125

Соня

преди 5 години

Да бяхте качили решението.Статията е некадърна и не казва нищо.

124

до Присмехулник

преди 5 години

то и думата съдия в Бг си е чиста обида------Точно в Десятката, братле!!!!!!!-)))))))))

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 132To и раздвоение на личността е заболяване, но това не прави думата раздвоение диагноза. Нелепа логика.

122

Присмехулник

преди 5 години

то и думата съдия си е чиста обида, ама и толкова ли да не е, като става дума за чисто и просто!

121

Анонимен

преди 5 години

Гошо, *** е съкратено от *** дисфория или *** дисфорик - почти нелечима ментална болест. Оначава човек, чиито сексуални навици се различават от биологичния му пол.

120

Анонимен

преди 5 години

Думата не е обидна ако си ***. Ако не си си е обида. при това тежка.

119

Анонимен

преди 5 години

Докато схвана че в репортажа за фон звучи чалга си помислих че съм отворил друг прозорец . По самата тема ,тук просто става дума че човека който е обидил полиця използвал по новия модерен термин "***" вместо стария класически- *** ! А по фрапиращото е че подсъдимият е осъден без право на защита ! Типично по ко//му/ни//стически са го осъдили .

118

Анонимен

преди 5 години

Думата не е обидна.

117

Анонимен

преди 5 години

Мога само да кажа, че тези пловдивски съдии са ...

116

Анонимен

преди 5 години

Невежеството е виновно за всичко. Недопустимо е да вземеш дума от чужд език, и така да я преправиш, че да отразява националните ти комплекси. Но това не е за първи път. Българинът е "създал" обидни думи от значещи съвсем друго чуждици. Примери колкото искате: Маскара, бърдак, балък. До това води невежеството и културната ограниченост.

115

Златко

преди 5 години

Те не знаят какво е *** но се обиждат (?!) Други обидни думи и изрази са "полицай", "пловдивски магистрат" и "депутат". Също и "социалист".

114

Анонимен

преди 5 години

Съобщение в медиите:"Полицията разпръсна гей-парад в София. По време на акцията, двете страни се обиждаха взаимно, с едни и същи думи"

113

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ha ha ha...politsaia se bil obidil ?!?? Ami te ..mnogo nejni dushi be ...Politsiata e silova struktura ! Triabva da vavejda red ..tam kadeto ima bezredie I svoevolia !Ako si tolkova nejna I obidchiva dusha ...miastoto ti opredeleno ..ne e v politsiata ! AQ kolkoto do dumi ,koito sa pridobili obidno znachenie ..ima mnogo takiva : Politik,depotat,demokratsia ,ES, EP,migrant it.n.

112

Но смърди

преди 5 години

"От правна гледна точка това не е обида, това не е нищо, това е просто правно нищо, казваТ адвокат."Адвокат, то да те нарекат лай, но също е правно нищо, но тогава ще рипнеш до правния таван, нали ...

111

Анонимен

преди 5 години

Джендърмерията се обиждала като ги наричаш джендърмеристи :)

110

Анонимен

преди 5 години

*** на английски може и да не е обида, но на български стана обида, защото е дума, отъждествявана с хом0сексуалист, с гад0сти като хелзинкски комитет и т.н.т.

109

гражданин

преди 5 години

Широко известно е че тези които не могат или не желаят да полагат градивен обществено полезен труд и в същото време се опиват от мисълта да санкционират/наказват а понякога и преследват другите хора, се насочват към полицейската професия. Редно е обществото да може да каже какво е отношението му към тези индивиди защото в края на краищата ние плащаме заплатите им.

108

Анонимен

преди 5 години

*** означава "род". Как може да е обида? По някаква извратена българска логика. Тук сами си я измислихме тази простотия. Фройд беше казал, че подсъзнанието играе много важна роля.

107

въпрос

преди 5 години

А *** защо толкова много държи да я наричат джендърка?

106

Анонимен

преди 5 години

Как ще е обида?Румен например е хубаво българско име; Ако беше Румислав, тогава щеше да е обидно.