64

Анонимен

преди 5 години

Когато Япония схруска Китай елате ми се обадете ;)))Дори икономически - само им сравнете външните дългове и БВП ;)))Япония няма пари една дървена лодка да построи, вие говорите за проект и построяване на самолетоносачИ ;)))))Колко сте жаЛКИ, ПЪК КОЛКО СТЕ СМЕШНИ ;)))малко реализъм няма да е излишен на евроатлантиците в България ;)))

63

Европейска Федерация

преди 5 години

Как Китай разединява ЕС? Как Русия заплашва целия западен свят? Тези заплахи изглеждат доста по-малки на фона на агресивната външна политика на САЩ и съюзниците му: Израел, С. Арабия, Великобритания, Полша, Турция (напоследък Ердоган кара американците и руснаците да се борят за влияние над тях). Чрез външната си политика САЩ бранят своите икономически интерси, които са в противоречие с тези на останалите държави. Интересът на България е силна Европейска Федерация със своя армия и външна политика

62

Анонимен

преди 5 години

Може да се каже,че Китай и Сърбия разделят ЕС.Китай е най-големият инвеститор в западната ни съседка-10 млд са инвестициите досега,като наскоро приватизира металодобива,строи магистрали, строи заводи и др.

61

Левски

преди 5 години

Като твоят път е с Русия заминавай начи си руснак не българин!

60

Анонимен

преди 5 години

ЕС и евероатлантическите ценност са харесвани от българските джендъро-хомосексуалисти. България няма работа в ЕС, ЕС не е за нас. Пътят на България е с Русия.

59

Англосаксонец

преди 5 години

Курилските острови са крадена от *** територия след края на войната!

58

Моше

преди 5 години

СССР е смятан за сила и харесван само от българските комунисто-пияници.Странно защо никой в бившият Соц не харесва СССР.Поляци чехи унгарци румънци молдовци словаци и тн бягаха с 200 от руските пи.ници!Затова са и напред.Вечна слава за героите паднали в битка с комунистическите св.не!

57

Анонимен

преди 5 години

А Курилските острови чии са? Кой плаче за Курилските острови сега?

56

Анонимен

преди 5 години

СССР беше световна сила, световен полюс на силите. ЕС е джендъро-гейско сборище от лобисти на корпорациите и васални правителства на САЩ. ЕС не може да се сравнява със СССР.

55

Моше

преди 5 години

Японците прегазват *** 1905 а Китай винаги е бил японско владение те японците не ги смятат китайците и за хора знаят че са крадливи и изостанали.Само Япония да се въоръжи и ще ги сдави като вълк агне

54

Пурку

преди 5 години

ЕС все повече започва да прилича на СССР и си мисля, че точно това е целта на ФАЩ. По този начин америкосите целят да унищожат ЕС и според мен вървят в правилната посока. Кога бюрократите от Броксел ще си признаят, че ЕС е зависим от САЩ и ще започнат кампания по извоюване на независимост?

53

Анонимен

преди 5 години

Досега заради загубата ВСВ Япония имаше ограничения но сега почват да строят самолетоносачи и стелтове ще бият и *** и китайци на почивки.

52

Моше

преди 5 години

Естествено Япония по естествен път ще схруска Китай барабар с Виетнам и Лаос.

51

Моше

преди 5 години

Мдам гениални са китайците наистина как ли забогатяха запада им даде технологии щото преди тва бяхя бетер СССР и снпроизводство на ишлеме и крадене на технологии станаха хм втора икономика бая след САЩ само дето заплатите са им жълти стотинки и бачкат по 15 часа на ден.ТОЛКОВА са успели дръпнатите.

50

Анонимен

преди 5 години

СИВ беше по добре от ЕС и даваше повече възможности. Въпреки пропагандата и платените писачи , ясно се вижда , че ЕС е зависима и се управлява от САЩ. Бившите социалистически държави бяха унищожени за да не са конкуренция на Германия и идеята им беше чрез Германия да управляват всички. Няма бъдеще тази схема и това е очевадно.

49

обожател

преди 5 години

Китай е номер едно в света. Обожавам Китай и особено китайките

48

Анонимен

преди 5 години

Китайците са гениален народ от 5 хиляди години. Конфуцианството стои зад "социалистическата" им идеология, както е стояло винаги, като стълб на китайския мироглед. Затова и техният "преход" беше изпълнин виртуозно и станаха първата икономика в света за 30 години. Милион пъти по-разумно е да си с Китай, отколкото с Америка, или - още по-зле - с паралитичния, умрял при раждането ЕС

47

опетков

преди 5 години

До до капиталист от сла Не нужно да си голям специалист по идеологиите, за да определиш какво е в Китай. Като икономика се нарича "държавен монополизъм", а като политическа система е "диктатура" на една шайка и е толкова далеч от "комунизма", колкото Земята от Слънцето. Специално за отношенията на Китай с ЕС, там крадецът вика "дръжте крадеца", защото Китай има най-много инвестиции именно в тези държави, които уж са за "по-твърд режим".

46

Анонимен

преди 5 години

ЕС е по-зле от СССР................голяма трагедия!!

45

Анонимен

преди 5 години

ЕС да се разпада, за нищо не стават тъпанарите в Брюксел......... освен да вземат астрономически заплати!!