353

Анонимен

преди 5 години

Той си купил апартамент, но това било тактическо мероприятие на БСП. Ха-ха-ха, и аз искам БСП-то да ми купи два, а може и повече апартаменти. Когато си от комуникстическо потекло, всячески се опитваш да скриеш членската си книжка от БКП-то. Такъв е и Методиев Борисов, разбира се.

352

бай туй

преди 5 години

крайно време е КНОПНКИ, прокуратурата и прочие Органи да се заемат с всички имоти на политиците включително и на тези от БСП-какви ги имат, как са ги купили,на какви цени и да го обявят публично. Още-да потърсят отговорност от всички които разпространяват такива скандални новини преди изборите и да има наказани и осъдени журналисти и политици...стига вече компромати и простотии...помните лисписъка на милионерите настената на САЩ посолството през 80-те...

351

ЗАКОНА СДЕЛКА ЛИ

преди 5 години

ЧЕТЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА АДВОКАТ ЕКИДЖИЕВ ЦИТИРАН ОТ ВЕСТНИК "СЕГА"

350

ХЕ ХЕ

преди 5 години

МРЪСОТИЙТЕ НА ЦВЕТАНОВ ''тактическо мероприятие на БСП "Този номер е вече толкова изтъркан,толкова му стига пипето на господина и друго неможе да измисли.По добре беше да каже - ТАКТИЧЕСКО МЕРОПРИЯРИЕ НА СВОБОДНА, ЕВРОПА БСП И ФОНДА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА.Но не го казва защото веднага ще бъде осъден за КЛЕВЕТА.

349

Как се прави

преди 5 години

За съжаление този скандал показва колко могат някои. Ако си умен правиш милиони, а други най лесното и видимо което в днешно време всеки с електронен подпис може да види. Не казвам че умните не трябва да си понесат последствията, но в момента сме на дъното.

348

баба мара

преди 5 години

закуските това ти докараха свободна Европа сега се опитваш да пробуташ БСПама не става

347

Анонимен

преди 5 години

Наистина трябва да си завършил елитното школо за особено надарени във Вършец,за да инвестираш парите си по такъв начин и в такъв момент,когато знаеш че връгът следи действията ти под микроскоп и за всяка грешка,прошка няма да има!Другия вариант е да си много нагъл и да не си даваш сметка,че всяко начало има и край!

346

Анонимен

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВКАК КАТО КАКЪВ? КАТО СОБСТВЕНИК НА АСАНСЬОРНА ШАХТА! СДОБИЙТЕ СЕ И ВИЙ С ТАКАВА И ПЪТЯТ КЪМ ПЛАТЕНИТЕ "БЕЗПЛАТНИ" ЗАДОКЕАНСКИ ЗАКУСКИ, КОИТО ПЛАЩАТЕ ВИЕ КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ, ЩЕ ВИ БЪДЕ ОТКРИТ! И НЕ МУ ЗАВИЖДАЙТЕ НА ЦЕЦО! ХИЧ НЕ МУ Е ЛЕСНО СЕКА ГОДИНА ДА БИЕ ПЪТ ДО ВАШИНГРОН ЗА ЕДНАТА ГОЛА ЗАКУСКА. НО ПЪК Е СПАСТРИЛ ОТ ТЕЗИ У ДОМА ЗА ЕДНО МАААЛКО АПАРТАМЕНТЧЕ СЪС СОБСТВЕНА АСАНСЬОРНА ШАХТА...

345

wqw

преди 5 години

да управляваш най-бедната държава в ЕС и да се шириш на лукс.. хайде малко по-смирено да си живуркаш, че много дразниш. Вземи пример от Соломон Паси и трабанта, ще ти е от полза...

344

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност Цветанов е прекарал някой от БСП като го е преварил да купи апартамента , Най вероятно самия президент Радев е искал апартамент в въпросния блок но не си е взел защото са се свършили.Иначе няма никаква друга причина Президент да се занимава с това.Но това вече си е лична причина, да свършат апартаментите в блока и президента да остане без апартамент.А той Радев си мечтае за нов апартамент и сега разочарован не може да си върши работата.

343

conservator

преди 5 години

имаш 5 ябълки, продаваш ги като за 6, купуваш 3 дюли на цената на две. Продаваш дюлите за 1 кг. леща, взимаш на заем още един кг. леща (обезпечен с първия кг. леща). Разменящ лещата за плуг и после една фирма ти дава да й ореш нивата. Продаваш бизнеса и си купуваш овощна градина с ябълкови насъждения. Защо всички така доброжелателно са търгували с теб, защото си добър търговец естествено.

342

Анонимен

преди 5 години

Добре му е на тоя. Има си личен асансьор и никой няма да се погнуси ако пpъдне в асансьора.

341

егати олигофрена!

преди 5 години

БСП ли те накара да купуваш седми апартамент!

340

тонката

преди 5 години

цветанов у америка ште си купи нов апартамент у некой небостръгач и от там ште бори кумунистите до край нема да го победите

339

222

преди 5 години

Свободна Европа са комунисти и агенти на БСП и това е тактическа операция на руския спецназ, но Цветанов е агент на ЦРУ и ще ги победи. Цяла Америка е зад гърба му, авие квичете, квичете.

338

Анонимен

преди 5 години

До AХахах, някой хора откраднали милиони. Управляващите откраднаха МИЛИАРДИ, ти на кой свят живееш.

337

222

преди 5 години

До ЖороНе е БСП а сигнала идва от радио Свободна Европа.---------------Айде бе - а как стигна този сигнал до Свободна Европа - я стига сте мислили нормалните хора за балъци . Типично изпипана акция на корнито - те са корифеи в това, да мърсят и съсипват.

336

Анонимен

преди 5 години

цецо пак трабва да пробута нещо в ущърб на българияматериала е от свободна европаамерикансак организация не от бспи му подсказват че ако не се справи ще го издухати като стар лъ.жец веднага набеди бсп

335

Морски

преди 5 години

Борисов е лежал 8 месеца в чешкия затвор Панкрац....сега е премиер,...срам,позор.

334

Морски

преди 5 години

ГЕРБ не е партия,ГЕРБ е Мафия.