24

Анонимен

преди 5 години

Води се хибридна война на Запада срещу православните държави................България, Русия и Сърбия!!Добър ден, селяни прости!!!

23

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.

22

Анонимен

преди 5 години

Вучич се прави на хитра лисица !Хем е с руснаците,хем преговаря за членство в ЕС ,и назначава за премиер лесбийка при това хърватка!Всичко би дал /без Косово/страната му да е в ЕС!

21

Анонимен

преди 5 години

Дано издържат братята - сърби на натиска и да не влезнат в НАТО и ЕС, но се съмянвам...............и там ще се намери някой като нашия Соломон Паси.......един антибългарин, ревлю и ЦИОНИСТ - МАСОН с един смешен Трабант, който продаде интересите на България!

20

Православен

преди 5 години

Пореден опит за преврат на Соро с и ЦРУ. Готови са на всико да спрат турски и северен поток.

19

за Македония

преди 5 години

Македония вече не е нито на България, нито на Сърбия..............само гръцките тарикати си изиграха добре играта и Македония стана Северна Македония ( Северна спрямо Гърция)!Македония също се командва от албанската мафия...............в парламента на Македония има 2 или 3 албански партии!!!

18

Офффф

преди 5 години

Сърбите искат просто друг президент, а не да влизат в НАТО. Почти всички сърби са против влизането и процента беше към 90, до като към ЕС имат желание, но няма да ги пуснат без Нато.

17

за Косово

преди 5 години

Косово вече не е Сърбия (за съжаление), Косово се командва от един от клоновете на албанската мафия................Хашим Тачи "Змията"..........наркобос и търговец на човешки органи..............той опъна дъртата вещица Мадлин Ол-брайт и тя лобира в САЩ и ООН да се създаде НЕЗАКОННИЯТ АНКЛАВ Косово !"

16

Маке

преди 5 години

Сърбия, ке падне....!

15

Анонимен

преди 5 години

Крим е Русия!

14

za Serbia

преди 5 години

Поредният опит на Запада за цветна ревоолюция ("Майдан" в Белград, пуч, незаконен държавен преврат), този път в Сърбия............засега в по-мек вариант!Нищо ново под Слънцето!Дай боже сърбите и Вучич да издържат на натиска!

13

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по далече от Русия и Сърбия толкова по-близо до цивилизацията

12

ники

преди 5 години

Ха-ха. Расийските *** в акция. Че и статии пишат.

11

Анонимен

преди 5 години

НАТО, ЕС, Ф16 въпроса е приключен

10

Анонимен

преди 5 години

То не е Русия дето губи Сърбия и балканите, то е изтрещялата идеология дето малко по малко издиша и вече почти е умряла с няколко диктатори дето са останали

9

Анонимен

преди 5 години

Албания печели Косово, Русия печели Крим. САЩ печели, Русия печели. Сърбия губи, Украйна губи.

8

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски

7

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са велик народ,бориха се с НАТО,Икономически сега ги натиска САЩ и ЕС,дано се спасят от тези.те са малка държава но с самочуствие за правда.за разлика от бълхарите който са хора без ДОСТОЙНСТВО.

6

Учителя

преди 5 години

И сърбите ще разберат, че причината да са зле е Русия...макар че Русия подкрепя Сърбия от 19 век, в усилията си да съсипе и асимилира България. В този смилъл сърбите нямат много причини да мразят руснаците.

5

ползват псигенератор

преди 5 години

СРБИЯ никога не е била проруска или про съветска.Заради намеса на Русия в Първата световна война на страната на Србия Москва загуби десетки милиони убити и огромни територии /вижте границите след 1918 и сега..