85

Анонимен

преди 5 години

Къде са плакатите "Кримнаш" и "Не смешите наши Искандеръй с ваши санкции". Защо не се виждат на "всенародните" тържества?

84

Анонимен

преди 5 години

Спомням си преди 5 години с какви танци и свирни на руски балалайки и дудуци празнуваха тези същите от снимката. Днес са ошупени и угрижени подгонени от руските гаулайтери на така наречените празненства. Нищо празнично няма във физиономиите им.

83

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Американците са ни най-добрите приятели и много ни обичат. Те са приятели и на цял свят и аз много ги обичам и искам да стана американец за да ви обичам и аз.

82

Анонимен

преди 5 години

До свободаКолкото освободиха България в Сан Стефано, толкова освободиха и Крим. Руски лъжци и измамници, целият свят ви мрази и ви съсипва със санкции, само престъпниците от Кремъл се правят че омразата всъщност е благотворна роса.

81

свобода

преди 5 години

Честитата победа КРИМ,братя руснаци.Весели празници,

80

Гoшу

преди 5 години

Освен вашите железа, аз имам и една кожена ракета, ***. Да ми я ядете и умрете от яд и глад, щото вие сте тези, дето все се оплаквате колко зле живеете и колко сте бедни :))))))))))))))))))

79

Анонимен

преди 5 години

Мръсни руски *** - смърдете до насита. Русия е империя на злото.

78

Анонимен

преди 5 години

Само крадецът и измамника празнува кражбата и измамата извършена от него. Днес се очаква бандита Путин да посети местопрестъплението Крим. Това е доказателство че престъпника обича да се връща на местопрестъплението.

77

Боби

преди 5 години

До Анонимен"И какво празнува? Съсипа им икономика, изгони хора, живели цял живот там, взе им биз еса, земеделието е провелени, а туризма... Не съществува."Моля ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ?В Крим за твое сведение (заради дълбокото пристанище (не Севастопол) се произвеждат нефтени платформи, Бойни кораби клас *** същоНаселението за 5 години се е увеличило с 300000 човекаА туризъма само новото летище в Симферопол подържа пътникопоток 6,5 до 10 милиона пътници годишно и то само от Русия

76

Анонимен

преди 5 години

До БобиИ с негативен рейтинг да са, все тая. Те с хората в Русия.

75

Анонимен

преди 5 години

И какво празнува? Съсипа им икономика, изгони хора, живели цял живот там, взе им биз еса, земеделието е провелени, а туризма... Не съществува.

74

Боби

преди 5 години

До антизападопоклонникЗащо пада Рейтинга на Путин и МедведевИ двамата знаят че това са им последните мандати. Какво направиха след изборите - повишаване на възрастта на пенсиониране и други соц реформи за тази година е решаване проблема със отпадъците.А колко корупционни плъхове изловиха и дадоха на съд(Включително Губернатори и Сенатори). Няма да ги свалят за да може по-голяма част от реформите да минат при тяхното управление

73

до антизападопоклонн

преди 5 години

днес с таз опорка за Гурудинов ли ще печелиш стотинки.Твърде вероятно звучи като почти бременна....

72

антизападопоклонник

преди 5 години

Реално е твърде вероятно изборите в Русия да с изфабрикувани, понеже популярността на Грудинин сред руснаците е доста висока и тези 13%, спечелени от него на изборите, срещу 76% за Путин изобщо не отговарят на реалната полулярност на двамата лидери сред руснаците! Напоследък рейтинга на Путин продължава да пада, а на Грудинин- да расте и не се знае докога руснаците ще си траят спрямо антисоциалните реформи, провеждани от властите.

71

Ауу,умните читатели)

преди 5 години

В Русия се празнува 8 -март (не е военен празник,това е за читателя,който чете ,ама какво чете ,само Той си знаее и другите му колеги),празнува се 1 май,12 юни и 4 ноември -това не са военни празници ,да не говорим за Коледа и НГ.

70

Анонимен

преди 5 години

до 2014 Крим е трета глуха на Украина. Те там дори и читава войска нямаха. Всичко от съветски времена на доизживяване. Курортите им като пионерски лагери бяха от 75 та. Тук там някоя вила на олигарх. Решиха урките да го харижат на янките за няколко сребърника и Путин удари превантивно. Свиквайте както със севернокипърската турска република.

69

антизападопоклонник

преди 5 години

До Европеец,Путин и особено правителството на Медведев водят безобразна вътрешна политика! Критиките срещу нея отстрана на обществени фигури като Платошкин и Грудинин са все по остри! По последни данни рейтингът на руския президент е паднал на 33%, а на Медведев- 25%! При условие, че Путин бъде свален от власт в Русия, е твърде вероятно на власт да дойде Грудинин например и тогава е твърде вероятно Русия да стане доста привлекателно място за емиграция! Напиши в "тубата" "Совхоз имени Ленина"!

68

Анонимен

преди 5 години

До Кримчанин:чщ объркал си страницата , отивай да миекаш на тоз п*едалски руски някъде другаде

67

Олег

преди 5 години

До Далновиден 43Ама турски поток Юнкер ли го направи? Не е ли Александър Невски тоя дето е целувал монголски исламски за.ници

66

Анонимен

преди 5 години

До ЕвропеецСакън бе това и русофилите сами не си го пожелават! :)))