45

Анонимен

преди 5 години

У нас вместо фагот им викаме кларнет или ду дук.Сега раБирам защо руснаците са си кръстили противотанковата ракета фагот.Трябва вече фагот да се цензурира

44

Анонимен

преди 5 години

Хайахаха Пловдивските съдии са изтрещяли яко, или са били пияни този ден.

43

Джента и пижу

преди 5 години

Джендърасин ще да е била думата. В смисъл е де . На джентъл ментъл.

42

Първо на първо

преди 5 години

До До бгвземете да научите англииски че 99% от вас говорят Английски като малки не"гърчета от франкофонска колония ....една от най-разпространените думи за хомосексуалист в Англиския е "faggot", което означава фагот - но ако наречеш някой полицай в демократичните и човеколюбиви САЩ фагот не само ще те осъдят и ще те глобят и бой ще ядеш (нищо че ижким полицията на запад не биела) а и в затвора ще лежишСъдът тук се е ръководел от идеята че овцата на може да обижда къчето на пъдаря

41

Анонимен

преди 5 години

Как ше обиждаш полицай в работно време бе ?

40

до 36

преди 5 години

Ако няма такава дума на български , тогава защо всички имаме мнение за употребата и я употребяваме , забележи при това говорим на български, думите на един език се определят от употребата и правилното разбиране между говорещите на даден език.Хубаво е че си учил английски и латински много са полезни но тука говорим за употребата на българския език а не на английски и латинските езици.*** на латински означава род от френския е взета в английския но това е история на езиците която не ни зася

39

До бг

преди 5 години

Разбери, че *** има едно значение в английската филология, второ в медицината, трето в хуманитарните дисциплини и четвърто при ЛГБТИ, *** организациите. По-долу вече съм обяснил.

38

бг

преди 5 години

Помолих моя роднина, д.ф.н Английска филология, която познава езика по-добре от 90% от хората за, които той е майчин, да ми преведе думата "***". - Пол в смисъл и контекст на приет стереотип за социална роля. Този пол често няма връзка с биологичния такъв. Например: мъж под чехъл или жена тежкоатлет.Приех отговора за ясен и изчерпателен.

37

Стратег

преди 5 години

До дамнЕстествено е, че ще бъдат възприето от неогранбичен брой хора;))) Фейсбуке социална мрежа. навремето, нямаше социална мрежа и вицовете за полицаите пак достигаха до всички хора;))) от това няма спасение. Трябва да се променят самите фуражки и съдържанието, което има под тях, а то често е смайващо,з а да не се използват квалификации спрямо тях. така, че,а з като адвокат, бих акцентувал, дали клиентът ми иска да обиди полицейският служител виртуално или иска да насърчи професионализма им

36

Анонимен

преди 5 години

Парадоксално е, че и Районният, и Окръжният съд в Пловдив определят думата "***" за обидна---ПОЧВАМЕ ДА СТАВАМЕ СМЕШНИ

35

Чудя се как още има

преди 5 години

наивници дето още не са разбрали че ние сме безправни роби на елитанад нас робите идват падарите и овчарските кучета Полицая спада към категорията овчарско куче и като такъв стои по-високо от обикновенния човекДа сте чули някога някоя овца да е спечелила спора с овчарското куче !?за кокошка няма прошка както е казал народа !

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Такава дума няма в българския език. В превод означава род, или социалната роля на мъжа, и съответно на жената. Но до това води невежеството. Това, което човек сам си го търси, никой не може да му го даде.

33

дамн

преди 5 години

"Безспорно написването на думите ,,*** на колелото'', селски тарикат, доста нагъл и *** служител'' представляват обидни реплики, като те са били адресирани към лицето Т. Т. и са били възприети от неограничен брой хора, в това число и от полицейските служители А.С., Г.Д., А.К. и З.Г.. " АНД 1386/2019 г. ПРС, XXVI н.с.хм....май не е само тази думичка проблематична. Ама е по-сензационно да се Фанете за нея

32

Анонимен

преди 5 години

Колко хора няма да се обидят ако ги ако ги наречеш ***, естествено тука говорим на български език и се взима значението на съответния език, ако разговора се провежда примерно на английски тогава имаме други престава за обида дори да т** *** не е обида според спецификата на английски език просто защото е български а не английски , някъде имаше коментари че дори български имена в чуждите езици са обидни на някой езици , така че зависи от спецификата на съответствения език

31

Анонимен

преди 5 години

*** означава род - мъжки или женски. Нищо повече! Ама т.ъпите балканци си измислиха под вола теле. Ъм царува, ум патки пасе!

30

Анонимен

преди 5 години

Пловдив според мен не е град... това е свърталище на ***.

29

Анонимен

преди 5 години

до 30 Ти остави....ама я докажи че ТОЧНО аз съм те обидил във фейсбук?IP адреса ми е един, но може да са го използвали 10 човека които в момента са ми били на гости у нас и са чатили на компютъра ми и да си пишат каквото си искат из мрежата. Пълни комедианти са тия от съда.

28

Анонимен

преди 5 години

от 28И й казвам: Че и двамата плюхме работодателят ни, от какво се притесняваш тогава? Че ще те издам?Тя мълчи!Това жените са ..НЯМА такава порода!Нелогична!

27

Анонимен

преди 5 години

А аз мога да съдя Фейсбук, затова че ми предложи 3 жени за 15 години, с последната( колежка) не се получи, даже ме остави да изглеждам като ***...пишехме си след работа до 12-1 часа през нощта след като реши да напуска работа и накрая реши да се връща пак и ме блокира. Питам я вече като сме на работа" Защо ме блокира"?Тя: Помолих те да не ми пишеш, защото приятелят ми ме следи във фейса.Смях в залата..тъжна картинка. Трагикомедия.Страх я от истините които написа за работодателят ни.))

26

Стратег

преди 5 години

До АнонименХахахахаха, служебно лице? аз не знам, да има назначени официално полицаи във Фейсбук! Длъжност полицай във Фейсбук няма;))) Следователно, във Фейсбук, той не е длъжностно лице. Длъжностно лице е в службата си и на терен. Фейсбук е виртуално пространство, не реално. И следователно, там понетието "длъжностно лице" се виртуализира, добива смисъл, котйо законово не е уреден;))), но и да е уреден, пак няма да е валиден;)))