98

Анонимен

преди 5 години

А възможно Янукович да им трябвал да подпише,че Крим е руски и да си го анексират,макар че много години преди 2014 г.при раздалята отделянето им от СССР-1994 г.за републиките са били установени териториалните граници и се появи СНГ с уредени граници без претенции и всеки си ги пазаше,което си личеше при пътуванията и в онези 20 на години като срок влака си спираше на всяка граница,а през прозорците се виждаше къде е блокирано с барикади за автотранспорта,че и по мостове където бяха отцепленията.

97

Анонимен

преди 5 години

ЕЙ ТОВА : "Братски" народи ........ЕКОМИ ПРОПАГАНДА

96

lol до 92

преди 5 години

Кого са грабили и трепали руснаците ли? Ти картата на света виждал ли си? Те това огромното от Северно море до Тихия океан как се загражда? С хляб и сол ли? Знаеш ли колко народи са сложили под ножа и колко продължават да тормозят? Знаеш ли колко републики има във федерацията им?

95

капитан Силвър

преди 5 години

"Братски" народи няма. Такива съществуват единствено в пропагандни писания. На никого няма да дойде на ум,например, да нарече австрийци и германци "братски" народи. Впрочем имаше един такъв. Казваше се Адолф Хитлер.

94

Анонимен

преди 5 години

Този говори пълни глупости. Средната дълбочина на Азовско море е 7.5м. и тъй като е плитководно в него не могат да плуват големи кораби, така че за никакво ограничаване височината на корабите от кримския мост не може да става дума. Арката на моста, под която преминават корабите е 30м. висока. Интересно,че тази телевизия си подбира само такива събеседници.

93

Анонимен

преди 5 години

Алллоооуууууууууу.................КЪДЕ видяхте "война" между братските народи??????? В Крим НЯМА НИТО ЕДИН УБИТ, а на Донбас ТЕЧЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!! Недейте да лъжете, а ако не можете.........поне си мълчете! ИМА ДРУГИ ПРАВДИВИ СМИ, от които се узнава ИСТИНАТА!!!!

92

Анонимен

преди 5 години

"А Янукович им трябваше да подпише, че кани руски войски в Украйна, за което Киев го съди за предателство"А като Никита Хрушчов им го подари без никой да пита ... ко от това нали ? ;д Я да се стегат Крим си е Руски.И 13 хиляди жервти нали? А колко жертви направиха американците по света със супер якатата им "демкорация" ?

91

до 93

преди 5 години

Германия ще разпределя газ за където си иска - встрия, Унгария, Сърбия, Италия....Този, който допуска задн.икът му да е по-умен, ще блее баирите.Ако изобщо му пука.

90

Анонимен

преди 5 години

Що за кореспондент, който не знае, че Крим е бил и ще бъде винаги руски.Даже историята казва - Кримската война, защото тогава няма Украйна, правят след Първатасветовна война.Трябва да си ***, за да пуснеш американските военни на най-голямата си морска база, на 40 хиляди километра от Вашингтон.Предлагам руснаците да си направят база в езерото Мичиган, в Мексиканския залив и на статуята насвободата.Съмнителна свобода.Кореспондентът е като вица за Киркор, който се развеждал.

89

Анонимен

преди 5 години

До Факт 100 милиона произведени, но кой го ползва? Р00снаци, африканци и всички терористи на света. Държавите от соц лагера, постепено се освобождават от тоя автомат, както и от всичко р00ско.

88

Анонимен

преди 5 години

Германия строи Северен поток 2. 2020г Русия спира транзите през Украйна.

87

странна работа

преди 5 години

До жаго 90 Кого са "грабили Русия , трепали , изсмуквали ресурсите " . Предполагам си имал предвид САЩ !!!

86

Анонимен

преди 5 години

Броят на туристите в Крим за 2018 се е увеличил с 46% в сравнение с 2017.

85

България

преди 5 години

Износ: 70% миячи на тоалетни и болногледачи и 30% труженички в сферата на интимните услуги.Внос: Домати от Египет и мартеници от КитайСмъртност на населението: Първо място в СветаИ Чавдар Стефанов се загрижил за пенсионната реформа в Русия!

84

жаго

преди 5 години

"Братски" е термин въведен от ръшъните. Значе да те грабя по братски, да ти измуквам ресурсите, да те трепя, но като се напия ти викам брааат

83

Факт

преди 5 години

До наблюдаващотдалечЩо ли тоя "Москвич в оръжието" е произведен в над 100 милиона броя и продължава да се произвежда?Дори и в САЩ.

82

Верно

преди 5 години

До АнонименА бе не са само електроцентралите а и много други неща!Хохлите спряха тока на Крим-пусна се кабел под морето и две централи.Спряха водата-пусна се нов водопровод.Затвориха пътя-построи се мост и аерогара.Впрочем,за всички тия неща Украйна получаваше пари,а сега-един гол....Кой каквото си е постлал!

81

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

80

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До ЩО БЕ AK-47, Добър, но най-жече, за терористи. Стреляш и когото удариш. Никаква прецизност. Москвича в оръжието.

79

Анонимен

преди 5 години

ЕС е недобро място за България.