59

Анонимен

преди 5 години

ядяхте бой от червените баретиЗнам ги тия барети , ходеха по групи и силите им на горгите бяха само за невъоръжени селяни Е Господ ви наказа че сте африканците на континента.

58

рецензент

преди 5 години

"Стрелецът от Нова Зеландия посещавал България като турист"!!!! Колко пъти е посещавал България, след като в коментара и по думите на Цацаров е установено само едно негово преминаване през България за периода 9 до 15 ноември 2018 г.?????? Посещавал означава, че е бил поне няколко пъти в България, нали така!?!?!?

57

преди 5 години

И какво от това? Глупави журналисти ...

56

Су 34

преди 5 години

До Bluesky1Като през 1985 г. ли няма да търпиш, когато всеки ден ядяхте бой от червените барети?

55

Социолог

преди 5 години

Един такъв застреля Джон Ленан защото го подразнил израза че Битълс са по пополярни от Христос,преди няколко седмици друг изби вярващи в синегога и църква за цветнокожи.Брейвик изби деца на лагер на социалистическата партия.Това са лабилни комплексари(от всички религии и раси) без жена в живота прекарван пред компа в гледане на цици и фейк сайтове с пропаганда и биват лесно зомбирани от опитни маниполатори

54

радикален ескимос

преди 5 години

Напразно се пропуска версията - вдъхновен от традиционната местна МАОРСКА култура и верен на особеностите на етноса . . . . нали помните каква хореография представят техните национали преди мачове ? ? ! ! !

53

Bluesky1

преди 5 години

Нямало радикални християни....хахаха...има бол...един такъв гореше Корана, но той не е изключение! Чел съм и Библията и Корана....и двете книги са пълни с призиви за насилие над неверниците и това е отвратително!

52

Българин!

преди 5 години

И с какво този психопат се различава от касапите на ИД?!? Като е толкова "голям мъж" да си беше взел оръжията и да беше отишъл в близкият изток да се бие с ИД! И да Османската империя е извършвала зверства на Балканите (и не само там), ама същите зверства и то в много по-голям размер са извършвали Британската, Френската, Испанската и Португалската империи над индианци, араби, африканци, азиатци, аборигени (включително и в родната му Нова Зеландия)! Що не взе да стреля по англичани, например?!?

51

Свако

преди 5 години

45 пише: "Ами че те радикалните християнисти са си психопати...също като радикалните ислямисти. Разлика нямат" Умнико, от кого си чул и къде си чел за "радикалните християнисти"? Православието една от най-толерантните религии. Прочети Библията, може би тя ще ти помогне да сложи ред в главата ти.

50

Bluesky1

преди 5 години

Добре де, преди гара Буново, Бг арюията не заграждаше ли с танкове и войници селата в Родопите и не сменяше ли имената с луршуми!!! Не ми отговаряй!

49

Анонимен

преди 5 години

Световния ред е вдигнал мерника на Балканите, със това надуване на Самочувствие то на Сърби и Българи нищо добро няма да излезе. А във същото време Световния елит строи фабриките в Турция дава им работа и Ердоган ги задължава да раждат повече деца, и има ли все още Шматки който не вярват в Конспиративните теории и постоянно повтарят че това са глупости.....

48

Християнски тероризм

преди 5 години

Нападателят явно много добре е учил и турската история по социалните мрежи говорил Константинопол и Св. София и за историята на османската империя.. Личи си че зад нападението не стои само тоа психопат

47

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА201 Изобщо не е смешно.

46

Макрон Меркелов

преди 5 години

Не виждам някакъв религиозен мотив в атаката.Мяза на битов инцидент от болен човек.А преди това в бил много добър.

45

Bluesky1

преди 5 години

Абе драскачи, вашите предци как създадоха България под носа на византийския император...!!! Ами с насилие бе пичове! Що все се правите на жертви...и вие сте като другите народи. Що се изкарвате ангели не ми е ясно или ясно ми е ....промити мозъци! Какви права имахте в онези времена да превземете градовете по черноморието...Несебър, Созопол и т.н са гръцки търговски градове, които вашите ханове са разсипали, ами Филипопол, ами с какво право цар Симеон посегна на Константинопол???

44

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да го разходят в Палестина и окупираните територии. Сега Израел нямаше да го има...

43

Скептик

преди 5 години

Имаше филм с една камара Българско оръжие при ИДИЛ. Някой от тези "хуманисти" да се е разтревожил. Не. Да са затворили някого? Нищо такова. Даже до последно плюеха по Сирия.Няма защо да си посипваме главата с пепел защото някой се бил вдъхновил от страданията на Българите или на други за да убива. Да оставим НЗ да си оправя НЗ. Нашия между две мачлета и две три хъбчета явно си няма работа.

42

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не са го разходили около Одрин и в Македония, че сега щеше да стреля в някоя българска църква

41

Българин

преди 5 години

ГЕРБ и ДПС играят заедно !Нормално е да се задействат Бойковци и Догановци...

40

Уф

преди 5 години

Тук гъмжи от разревани и озлобени турски ***,насаждащи омраза,расизъм и жажда за мъст!