78

Ха-ха

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИКИма една много хубава приказка като за тебе и подобните евроатлантици-"Умник Гюро с умници другари" от Е.Пелин.Щял Русия да си раздели....Ами раздели си я с който искаш!Ама като останеш без глава-твой проблем!То и Роско Плевнята щеше да наказва Русия,ама се оказа без дружина.

77

Анонимен

преди 5 години

Света беше потресен от жестокостта на майдана който се случи в Украйна,плаках,когато гледах кадрите!Трябва да спре тази инвазия,инквизиция и окупация на държавите от източна Европа!Минаха всякакви граници на морал и на поне малко самосъзнание,състрадание.

76

ЩО БЕ

преди 5 години

АЗ си ползвам руска техника. От АК47 по-добър помощник няма.

75

Анонимен

преди 5 години

"Путин вчера откри чисто нова електроцентрала"-----------------Прощавай, но си в грешка.Путин вчера откри чисто нови две електроцентрали, с по два парогенератора всяка, с обща инсталирана мощност 940 МВт - Балаклавската и Таврическата.

74

Анонимен

преди 5 години

Хуавей са недолюбвани и санкционирани от САЩ, защото не искат да им сътрудничат в шпионирането на чужди държави.

73

Анонимен

преди 5 години

Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живят по-добре от българските черноработници в Германия.

72

Анонимен

преди 5 години

До Защо ли е така ?За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?Защото никой няма да ги пусне в Русия. И не са 2, ами 3 милиона които мият улиците в Германия и богатите страни от ЕС срещу мизерно заплащане.

71

Анонимен

преди 5 години

САЩ да върне Тексас,Оклахома,Ню Мексико,Нежада,Аризона и Калифорния на Мексико. Да върне Люизияна на Франция. Фролрида на Испания и Аляска на Русия.

70

ПАСИТО С ТРАБАНТА

преди 5 години

и той се има за атлантик. Верно на евреин вяра да нямаш.

69

ЕВРОЛЪЖЕЦ

преди 5 години

си ти, а това с атлантизма потъна отдавна. Още я търсят АТЛАНТИДА

68

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Следва анексия на Аляска.---СЛЕДВА АНЕКСИЯ НА РУСИЯЩЕ Я РАЗДЕЛИМ НА ПАРЧЕТА СЪС САЩ И КИТАЙ

67

Анонимен

преди 5 години

"Путин никога няма да върне Крим"------------Путин е умен и балансиран държавник. Той никога не би взел славния полуостров, ако имаше намерение да го върне.

66

Анонимен

преди 5 години

Медиите спазват евроатлантическа коректност. Всякаквите експерти, анализатори и всичколози също спазват евроатлантическа коректност, защото иначе парите от държавни псевдочастни фондации ще секнат и няма да имат сили да обикалят телевизиите от глад. Сега сме в другия лагер, нормално е новите сталинисти да обърнат палачинката. Там са парите, там е всичко, там са новите началници.

65

Kuala

преди 5 години

Абе не знам какво е положението в Крим. Но въпреки яката демократична пропаганда едно скорошно допитване в Германия показа че над половината германци припознават САЩ като най-опасни за мира, после следваха Турция и сев. Корея и чак към 40% на четвърто място беше Русия. За ужас на демократите в Европа и САЩ тяханата пропаганда не работи.

64

ТЪЙ ЛИ?

преди 5 години

нещо да не съм проспал... Че откога КРИМ НЕ Е РУСКИ. Или някой друг сънува...

63

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

"Режимът на Владимир Путин забрани на военни и полицаи да отиват в страни членки на НАТО".---ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ, УБИЕЦ - ТИПИЧЕН ДИКТАТОР

62

Анонимен

преди 5 години

Жалко е, че Украйна и Русия са разделени. Дано скоро се обединят.

61

Анонимен

преди 5 години

Следва анексия на Аляска. Руската мечка винаги си връща териториите. Питайте джапанезите какво им се случи на Сахалин и на Курилите. Чичо Сам ще е следващия.

60

Анонимен

преди 5 години

КРИМ НЕ Е РУСКИ

59

Анонимен

преди 5 години

Путин вчера откри чисто нова електроцентрала, която ще подобри енергийната сигурност на Крим, свърза ги с мост с Русия и ги е защити от западна агесия разполагайки най-новите руски оръжия.