144

Анонимен

преди 5 години

До Додо159 Много се размечта,изброените български герои нямат нищо общо със сръбските сатрапи.Те никога не са зовяли българите,да завземат чужди територии и да избиват,изнасилват,ограбват,прогонват други народи,както направиха сърбите и руските им ментори.

143

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха сърбежите да поддържат огъня на Кремъл на Балканите,от българските русофили днес нямаше да е останало и копче.Тия никой не ги обича.Открито посягат на независимоста ни.Винаги са разчитали на Сърбия,при наложително инцидентно завземане на властта в България чрез вътрешен преврат,и външен удар от страна на сърбите.Иначе народа не ги обича,а това се видя след 9/9/1944г. Тогава се наложи България да остане окупирана от СССР войски за години наред.Защото комунистите бяха против народа.

142

Анонимен

преди 5 години

До да147" Православието и славянството"служат на руските имперски интереси и на сръбските сепаратистични такива.Сърбите,не са ни никакви братя,нападнаха ни в гръб,за да унищожат българската държава през1885,насъсквани от Русия.Заграбиха Южна Морава,Македония,Западните покрайнини.

141

Анонимен

преди 5 години

До раша наша168 Сърбите,в цялата си история са били васали-първо на Византия,после на Русия.От малко племе,дошло през Късното средновековие по тези земи,сърбите,с помоща на Византия и Русия получиха даром български земи,присвоиха си византийски и български църкви,откупиха със злато Българската,охридска архиепископия,нападна България през 1885,но бе позорно разбита.Извърши геноцид в българска Македония,Западните покрайнини,дадена й бе и Южна Морава-българска територия.

140

Анонимен

преди 5 години

Не бъдете материалисти и не изхождайте от славянското ни минало. Халогрупата R1a1 характерна за славянските народи показва че българия е такава едва на 20%. Изхождайте от психо-менталната ни историческа колективна памет. Незабравяйте че в източните цивилизации държавите са политико-икономическо ипостази на културо-менталения ни код а не на нашата кръв!!!! Такова разбиране води до превръщането на БЪЛГАРИТЕ в биомаса

139

раша наша

преди 5 години

разбирасе че западът се вмешва в сърбия да отбият русия от сърбите а тези недоволни от президента на сърбия са малцина сърбите обичат и уважават руснаците сащ бомбиха сърбите те никога няма да забравят сащ и не искат да са васали на сащ и ес подобре един господар русия от колкото два гоподаря---сащ и ес

138

Додо

преди 5 години

В Хага биха осъдили на доживотен затвор и Левски, и Ботев, и Раковски, и Тодор Александров и всеки друг Български борец за права на народа.

137

Анонимен

преди 5 години

Където има реки с име Бистрица, там има славяни. В България има десет реки Бистрица, така е и в останалите славянски страни, а Чехия има и Курорт Банска Бистрица. Славяни сме, а ордата на хаган Аспарух се е потурчила и днес гласува за ДПС и ГЕРБ.

136

ПЕНКО

преди 5 години

УВАЖАВАМ ЖУРНАЛИСТИТЕ !!! БЕЗ ТЯХ ЩЕ НИ БЪДЕ ТЪПО И СЛЯПО !!! НО НЕКА НЕ СМЯТАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЗА "МАСА ОТ ПУЛЬОВЦИ" !!! БАЛКАНИТЕ ЗА РУСИЯ СА "ДЖОБНИ" !!! КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ЕНЕРГЕТИКАТА ИМ И СЕЛСКОСТОПАНСКИЯ ИМ ПЛАСМЕНТ- БЕЗ РУСИЯ ??? В МОМЕНТА И НИЕ ТЪРГУВАМЕ ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ С РУСИЯ / КАК БЕШЕ " ЧЕРВЕНИ ЧУШКИ И СИЕ " / !!!!!!!

135

Анонимен

преди 5 години

Турците да си отидат в турски форум и да си хвалят Турция и западните и крепители. Защото толкова е силна Турция, че запада я поддържа 400 години на командно дишане, иначе отдавна такава държава да не съществува. Обратно, Русия никога не е подкрепяна от запада а има 17 милиона квадратни километра територия. А Турция въпреки подкрепата става едно джудже на един малоазийски полуостров и има земи в Европа само заради Фердинанд Лисицата Немска и Туркофилска.

134

Анонимен

преди 5 години

Никой нормален човек от Сърбия няма да излезе на протест при положение, че в Хага за пореден път се изгавриха със сръбския герой и освободител Караджич. НАТО направи така че сърбите да не искат запада за нищо.

133

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко бяхме в съюз не с фъшкийските претенции за световно господство на Германия и с пропадналата Османска империя, а със Сърбия, Гърция и Русия, днес България щеше да е от Чаталджа до Пирот и от Дунав до Бяло море, а освен това днес Австрия нямаше да съществува като държава, Турция щеше да е под гръцка и кюрдска окупация. Така че основният виновник за нашите катастрофи са немците и Австрийците, тия хилядолетни врагове на славянските народи и православието. Пишете си лъжите, ***,

132

Анонимен

преди 5 години

До АнонименкОМИНТЕРНА НЕ Е КАЗВАЛ ДАЛИ СМЕ СЛАВЯНИ, ТУРЧИНУ! Той е казвал заедно със соросоидното племе, че има украински и македонски народ, което не признаваме. А ние сме славяни и го казват славянските имена на предците ни и славянските местности, реки и планини. И отец Паисий го е казвал, и русите дошли да освободят братята си славяни. И да бият и пленят дедо ти турчин.Ходете си в АОнкара като не ви харесва свободата в България, лъскайте чепика на Ердоган с език.

131

Анонимен

преди 5 години

Българите не са славяни! Лъжата на коминтерна отдавна се износи

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Големите патриотари много пишете срещу СърбияГърция и Сърбия се разбират за македония, още по времето на Раковски. Имат да връщат и ще връщат. Чак тогава ще можем да си говорим за отношения, базирани на уважение. До тогава - винаги на нож срещу тея главорези

129

До ПИЧ

преди 5 години

Пич в главата си ХИЧ потърси лекар.

128

Анонимен

преди 5 години

Големите патриотари много пишете срещу Сърбия, ни не ви стиска да напишете кои са най-големите врагове на България на Балканите................Турция и Гърция!!!!Турско робство...............5 века!Византийско(т.е. гръцко) робство................близо 2 века!!!Много сте жалки и смешни, освен това четете историята, както Дяволът чете Евангелието!

127

Анонимен

преди 5 години

Освен това , вие и вашите деца също ще се разболявате от рак и левкемия заради урана!!Много сте прости, ей!!

126

да

преди 5 години

Разделение на братските славянски и православни народи.........руснаци, украинци, българи, сърби!И братоубийствени войни!Това искат западните политици...........тези в Англия, Франция и САЩ!!

125

да

преди 5 години

Много сте зле, тези, които пишете срещу сърбите!Българи и сърби сме братя, нищо че сме воювали в историята................сръбско-българската война беше една БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!Не разбирате ли, че западът това иска?Тазделение на братските славянски и православни народи.........руснаци, украинци, българи, сърби!!