42

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименМале ,мале ! Казваш през втората св. война имаше потопени американски самолетоносачи ! Абе момче , пиша ти за сегашно време при тези свръх технологии ! Сега когато технологиите са много развити руските некадърници позволиха да им бъде потопена най-голямата атомна подводница ! Но амирикански самолетоносач не може да бъде потопен ,както казах дори руски военни го признават ! Гледай ,има много клипове в ютуб , търси инфо и в гугъл ,осведоми се какво значи американски самолетоносач

41

Анонимен

преди 5 години

До 43Оф добре :)

40

Анонимен

преди 5 години

Като полетяха калибрите от Каспийско море и изведнъж американците се сетиха че трябва да правят ремонт на самолетоносача дето беше в персийския залив. Страх а?

39

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонименонанимен, тая опорна точка вече я ползват само в руската провинция и задунайская губерния. знаеш ли, че китай бутилира езерото байкал? знаеш ли как изглеждат съвременните карти, дето ги рисуват в китай? явно не. ще ти дам жокер. планираното разширение на поднебесната империя не е за сметка на сащ, или световния океан.

38

до 42

преди 5 години

Че то това беше последната истинска война на САЩ. При следващата ще им замине цялата държава а не само 1-2 самлетоносача

37

Анонимен

преди 5 години

До 33Ти къде се върна преди 100 години бе :)) до там ли ти стигат доводите? :)

36

Анонимен

преди 5 години

Русия и Китай са приятелски държави и Китай ще участва в северния морски път за разлика от САЩ и НАТО. Те там само ще са само зрители.

35

Народна Просвета

преди 5 години

твоето лице, кога въжделенията на министерство на отбраната са нищожни в сравнение с размерите на яхтите на руските олигарси.

34

Анонимен

преди 5 години

До шшДима е част от руската стелт технология. От пушека самолетите не го виждат къде е.

33

Анонимен

преди 5 години

И ние нормалните хора какво да направим?

32

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

разработка за проект звучи добре, имайки предвид, че горшков е строена 12 години. през това време сателитни снимки показват как китай кротко строи 20 съда подобни на ърли берк в некво пристанище.на руснята резко няма да и се получи да сложи ръка на т.нар северен морски път.

31

Анонимен

преди 5 години

до бежанеца в ГерманияТи изобщо имаш ли и най малка представа защо САЩ строи самолетоносачи?

30

шш

преди 5 години

Ами димящата гемия Кузя??? Нея кога ще я модернизират?

29

Наблюдател

преди 5 години

Само така!

28

Анонимен

преди 5 години

Втората световна дали няма потопен американски самолетоносач?

27

привет от Германия

преди 5 години

Досега няма нито един потопен американски самолетоносач , но има потопена руска атомна подводница ,която се смяташе за най-опасна в света !Я ми кажете кой американски самолетоносач е потопен ?! Кажете името му ?!Дори руски военни експерти признават ,че и на теория и на практика е невъзможно американски самолетоносач да бъде потопен ! Америкянците да не са луди да харчат толкова много пари за нещо ,което току-така би могло да бъде потопено !

26

хохолите капут!

преди 5 години

До мухахахахаОбикновена ЗАВИСТ, нали?

25

Анонимен

преди 5 години

Американските самолетоносачи имат всичко ама само на теория иначе се видя как в учение с малка дизел-електрическа подводница на Швеция се провалиха с гръм и трясък. Подводницата не само "потопи" самолетоносача но и се измъкна незабелязана от цялата ударна група на САЩ. Това е срам и резил и вече няма никакво съмнение че америка не разполага с никакви високи технологии и способности. Оказаха се въздух под налягане. Самохвалковци без никакво покритие. Русия може да ги прегази за часове

24

хахааа....

преди 5 години

До *** русоробне се притеснявайте моля, г-н плевнювлиев.....

23

Гледна точка

преди 5 години

Това е ясно!Новина щеше да бъде:"Русия разработва нов конкурентно- способен смартфон.".