3

SPQR

преди 5 години

По принцип ромите във факултето са си ...кореняци софиянци, и те не обичат пришълци-дори от тяхната народност от други региони, ромите от факултето се смятат за нещо повече примерно от ромите от другите места в България. Факт ,е че там има родове от дори 19-ти век. Ако примерно бъде въведено жителство-ромите от факултето остават в София-защото са си натурални софиянци, а половин софия следва да бъде разслелена по родните им места!

2

Гoшу

преди 5 години

"Хората обясниха, че от години в квартала роми и българи живеят заедно, но са твърдо против настаняване на хора от Виетнамските общежития."----А стига бе! Кви са тия българи, дето живеят във Факултета? Аз имах едно гадже, проституtka, дето беше на херца и всеки ден ходихме до там да си купува. Един българин не съм видял, а през целия квартал минавахме с таксито

1

Анонимен

преди 5 години

Дори мнозина от ромите са установили, че номадският начин на живот и безконтролната раждаемост са предпоставките за бъдещи проблеми. Абсолютно съм на страната на жителите от "Факултета". Никой не иска кошер гнездо с оси до вратата си. Да отиват в Индия или Бангладеш такива и да живеят като чергари.