116

Коко

преди 5 години

Тва беше и идеята на ЦРУ да разспалят етническа война всичко започна от кулите след тва създадоха ИДИЛ и се започна с терористичните нападения сега ще започнат да си връщат и ето я войната и тва всичко е дело на тъмни сили

115

Анонимен

преди 5 години

Европа е в голяма опасност..............да.................но не заради хората на снимката, ами заради масоните, меките китки и джендърите в Брюксел, Париж и Берлин!!!

114

CAMBODIA POWER

преди 5 години

ДО 126:ДА ДЕ,ДОБЪР ПРИМЕР Е КОРЕЯ(ЮЖНА) 99% ЕТНИЧЕСКИ КОРЕЙЦИ РАЗДЕЛЕНИ НА:60% АТЕИСТИ(НЕРЕЛИГИОЗНИ),30% ХРИСТИЯНИ(КАТОЛИЦИ И ПРОТЕСТАНТИ) И 10% БУДИСТИ!!!!!

113

CAMBODIA POWER

преди 5 години

БУДИСТИТЕ СА АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО ЕДИНСТВЕНО В ЛАОС,ТАЙЛАНД,МИАНМАР,КАМБОДЖА(ЖЕНА МИ Е ОТ ТАМ),ШРИ ЛАНКА,БУТАН,МОНГОЛИЯ НО ИМА И БУДИСТИ В МАЛАЙЗИЯ(20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО),В КИТАЙ(10-15% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО),В ЯПОНИЯ(35-40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО) В ЮЖНА КОРЕЯ(10-15% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО),В ТАЙВАН(20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО),В СИНГАПУР(34% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО),В ВИЕТНАМ(15% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО) ИНДУСИТЕ СА С ПО 80% В ИНДИЯ И НЕПАЛ!! БЛИЗКИЯ ИЗТОК,ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ,ПАКИСТАН,БАНГЛАДЕШ,ИНДОНЕЗИЯ,МАЛАЙЗИЯ СА МЮСЮЛМАНИ!!!!!

112

CAMBODIA POWER

преди 5 години

ДО 121:БАТЕ В АЗИЯ ИМА И ДОСТА ПРЕДСТАВИТЕЛИ И НА ДРУГИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ... НАПРИМЕР В КИТАЙ ИМА НАД 100 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ А ГЛАВНАТА РЕЛИГИЯ ТАМ Е ДАОИЗЪМ!!! В ЯПОНИЯ ГЛАВНАТА РЕЛИГИЯ Е ШИНТОИЗЪМ!! В ФИЛИПИНИТЕ ИМА НАД 100 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ(КАТОЛИЦИ) КАКТО И В ИЗТОЧЕН ТИМОР... В ИНДИЯ И НЕПАЛ ПОВЕЧЕТО СА ИНДУСИ(ОБЩО ИНДУСИТЕ СА НАД 1 МИЛИАРД) А В КОРЕЯ ГЛАВНАТА РЕЛИГИЯ Е ХРИСТИЯНСТВОТО(НАД 30% ОТ КОРЕЙЦИТЕ СА ХРИСТИЯНИ,ТОВА ПРАВИ НАД 20 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ САМО В ЮЖНА КОРЕЯ) ТАКА ЧЕ...............

111

Анонимен

преди 5 години

За Франция, Великобритания, Германия и Италия разбрахме, как е в България? Какво правят шошонетките?

110

Турски ятаган

преди 5 години

Исляма,както християнството също идва с кръв.Мохамед е воювал цял живот.Бил е беден овчар,когато на 26г. се оженва за богата 40г. красива жена,която започва да го образова.Чувал е гласове в главата си в е мислил,че Аллах му говори.С огън и меч успява да обърне 1/3 от света днес в "правата вяра".Никой не е по-велик от другия!Всички гребем в една лодка.

109

Анонимен

преди 5 години

Когато стане дума за Кръстоносните походи потопили Европа в кръв се мълчи удобно от "християнска Европа". Нито Европа е на християните,нито Азия на мюсюлманите или будистите.Истината е,че трябва да живеем заедно.По-голямата част от света е от смесени бракове-кой,къде да отиде?Най-големите простотии се случват,когато глупави хора се опитват да мислят.

108

Анонимен

преди 5 години

До 117Ами *** го кажи на 2 млрд. мюсюлмани по света.

107

Анонимен

преди 5 години

До али ти все още не си виждал нищо... Християнския свят побеснява от вас.. Ще ви изметем... Бедна ви е фантазията какво се задава...

106

Анонимен

преди 5 години

Фанатизма на новата толерастия, политическата корекция, продажните на Сорос евро политици като Меркел и безотговорните им деструктивни политики подхраниха радикалните движения! Те нямаха да съществуват ако имаше баланс. Швеция е пред колапс, заради безкрайната им толерастия! Как няма да се вдигнат хората срещу този терор!? Да не говорим че медиите манипулират и ги наричат едва ли не нацисти, а в случая са милиони нормални граждани които гласуват за тях, просто защото виждат какво става!

105

Турски ятаган

преди 5 години

За последните 3 000г. човешка история,са се водили 5 000 войни-повечето религиозни.Кога ще разберем,че победител няма да има?

104

Турски ятаган

преди 5 години

Мисля,че всичко е следствие от най-голямата измама извършена срещу човечеството-създаването на Аврамовите религии(Юдаизъм,Християнство,Ислям).Премахнете т.н. религии.

103

Анонимен

преди 5 години

Ще нарастват разбира се, на мюсюлманите трябва твърд отговор с всякакви средства... Стига вече търпимост...като не искат с добро ще стане по лошия

102

Анонимен

преди 5 години

Ислямисткият проблем на ЕС е вторичен и е неразрешим,при наличието на първичният проблем - глобалисткоционистката шайка,настанена по върховете на Брюксел и овладяла повечето държави в така наречения "съюз".Не се ли премахне тази шайка,съществуващият в момента проблем,с ислямското нашествие и деструктивност,ще продължава,до пълното заличаване на бяла християнска европа,КОЕТО Е ГЛАВНАТА СТРАТЕГИЧЕСКА ЦЕЛ и установяване на ислямски халифат!

101

мазепа

преди 5 години

Жертвите на ''мюсюлманския'' тероризъм в ЕС за последните десет години, са по-малко от жертвите на атентата в ''Света Неделя'' в София и сто пъти по-малко от жертвите на кремльовския тероризъм в Украйна.

100

NS

преди 5 години

Черното слънце отново ще грейне над Европа и така някакси жизнерадостно ще запушат комините...

99

преди 5 години

"Европа е в голяма опасност"...Напротив, щом имунната система на Европа вече се събуди е само въпрос на време да елиминира инфекцията .

98

Анонимен

преди 5 години

Защо?Отговорът е простичък. Естествена реакция на хората в следствие на водената политика.

97

преди 5 години

Истинската заплаха за Европа са либерастите- еврогейци. Когато синовете на Европа завладяваха света с кръста и с огън и меч, ислямска заплаха нямаше, бежанци също. Когато някъде *** изяждаха мисионер, флота на Н.В. потапяше целия остров. Така светът придоби цивилизационната матрица, в която живеем днес. Но мисля, че с меките китки в Брюксел и по места, скоро ще я изгубим, и диваците ще танцуват обредни танци на Шанз-елизе.