха, а тука за 4 стени повече направихте дандания

331

Анонимен

преди 5 години

До сега в България няма нито един осъден от властимащите,които все се спасяват,защото са устроили по такъв начин порядките в България,че да излязат чисти.Цецо е един от строителите на съвременната пропаднала България.Беше осъден на две инстанции преди 4 години ,но пак се спаси.Дано този път не му се размине.Хората искат справедливост и само оттам могат да тръгнат нещата към по-добре.Тези 30 години от демокрацията все далавери.Затова сме последни в Европа,защото ни управляват такива като Ц. и Б.

330

Болшевик

преди 5 години

Ооооо! Значи дойде време да започнем да гледаме кой кави имоти има и с колко пари разполага ! Е , значи идва народната власт и народният съд ! Дерзайте ,другари! Всекиму според алчността и всекиму според гърбината ! Докато няма обесени пред народното събрание ,няма да тръгне държавата.

329

ей

преди 5 години

джоб срама нема-тоя е там да краде много ще чакаме да мисли за народа.трябва да забравим ,че съществува герб и че това е държава.нека всеки се спасява както може

328

Анонимен

преди 5 години

Цветанееее, Ушатко! Кажи бе къде дават луксозни (па и панелни) апартаменти в София по 600 евро квадрата, да си накупим и ние бе! И аз ще оценя архитектурата, псалмите, психозащитата и всичките простотии, които надрънка оная k0за от фирмата-инвеститор, та дано ми продаде и на мен някое жилище "което не се продава" и да не мисли за печалба (щото за капиталиста тя не е важна, нали)!Няма да издавам далаверата, и аз ще разправям като ме питат, че всичко е честно и не е корупция! Има балъци да вярват

327

Да те клепят е едно,

преди 5 години

но когато сам се осереш, и Господ не може да те спаси. Този се *** до уши, вони, че се не трае вече!

326

Анонимен

преди 5 години

айде бе...да не би БСП да живее в този апартамент...като си такъв ербап...що не се откажеш от апартамента...

325

Ето го гадняра!

преди 5 години

" Цветан Цветанов е знаел за сериозен казус свързан с Артекс Инженеринг и е инициирал проверка срещу тях. Четири дни по-късно той се сдобива с луксозен апартамент в сградата Летера на ул. Латинка 8. който преди това е на собствениците на Артекс Пламен Мирянов и Весела Мирянова. Така проверяващият и проверяваните експресно си прехвърлят едни имоти, а преписката, проверката и резултатите от нея потъват неизвестно къде." Гадняра си умира гадняр!

324

Браво Цецо

преди 5 години

Най добрата защита е нападението...

323

Ф

преди 5 години

Цецо, стига все БСП, Русия, Путин и Радев да ти са виновни за издънките! Изтърка се тая плоча, смени я! Че си агент на ЦРУ-също знаем, значи си предател на България! Тук и Т.Биков не може ти помогне с глупостите си, че иначе и той ще хлътне с теб! За пореден път гербаджийските фенове са разочаровани, ама пуста българска алчност виж какво прави???

322

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Цветанов е ***, но ще видите, че Борисов няма да го отстрани от ГЕРБ, както постъпва с другите замесени в корупционен скандали. Без Цветанов и изборните му трикове ГЕРБ не могат да спечелят нито едни избори. Цветанов го пращаха на специално обучение в ЦРУ, за да го научат как се "печелят" избори. Ценен кадър е ! По-ценен дори от Борисов.

321

Петър

преди 5 години

ДО ТУК БЯХМЕ С ГЕРБ. ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА ТЯХ. КРАДЦИ И МУТРИ. ИМАХМЕ ИМ ДОВЕРИЕ, НО ЦВЪКИ ГО РАЗБИ.

320

Васко

преди 5 години

До ПрофесорНАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

319

Цвъчки

преди 5 години

Всеки път като ги хванат по бели гсщи повтаряъ само че бсп им е виновно. БСП са дкрадци и измамници, но същото важи и за ГЕРБ които 15 год почти не пускат кокала. Лошото е че тези апартаменти са нищо на фона на откраднатите милиарди, разсипаният малък и среден бизнес, унищожената и разграбена здравна система, разбитото образование. А тия ушат *** само знае да краде и да повтаря че бсп са му виновни. Дано съдбата ги накаже всичките по най строгия начин, защото съд и прокуратура са техни

318

Анонимен

преди 5 години

долен и неерудиран престъпник - емблема на герб

317

Цецо Ушото

преди 5 години

Мачкам ги ,ам ся уча 91 псалм *** не моа го заповна ....

316

Z

преди 5 години

След като Десислава Иванчева се опита да спре строителната и имотната мафия в София, Цветанов се видя свободен да изкупува евтини апартаменти!!Чакайте скоро да си купи цял квартал!!Добро утро, селяни прости!!!Разбрахте ли сега, защо я оковаха във вериги невинната жена??

315

Анонимен

преди 5 години

Дкрий се, бе, ..., на всички им омръзна от теб, дори на съпартийците ти! Мяра и срама нямаш!

314

MIMO

преди 5 години

Смях.Пълен и истински.Вече не ги е страх,нагли гадни и гнусни.Мерят си тръбите и не им пука,защото народа спи.Фалшифицират изборите,крадат евро субсидий,купуват апартаменти,правят заменки,изнасят милярди от страната,децата им учат в най-реномираните и скъпи школа и нагли-нагли.Дошло е време да се събудим от ДЪЛБОКИЯТ СЪН.