38

Анонимен

преди 5 години

2000 смешни проевропейски ***. Жалка картинка.

37

Анонимен

преди 5 години

До Тези са ***!Абе да те питам нещо, чемадан имаш ли?

36

Анонимен

преди 5 години

Еха то бива *** ама в тоя форум събрание има то *** *** и мегатрол абе сред троловете има ли квалификация като в замундата златен потребител примерно че някой от златните са тук.В Сърбия никой не протестира за или против ЕС Русия САЩ или Сорос, това не ви е българския барда.к в който всички слугуват на външни сили.Сърбите протестират за това каква Сърбия искат.И диктаторска Сърбия с обратен премиер крадящ задно с президента не искат.Това е патриотизъм не вашето тролене платено.

35

Тези са глупаци!

преди 5 години

Краварите им потрошиха главите с бомби, и пак по соро.соиди се полъгаха. Само *** могат да го сторят. Вучич води правилна политика, но тези *** ще го разберат, когато ги насадят на пачи яйца. И нашите *** подскачаха на площада, но виждаме какво ни донеси западната "демокрация"!? Без Русия сме загубени! Без енергия сме нищо!

34

Анонимен

преди 5 години

До Сърбия е беднаБългария в ЕС и НАТО - много богата, нали?

33

Анонимен

преди 5 години

Това си е сръбска разправия между която няма ,русофили срещу русофоби и привърженици на ЕС срещу анти ЕС!Това е така защото и сега Сърбия е в преговорен процес и до 2-3год.ще е в ЕС!Имам чувството ,че на сърбите им е омръзнал Вучич ,а и назначаването за премиер Бърнабич,лес.бийка от хърватски произход е голям минус за Вучич!Но за да се хареса на ЕС,Вучич направи този избор!

32

Анонимен

преди 5 години

До Вучич е пътник Демокрация ли ? Видяхме я ,демагогията ,с одраната глава на Хашоги .Погнуса !

31

Анонимен

преди 5 години

Само толкова ли са *** ? Белким в Белград няма да се намерят повече евреи ?

30

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам да не влизат в ЕС, не искам да ям каймак с подобрители и палмово масло и плескавици с Е-та! Така са си добре, селата са им пълни, работа си имат, диаспора си имат, за какво им е този ес?

29

Само питам

преди 5 години

Има ли самообгазени сръбски полицаи?

28

Анонимен

преди 5 години

До 27 Сърбин русороб няма!Това не тия България,сърбите винаги са искали да са с тези от които ще може да вземат!Черна гора я бомбеха без тя да е в пряко отношение със събитията в Косово,но това не и пречи сега да е в НАТО!А Черногорците се имат за най-правите сърби!

27

Анонимен

преди 5 години

Събориха македония и подпалват сърбия

26

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникАбе, я провери, тия от партия "Двери" са още по-големи *** от Вучич!

25

антизападопоклонник

преди 5 години

Засега явно обаче Вучич решава да запази добрия тон спрямо НАТО и ЕС! Да видим докога!

24

антизападопоклонник

преди 5 години

До !,Сърбите, въпреки войната, която се водеше на тяхна територия, днес живеят да не кажа по-добре, но не по зле от българите! Като влезнат в ЕС като нас сигурно всички проблеми ще им се оправят! Вучич лесно може да се разправи с тез протестиращи, дори и без да прибягва до услугите на полицията. Необходимо е само да призове всички, които добре си спомнят натовските бомбандировки да излезат на улицата с антинатовски и антиевроипейски плакати и тези 2000платени провокаторчета Белград ще им е тесе

23

Анонимен

преди 5 години

Споко, днес Русия не е разсипаната държава от 90те години. Днес Русия е световна сила с която всички се съобразяват.

22

Sata N.

преди 5 години

Нещата не са ви ясни.Демонстрантите са от крайните сръбски националисти и антиевропейци. На Путин сега му трябва една фашизирана Сърбия, която да взриви бурето с барут, както винаги го е правила. Мекушавият русофил Вучич вече не върши работа.

21

България в ЕС и НАТО

преди 5 години

Средна заплата България 470 евроСредна заплата Сърбия 605 евриМинимална пенсия България 94 евроМинимална пенсия Сърбия 237 евро

20

Nightborn

преди 5 години

Западняците, пак със Сърбия се заиграват. Пак мътят там нещо. Пак ще падат стелтове. но тоя път не от обстерлване с автомати. Тоя път, Руссия не е със запада и ще има нова Сирия, но на Балканите. От всичко това ще страдат обикновенните хора и в сърбия и в БГ. Пак ще дишаме обеднен уран и какво ли не. Пак ще се пролива славянска-братска кръв.... Как се ненаядохте, бе сакси и евреи ?! Готови сте на всичко, само и само да поживеете още няколко години. Защото сле няколко години ще има КИТАЙ!

19

Анонимен

преди 5 години

20 Те бедняци, а ние какви сме?