25

Анонимен

преди 5 години

Това е да имаш съюзник. Путин подари на сърбите две ескадрили самолети, а нашия съюзник ни продава на двойно по-скъпа цена от Бахрейн четвърт ескадрила...Норално е в Белград сороспиите да са се развилнели, за да хвърлят прах с по 2000 протестъра, че е време УСА да агресира към поредната страна в света, Венесуела, но ..и там като в Сирия ще срещнат руски сили и ще побегнат това не е слабия комуншистически Съветски съюз.

24

Анонимен

преди 5 години

Сорос към Вучич:- Като немаш пари ти си нищо !Вучич:- Я па имам Русия !Сорос:- А с Русия си хептем нищо !

23

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикТурчин, видно от постовете ти, благодарение на коминтерна Турция не е закрита като държава. След Югославия идва нейния ред. Засега ще рупате скъпи чушки, а бащицата ви Ерогановайвайвайалла само ще пищи от мъка. Време е и другите измислици на коминтерна - Македония и Украйна да си отидът към отечествата.

22

Анонимен

преди 5 години

До КругерОфициално се обяви, че ни мина по бвп, а ако разчиташ на Уикипедия, твоя си работа. Те соросляците непрекъснато в уикипедията ни чернят историята, но са напразни техните туркофилски усилия.

21

Анонимен

преди 5 години

*** отоманци от форума, ха направете справка колко процента на изборите взема Вучич, и че опозиционната партия е под 10 процента, а като се обединят им се събират на обединената опозиция 15 процента и вижте как тука герб едвам си напазарува депутатите на Марешки за кворума. Коя власт е стабилна и коя не е стабилна? И да има избори Вучич пак ще вземе 55 процента. Но те не искат избори а коалиция с властта без избори.

20

Анонимен

преди 5 години

Хайде и ние да излезем на протест срещу закупуването на самолетите и застрахователната система.

19

Кругер

преди 5 години

До АнонименКога Сърбия ни е минала? Гледай малко статистика, недей да плюеш... Нашият е 170, техния е 118. Справка - уики.

18

Историк

преди 5 години

И Вучич като Милошевич не разбира, че азиатска държава на сред Европа няма бъдеще !Сърбите само губят като се държат като по-косовари от косоварите !Те още на могат да капират, че ин витро заченатата им от Коминтерна "Югославия" е едно безвъзвратно отхвърлено от Историята недоносче !

17

Анонимен

преди 5 години

Само турците в този форум използват израза московската орда, а истината е, че турските пълчища от неграмотни завоеватели, дошли на Балканския полуостров и върнали развитието му назад с 1000 година са турски орди. Диви и неграмотни. Турци, като толкова ви пречи Русия, защо не я нападнете, аллаха нещо не ви помага - икономиката ви се срива... Армията ви превзема една година малкия сирийски град Африн....

16

Анонимен

преди 5 години

Те не търсят повод. Поводи колкото искате имат за сваляне на русофила и комунист Вучич. Хората не желаят да са в евразия, а в Европа.

15

Анонимен

преди 5 години

Преди две години Сърбия надмина България по брутен вътрешен продукт. Ние докога ще дремем, докато и Албания и Молдова ни минат по брутен вътрешен продукт ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ценят посегателствата на свободата и протестират. А все пак на дъното по свобода на словота на Барлканите е Бокова България - последна на Балканите и на 111 о място в света. Тук обаче никой не протестира, а като излязоха протестиращи наскоро сайтът ги обяви за платени. Щото в сайта обслужват ГЕРБ безплатно.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма как сърбите да са за НАТО. Именно НАТО бомбардира преди няколко години Белград, убивайки окол 10 хиляди мирни жители, повечето от които жени и деца.Това няма как да се прости. Никога.Защото сърбите са помнещ народ и с достойнство.А предатели и проджници има навсякъде, все пак.

12

Анонимен

преди 5 години

И тук беше така! Сив сектор на труда! Това е в основата. Не че напират за ЕС и НАТО! -:)

11

Анонимен

преди 5 години

Тия майданчиците ли са ?Само че подобни номера в Сърбия не вървят.

10

Анонимен

преди 5 години

Нали Сърбия е пръв приятел на Русия и ***?Би трябвало всичко да е наред. Хората да са щастливи, а държавата да просперира.Те са анти СаЩ и НАТО...значи са на правия път...а, пък хората недоволстват.

9

Анонимен

преди 5 години

Мришещият на пръст евреин пак е развързал кесията.

8

Анонимен

преди 5 години

Тия тамошните умно красиви продажници ли са ?

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден хибридки и фейкове.Никой в Сърбия не иска да маха Вучич. Народът го обича.А това че 20 зороши вземат пари да викат, на никой не му пука.

6

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е сърбите да отхвърлят васалното си подчинение от Московската Орда !