197

Анонимен

преди 5 години

Медицински университети има не само в България.....................спокойно!!!Природата не търпи вакуум..............да се махат, ще дойдат чужди лекари!!!

196

Анонимен

преди 5 години

Това са малките разглезени хлапета, които ще лекуват западните пенсионери и ще оставят майките и бащите си да измират в родината си!!!Можем и без тях..................да се махат!!!

195

Анонимен

преди 5 години

Спокойно....................ще си внесем лекари от Молдова, Сирия , Иран и Ирак!!Едва ли ще ни лекуват по-зле от тия разглезени хлапета!

194

Анонимен

преди 5 години

Я ги виж ти малките тарикатчета...............учат 6 години медицина в БГ-университети, като плащат МНОГО НИСКИ ТАКСИ..........ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.........после бягат на Запад!Да плащат по 5000 лева на семестър, после да ходят където си искат............ако ще да лекуват и пингвините на Антарктида!!!

193

Летящите Холандци

преди 5 години

са 'нашите" лекари-като пчеличката Мая - работят на 2-3-4 места+преподават на 1-2.Чудо! Хора открили сметката-4Х2000=8000=4000 EUR!Почти всеки има и "фирме"-от което допълнително смуче къщни разходи и ДДС!Обикновено е забързан,като заета филмова звезда и на "пациентите" изпраща поздрави с махаща ръка или "Ще те видя".Апропо:"Ама аз те видях-като краставичка си сочен(:!".Всеки получава 10 минути "благоговение" и никаво лечение(освен някоя брошура от спонсор).Кой е луд да работи на "Запад"?

192

Анонимен

преди 5 години

Който иска да следва медицина с държавни такси, да подписва договор да работи поне 5 години в България!Който иска да бяга в чужбина.....................да плаща по 5 000 лева на семестър!Друго решение на проблема няма!

191

Анонимен

преди 5 години

Да ходят където искат, но да си плащат следването за медицина..............така, както се плаща в западните университети!!Сега учат на наша издръжка малките студентчета и после бягат.............никакво национално чуство за патриотъзъм нямат и за дълг към България!!!

190

Съвет

преди 5 години

Взимайте си дипломите и бегом на запад. В *** няма място за образовани и умни хора. Който не го е разбрал не спада към категорията горе.

189

до Тъпчо (169)

преди 5 години

ДА ама след Брекзит ще ви изритат като мръзни ***. Който иска да живее добре и да печели добре - Германия, Австрия, швейцария и скандинавските страни. Всичко останало е ......

188

Анонимен

преди 5 години

Беднячовциии ...стига сте лаяли, ами си лягайте, че утре ви чака работа!!

187

Анонимен

преди 5 години

"Предците ти са живели много по-зле, кръв са проливали, мряли са България, за да го има българското"Не познаваш предците ми, не си им чел журналите, нито имаш представа кои и какви са били, така че споко ... Последното нещо, което искам е, някой да умира, за да можело аз да имам нещо.

186

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Жал ми е за тези млади хедонисти."Защо? Те си живеят прекрасно, а ти ядеш чакъл, защото не можеш ад си позволиш хляб ...

185

До 187

преди 5 години

Стига си пищял бе жена! Човекът ти го е казал! Предците ти са живели много по-зле, кръв са проливали, мряли са България, за да го има българското, а вие сте едни женички, които изпадат в депресия, ако нямате пари за най-новият смартфон.

184

Анонимен

преди 5 години

Аз изкарах тук до 17, после беж на север. Мерси, за изкривеното и скапано посткомунистическо съществуване!!!

183

Анонимен

преди 5 години

До ГерманецНормалните хора не ходят, да се наливат по кръчмите ... Ако това ти е преоритета в животеца, ок!

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 178IT-тата не са телефонисти, секретари и ненужни меринджей на средно ниво :)

181

Анонимен

преди 5 години

До Га ви *** на ЕвропаОт къде го изкопа това число 300 000 българи живеещи в русия? Да не са 24000? Фейк нюз от едно фейк човече.

180

Анонимен

преди 5 години

"*** то от нашти данъци""Вашти" 2000 лева на година ... Милите ми те :)

179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 188Кой предават? Теб? Та ти си отвратителен дебел сeлянин, който знае само да нарежда хората!!! Какво? Да махам с мотикат а5 години, че да оцелея образованието си, а после да ям варени картофи до пенсия, защото заплатите са едва 1000 лева в София ли?Ако искаш роби, купи си от Южна Азия, ама не ме занимавай мен!!!!

178

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 186Ако му ги платя, какво ще направи с тях? Ще ги изпее у селкуту кръчма, дето е в междупанелния ад, в който живее!!!