16

Jas

преди 5 години

И какво са очаквали след като напълниха Европа с каква ли не *** от Близкия Изток и Африка? На обикновения човек му писна да го сапунисват европолотиците, как трябва да е толерантен и да отстъпи жизнения си простор на мигрантите. Къде другаде освен при десните екстремисти да се присъедини? Кой друг ще го изслуша и разбере страховете му? Писна му да мълчи и при десните поне може да напсува официално и на всеослушание политкоректните политици и новопристигналите и да се облекчи поне за момент.

15

така е

преди 5 години

Но това е следствие от безумната политика на лидерите на ЕС. Които поканиха всякаква измeт да се засели в Европа, без да попитат хората населяващи тази Европа дали искат. Тия мигранти са с коренно различно мислене и начин на живот.Така че, който сее ветрове ще жъне бури!

14

Анонимен

преди 5 години

Нормално е след като ръководителите на ЕС се погрижиха,за да създадат обетивни условия за това. Те заложиха тези цъкащи бомби,и този хаос,който предстои.

13

Анонимен

преди 5 години

Един БГ-външен министър преди време беше събрал на кръгла маса едни терористи и главорези от Сирия, зашото Башар Асад бил много лош!!!Помните ли?Или сте забравили?

12

Анонимен

преди 5 години

Мултикултурализъм, феминизъм и хипи-либерастия - няма как в Европа да не избуи тероризма.

11

Анонимен

преди 5 години

Само Русия се бори ефективно с терорисите в Сирия!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще започнат граждански войни, които ще разтурят Европа. И това заради алчни индустриалци и политици мижитурки. "1984" вече се вижда с министерства на истината, които да ти казват как да мислиш и да се радваш на дневната дажба от 25гр масло.

9

Анонимен

преди 5 години

Кой финансираше терористите в Сирия?Кой искаше да сваля Асад?Колко провалени държави станаха вече??Е.............западняците сами са си виновни!!

8

Сталин-ка

преди 5 години

Махнете ги от Европа,тогава ще има мир.Те са несъвместими в съвременния свят.Точка

7

Анонимен

преди 5 години

А дали службите намериха връзка между повишаването на тези случаи и безконтролното пристигане на всякаква *** в Европа ? За един приятел питам....

6

Анонимен

преди 5 години

Западняците сами са си виновни, нали техните служби финансираха и подкрепяха главорези и ислямисти в Сирия, Либия и Ирак!!После реват...........за съжаление всички ще плащаме тяхните грешки!!

5

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не пише, че още преди година в двете джамии в Нова Зеландия трима новозеландци приели исляма и се включили в редиците на ИД?

4

писна ми

преди 5 години

Това е само началото политиците предадоха своите народи и позволиха на бежанците да безчинстват и тормозят хората в собствените им страни и домове,крият за хилядите извършени от бежанци престъпления и насилие над коренното население заради този измислен и фалшив етнически мир.

3

Анонимен

преди 5 години

Кой е виновен?Меркел в Германия, Макарона във Франция и наядените бюрократи в Брюксел!!Поредната глобалистка глупост, както правилно отбеляза колегата по-долу!

2

Анонимен

преди 5 години

Смачкайте Русия и екстремизма ще се стопи като ланшния сняг.

1

Анонимен

преди 5 години

А крайната левица? Те не са ли опасни?