45

Рок енд рол

преди 5 години

Аз няма от какво да се срамувам, че такъв капацитет като професор Крум Рачев ми е бил преподавател. Мога само да съм благодарен на късмета да слушам неговите лекции.

44

Рок енд рол

преди 5 години

Досега не съм изявявал претенции към ***. Обаче да питам само. Абе, модераторе, изтрил си ми много коментари. Хубаво. Що ми изтри коментара за професор Рачев обаче?! Този човек е написал учебник за ВИФ по Теория и методика на физическото възпитание. Притеснява те един авторитетен български професор ли?

43

Рок енд рол

преди 5 години

"Предлагат заплата от 730 лева за мияч на чинии на морето"... Ало, склададжията. Оставяй метлата и отивай. Точно работа като за теб - сигурно заплатата ти е два пъти по-ниска. А с тази работа поне карта за фитнес ще можеш да си купиш - няма да вдигаш 10 тона щайги в склада.

42

Рок енд рол

преди 5 години

А и един елитен боксьор тренира триразово. Сутрин - крос 5-10 км. После тренировка по бокс (най-общо казано). После тренировка за ОФП и СФП. Възстановяване. Хранителен режим. Хич не е като да чукаш на клавиатурата. И не е за склададжии работа. :)

41

Рок енд рол

преди 5 години

20 клека исках да напиша, а е излезнало 20 клетка. Сори.

40

Рок енд рол

преди 5 години

И това не го пиша, за да се издигам в очите на слепите. Просто когато пиша се старая да не пиша общи приказки (т.е. глупости). И бих искал да обменям информация и да споря с хора от които мога нещо да науча, а не със склададжии, които си избиват комплексите, наричайки елитни атлети "палячовци". Просто хората трябва да си знаят мястото - атлетите са атлети, а склададжиите - склададжии.

39

Рок енд рол

преди 5 години

Следват (например) 5 серии хакен-клек на машина. 5 серии екстензии на машина. Минаваме на бицепс феморис (задно бедро).5 серии сгъване на машина. 5 серии мъртва тяга с изправени крака. После прасец. 2 упражнения по 5 серии. Общо май доста под минахме 10 тона. А тренировката дори не е за напреднали! И е примерна - разбира се. Варианти много. Така, че 10 тона не са нищо особено.

38

Рок енд рол

преди 5 години

По отношение на тонажа в тренировката - примерна тренировка за крака.20 клетка Х 50 кг - 1000 кг15 Х 70 - 1050 кг10 Х 80 - 800 кг8 Х 90 - 720 кг5 Х 100 - 500 кг3 Х 110 - 330 кг1 Х 120 - 120 кгОбщо 4520 кг. За първо упражнение.

37

Ъ

преди 5 години

Давай Кобра, размажи му румънската тиква!

36

Анонимен

преди 5 години

до 38 Рокендроле, разбрах че си самотен човек и като такъв самотата те е озлобила.Жалко, брат!Но ще намериш сили да се пребориш с тая злоба у себе си.Намери си женица!

35

Анонимен

преди 5 години

до 37 Аз ли ги вдигам на месец 50 тона? Пак ти казвам, ела с мен и вдигай с мен. 10 тона на ден вече 7 години...Още на първия ден ще си опикан и ще си заминеш, като знаеш че това е всеки божи ден.

34

Рок енд рол

преди 5 години

"50 тона на ден ли си вдигал, ***? Да не е за месец?"... Не, Смехурко, това, че ти ги вдигаш за месец си е твой проблем. :) Ама ти наистина си забавен. Скоро не се бях смял така.

33

Анонимен

преди 5 години

до 34 Аз съм на 40 и вдигам всеки ден по 10 тона от 15 години. Искаш ли да дойдеш с мен някой ден? Така да те запозная със суровата реалност а не да ми се криеш като клавиатурен мишок?

32

Анонимен

преди 5 години

до 35 Роке'че, наистина твоето не се издържа!То бива простотия....

31

Анонимен

преди 5 години

до 31 Досега нито си казал кой е най-великия за теб в бокса, нито кой е най-великия за теб във формулата, Рокендролчо.Чакам да ми ги съобщиш, че знаеш ли...мога след това да се разсмея с пълно сърце.Впрочем ти нали щеше да излизаш?

30

Рок енд рол

преди 5 години

И като много хора казват, че Шумахер е най-големият във Формула 1 - това значи че разбират от автомобили ли бе, Смехурко?

29

Анонимен

преди 5 години

до 29 Поветкин се би като звяр срещу Джошуa. Направи най-великият си мач срещу него в кариерата си и беше нокаутиран в 7-я рунд.Нашия ще бъде убит от Джошуа още във 2-ри 3-ти рунд най-много.

28

Анонимен

преди 5 години

до 28 МуахахахахаЗначи всички обикновени фенове, които казват че Майк Тайсън е най-великият на бокс ...а те са към 5 милиарда на земята не разбират щото не сте специалисти по бокс?Кефиш!

27

JJ

преди 5 години

Кобрата отдавна е приключил с шансовете за световна титла.В момента си прави такива шоу мачове, колкото да се добере до мач с Джошуа на 39-40, а всички знаем какво се случи с 40 годишния Поветкин.

26

Анонимен

преди 5 години

до 26 Рокендролчо....да спортувам ли бе, мой? Я ела вдигай 10 тона всеки ден като мен в склада в който работя и пак ми говори за спортуване. Както казваше Еминем( не че слушам рап, но тоя съм го признал)" Влез в обувките ми, за да знаеш през какво съм преминал".