12

Мая

преди 5 години

Колко от тези , които не ядат яйца измряха щото ядат бързо пршхжтвина храна и такива пълни с Е - та. Ако са домашни може да се ядат всеки ден без проблем.

11

АТАКИСТ

преди 5 години

Забравих да напиша, че до като си пийвам и хапвам салатката жената вече изморил съседа и е довошна !

10

Анонимен

преди 5 години

слагам по 10 белтъка вместо вода в хляба.

9

Аз

преди 5 години

Ако толкова много ви притеснява холестерола не яжте жълтъка, яжте само белтъка, той е само протеин който е необходим на организма. Ако обичате яйца това е начина ;) Съвсем спокойно можете да изяждате по 5 или 6 белтъка на ден, в един белтък има средно 5/6 грама протеин.

8

АТАКИСТ

преди 5 години

до 10 Виж как закусва Силвестър Сталоун във филма Роки 1976-та година в 5 сутринта с 5 сурови яйца и тръгва да бяга по улиците на квартала. Нека да е филм, но е реалност! Изразходваш ли много енергия, холестеролът ти е нужен.

7

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ВРЕДЕН ХОЛЕСТЕРОЛ. Холестеролът е лепенката, която организмът използва, когато има нарушена цялост или възпаление на стената на кръвоносен съд. Холестеролна плака се натрупва, когато са много увредени съдовете. Не е виновен холестеролът. Съдовете се увреждат от нишесте, цигари, наркотици и др. Изводът. Холестеролът ви е жизненоважен за целостта на съдовете. Пазете ТЯХ на първо място. Не може да ръгаш в устата си какво ли не и после да виниш добрата машинка, че си върши работата.

6

Анонимен

преди 5 години

Човешкото тяло само по себе си е съставено от смъртоносни елементи и химични съединения, от които се нуждае, за да живее. Парадоксално, нали? Хайде да прекратим "дебатите" за вредите за всичко- от солта до захарта, защото тялото се нуждае от всичко.

5

Анонимен

преди 5 години

И хероина допълнително води до свръх доза

4

АнонимеН

преди 5 години

ЯЙЦАТА СА ПОЛЕЗНИ НО МИСЛЯ , ЧЕ ДОЗАТА Е 4 ЯЙЦА НА СЕДМИЦА! ИЛИ ПО 1 ЯЙЦЕ ПРЕЗ ДЕН!ЖЪЛТЪКА ИМА ПОВЕЧЕ ХОЛЕСТЕРОЛ А С НЕГО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА------------БАНАНИТЕ СЪДЪРЖАТ СЛАБА РАДИАЦИЯ И ПРИ ТЯХ ЯДЕНЕТО Е 1 БАНАН ПРЕЗ ДЕН! АКО НЕ ВЯРВАТЕ НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО : БАНАН РАДИАЦИЯ

3

яйцето

преди 5 години

като имам ям ,като нема не ям

2

АТАКИСТ

преди 5 години

Аз си нарязвам 10 листа от маруля, слагам сварени 2 жалтъка и ги намачквам, малко капки оцет, олио, 4-5 червени репички, половин краставичка, две три резенчета пресен лук( от бялото на лука)...................... И 300 грама сливоава домашна!След това жената много ме обича..Да се чудиш защо!

1

До х

преди 5 години

Всичко в големи количества е вредно - включително много високия холестерол !