5

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да излезе и да се бие с Джошуа, а сега всички го имат за страхливец и такъв ще си остне в очите на българският народ. Толкова време чакахме тоя двубой и накрая предаде всички български фенове на бокса. Да излезеш срещу Джошуа и да бъдеш размазан от него не е срамно, срамното е да се уплашиш и да излъжеш надеждите на българите, че ще се биеш срещу него.

4

Рок енд рол

преди 5 години

Айдее! Големите боксови "специалисти" почнаха. Хора, които са си мечтали да станат поне шампиони на клуба в който тренират (ако въобще са тренирали). Сега ще ни засипятсъс статистика кой колко мача е изиграл и на колко години е (все едно ние не знаем) смятайки, че това ги прави експерти по бокс. Хора, които не знаят как да построят урок по физическо възпитание, но знаят всичко за това как да тренират елитните атлети. Дерзайте, комплексари, клавиатурата е ваша!

3

Анонимен

преди 5 години

Дон Кобрети, след като Кличко ти нацепи кратуната и половин час след мача повтаряше " Продължаваме напред" сега ти остава да се биеш само с някакви анонимници . К'во да прайш!Що отказа на Джошуа, ***?Нацапа гащите от страх за големите.

2

Анонимен

преди 5 години

Атакисте нашия е напълнил тотално гащите от страх от Джошуа и докато преди мача му с Кличко имаше смелостта да се изправи срещу него, защото не знаеше наистина какво може да му причини украинеца, сега Кубрат знае, е ще бъде помлян още в 1-я или втория рунд от Джошуа. И 20 милиона да му предложат за мач с Джошуа, нашия ще откаже.

1

АТАКИСТ

преди 5 години

Кубрате, с такива аматьори ли смяташ да си вдигаш нивото за Джошуа, ако изобщо се осмелиш да се изправиш срещу него?