45

Европейка

преди 5 години

Вучич каза,че няма да влезе в НАТО,няма да признае Косово и ще пусне газопровода.И веднага Майдан,Венецуела в Европа.Който не слушка ФАЩ-сръбска пролет.Само на Ким още не са му направили цветна революция,че има много лоши ракети.

44

славянин

преди 5 години

Забравих да питам пишещите тук атлантичета срещу какво протестират вече почти 4 месеца ''жълтите жилетки'' във Франция!?1. Срещу Путин2. срещу Мадуро 3. Срещу Ким Чен Ун4. Срещу МакронИ в завършек - поздравявам кримчани с 5-тата годишнина от завръщането им у дома си!

43

славянин

преди 5 години

Съветвам цвилещите тук атлантичета преди да пишат ''компетентните'' си мнения да се осведомяват по-старателно какви са точно участниците в протестите в Сърбия! Най-яркият от участниците - Бошко Обрадович е лидер на антиглобалистко, евроскептично и консервативно движение!

42

Анонимен

преди 5 години

На Вучич му спретват Майнданче.

41

пущиняк

преди 5 години

До анонимен 40,Не съм видял някъде да е казано, че тези протести в Сърбия са антируски! Нито пък има някакви индикации, че Вучич е човек на Путин! Отиди в Сърбия и питай някой истински сърбин кога ще влизат в НАТО! Ще си изпросиш боя- гарантирано! Сърбите не са с къса памет, че да забравят толкова бързо какво им причини НАТО преди няма и 20години.

40

Анонимен

преди 5 години

Гледай ги ти сърбите. Вместо да протестират срещу американските бомбандировки те протестират срещу човека на Путин товарищ Вучич. Накрая ще вземат да стигнат до него и ще го изпратят в Москва пакетиран в найлонов чувал. Най-лошото от лошото е ще е ако поискат да влезнат в НАТО, тогава това ще предизвика масови инфаркти в Кремъл както и сред русофилите в България.

39

Анонимен

преди 5 години

Неспирни са саботажите към независимите страни по света. Във ВЕНЕСУЕЛА ДОЙДЕ ТОКА, АГРЕСИЯТА СЕГА КЪМ СЪРБИЯ...

38

Тито

преди 5 години

Сърбите усетиха , че Вучич ги води в обятията на Пътин и дадоха отпор ! Ще го ритнат яко ! Никой не ще приятелство с рашките , щом и Молдова и Беларус почнаха да се ослушват и дърпат , всичко е ясно !

37

Анонимен

преди 5 години

Турци, четете в уикипедия битката при Ангора. Наближила ви е втората и последна за вас битка, пак при Ангора.

36

Анонимен

преди 5 години

Западния свят и ислямците са се обединили срещу православните държави. За техен ужас, нищо не могат да ни направят. Западът все повече се превръща в ИЗТОК. Ха ха ха ха радост за окото е как тия, избили стотици народи стават арабски държави.

35

Анонимен

преди 5 години

Ако човек гледа сайта ПИК, е вероятно да си помисли, че България е последна по медийна робия в света.

34

Анонимен

преди 5 години

Вдъхновен от статията на олигархомедиите, и аз ще се боря за медийна свобода, приятно гледане!!!videochanel.bstv.bg/Скорошен край на олигархохунтата, наречена от неин депутат и Шайка.

33

Анонимен

преди 5 години

сВОБОДНИТЕ МЕДИИ В бЪЛГАРИЯ СЕ ПОЗНАВАТ ПО ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ ИЗЛЪЧВАТ ПО ГЕРБАВИЯ бУЛСАТКОМ. оБАЧЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ПО ИНТЕРНЕТ - ТОВА СА СВОБОДНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ еВРОКОМ И бЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ - НОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА бсп. Гледайте и сравнявайте проправетелствения медиен слугинаж и свободните медии.

32

Анонимен

преди 5 години

КОЙТО МЕ БЛОКИРА ГОСПОД ВИЖДА

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименнАПРОТИВ, ПОДАРИЛ Е ДОСТА ПО-НОВИ ОТ ТИЯ КОИТО НИ НАРЕЖДАТ ДА КУПИМ, ТУРОК ВАЙ АЛЛААА. зА ЕДИН ЧАС ОТИВАТ ДО аНКАРА И СЕ ВРЪЩАТ В БАЗАТА СИ В бАТАЙНИЦА ДО БЕЛГРАД.

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСМЕШНИ ТУРЦИ, пУТИН ВИ СЕ ПОДИГРАВА, НАРЕЧЕ ПОТОКА ТУРСКИ, ДА ПОМПА САМОЧУВСТВИЕТО НА ГЛАДНИТЕ ТУРЦИ, А ИНАЧЕ СИ Е руски. зА САДЕНЕ НА ЧУШКИ НЕ Е НУЖНА ГАЗ.

29

Анонимен

преди 5 години

До 25И какво като Путин е "подарил" истребители на Сърбия !!!За чих са им !?"Подарил" е стари, истекъл модел истребители за да му плащат за подръръжката !

28

ИСТОРИК МЕНТЕ ПУКНИ

преди 5 години

Репортери без граници са соросоподобен тинк-танк, но въпреки това слагат по свобода на медиите Сърбия на 76 о място а соросоуправляема България на 111 о, ДИВАШКА тУРЦИЯ НА еРОГАН Е НА 176 О МЯСТО ОТ 180 ДЪРЖАВИ.

27

Анонимен

преди 5 години

Докато Вучич не падне и в Сърбия не дойдат на власт проевропейци, руски газ през "турски поток" няма да бъде допуснат.

26

Анонимен

преди 5 години

Ефенди историк, ходи да разказваш историите си на Ердоган пред некоя джамия. В която пее ходжа догмите на най-нереформираната религия на света, на нивото на седми век, на нас европейците няма какво да ни обясняваш. Оня ден изби рибата, като писа, че народът ни отказал да погребе Апостола, защото бил престъпник. Вече си се самоосветил като враг на българския народ. Изчезвай оттука, чужди ибрикчийо.