18

Анонимен

преди 5 години

В "анексирания" Крим хората са доволни от живота си. В евроатлантическа БГ 90% от хората са крайно недоволни.

17

Анонимен

преди 5 години

За 5 години Русия построи в Крим маса неща! А за същото време нашите управници какво сътвориха? Само от провалените 2 газови потока и една АЕЦ, губим 10% от БВП. но за гербавата шайка е важно да си пълни гушите и личните банкови сметки в чужбина.

16

Анонимен

преди 5 години

Много искам да разбера какви са критериите за определяне на едно управление като "режим"?Доколкото си спомням в Русия имаше избори, Путин ги спечели.Този би ли нарекъл управлението на Макрон режим? А на Меркел или Тръмп?

15

Анонимен

преди 5 години

Колеги, защо в България се продават шоколадчета "Рошен"?Защото украинците могат да правят шоколад, а Чебурашките и това не могат.

14

Анонимен

преди 5 години

До ЕС не вярва на РусияЕС също рекетира Русия,както и МВФ,питайте ги колко пари получават от Русия,затова гладуват хората в Русия,защото плащат рекет на богатите държави!

13

Гледна точка

преди 5 години

то щот Украйна цъфти и върже, народа все мизерстваС такъв добър, отзивчив и приятелски настроен съсед, друго не им остава!

12

Анонимен

преди 5 години

Украйна се отказа от ядрения си арсенал, а Просия трябваше да не нарушава териториалната й цялост, но както знаем договор с Просия не струва колкото хартията, на която е написан.

11

Анонимен

преди 5 години

Янукович също е бил протеже на американците,защо го свалиха?Защото се борят за пари помежду си,а пострадаха невинни хора.Обаче когато *** спре кранчето,няма вече да има за какво да се борят.Украйна е един цирей,който трябва да се спука и обикновените граждани на Украйна да поемат страната в свои ръце,а не да се кланят на чужденци.

10

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

9

Анонимен

преди 5 години

До БългаринНапред с братска Русия!--кое ти е "братското" с раСсия бе, чебурашка ?

8

Гледна точка

преди 5 години

Великая рАссия скоро била ли е на колене - да!Онзи ден... Русия ОФИЦИАЛНО призна република Северна Македония!!!"Трябва да стане ясно, че влизането на Македония в НАТО ще направи страната част от военната машина на Алианса, което я прави възможна цел на ответен удар. Това заяви руският посланик в Македония Олег Шчербак, цитиран B92." Няма да и остане нищо друго освен да си ближе раните и да вий като вълк!

7

House M.D.

преди 5 години

Колеги, защо в България се продават шоколадчета "Рошен"?

6

Анонимен

преди 5 години

то щот Украйна цъфти и върже, народа все мизерства

5

мдаа

преди 5 години

Той не бил кореспондент,а най-обикновен доносник пропагандатор!

4

Така е ..

преди 5 години

Абсолютно вярно.

3

факт

преди 5 години

Русия ли сътвори преврата в Украйна,те ли излъгаха бившия президент да подпише споразумение с опозицията за мир а на другия ден го свалиха?!те ли признаха че са похарчили 5 милиарда за преврата?не нали това беше запада и САЩ. Връщането на Крим и гражданската война в Донбас са последствие от преврата в Киев.

2

Анонимен

преди 5 години

Не е анексия!Но какво да очаква от продажна и слагаческа журналистика.На кое място бяхме по свобода на словото?Защо журналистка от БНТ показа среден пръст на протестиращите, които полицаите искаха да обгазят, а след това хората им носиха вода?

1

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!