99

Щирлиц

преди 5 години

И какво от това?

98

нонка

преди 5 години

намериха си майстора ....иначе са много нагли....нападат жените

97

wgw

преди 5 години

Медиите търсят под вола теле. Какво непрекъснато реват, че е бил в България. Чудесно. Коко други идват. Може би и в Сирия има хора които са идвали в България. Защоп не пишат непрекъснато и за тях. Явно няма вече за какво по-смислено да пишете. Не ни отклонпвайте вниманието!!!

96

тя

преди 5 години

Айде стига с тоя стрелец бе , оправяйте нашите работи , дет хич не са уред!

95

Няма лошо!

преди 5 години

"Стрелецът от Нова Зеландия посещавал България като турист"Джихад туризъм, но туризъм!

94

серена

преди 5 години

Писане и дращене за какви ли не глупости,а пък медиите са в надпревара за търсене на неща далече от грижите за ежедневието на средностатистическия българин.Целта е една-забулен в чуждите проблеми ще мисли по-малко за собствените си неволи.Че срещи,заседания,щабове и какво ли не още за един миналогодишен турист посетил България лани,а днес отявлен терорист.Дошъл турист,отишъл си терорист.Глупости,ама глупости на търкалета.Да ама вожда каза,че... и се почва една ум да му зайде на човека,турриста

93

Анонимен

преди 5 години

По-интересно е кой е развеждал Тарант по туристическите обекти. Някой е бил с него и това се подразбира по шикалкавенето на ДАНС и МВР които са забранили на хотелиерите, фирмите и лицата имали контакт през ноември с Тарант да говорят каквото и да е по случая. В същото време главния прокурор повтаря само едно и също турист, турист и турист, който сам си е изготвил маршрута из България и сам се научил да пише правилно на кирилица.

92

От КварталнатаППК

преди 5 години

Най-отговорно сам си заявявам- че ние, на нашата улица, никога нито сме посрещали, както и укривали, камо изпращали терористи от където и да е за където и да е.Ятаците на тероризма се укриват като бустамджии ис полетата засадени с тикви, пипони и кратуни. За влизане бустана паролата е "Аз зъм ***"За оставане в бустана- паролата е "Аа си оставам ***"На излизане- паролата е " *** си бех, *** се задържах и *** че си идем у апертименто"Боен вика на влизане и излизане "Рот Помкин"

91

Тримата-аци и Терора

преди 5 години

у задачката се пита дал като идвал е успял да се срещне с Баце, Цецо и Цачавуйната,ако не е - защо - как мислят тримата да поправят грешките си. Цачолинда ли шъ дъ изпратят, Цецко с три чифта опинци ли шгу засилят да догини тоя детое бил у насБаце с летни кънки *** Тикванна *** ли шгъ му вържат да се лъзне за къде Зеландетоили тримцат шгя видим, пред РбФака за нова дипломка, На зкуска в Мароко и на Истров Тамбукту да дири останките на Винету, респективно ще се ин адвантидж адресират

90

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ami predi imahme darjava I granitsi !!! Sega e razgraden dvor !!! A kolko ot "turistite" na mama Merkel sa mi nali prez Balgaria I sa ostanali v neia ...bedna ni e fantaziata !!! Demonokratsia ..tova e !!!

89

бг

преди 5 години

Стига вече медиите дъвчат и досаждат, видете ли скандал- стрелеца бил в България! Бил и кво?- като човек,който се информирал за България и освобождението от турско робство.Смешни са ми всички и медии и МВР и политици правят си пиар с това,но да внимават с тая тема,че терористите са отмастителни и да спрат с този смешен пиар

88

Анонимен

преди 5 години

Идеален случай за антибългарските еврожендерасти и истамбулски конфекции да настъпват още по нагло и да ни натискат още повече!А ако някой случайно е имал контакт с тоя аман му е системата...еврожендерасктата милиция ще му разкатае фамилията!

87

И на мен...

преди 5 години

...не ми стана ясно този що изби толкова мирни мюсюлмани? Като толкова много мрази джихадистите, да ходи там по военните мисии е Авганиста и тн и да си трепе на воля джихадисти. Много е лесно да се стреля по невъоръжени! Не одобрявам.

86

Анонимен

преди 5 години

Да прав си.С курса си към Русия може знака да е обратен.

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен... с хора на столетницата.

84

Анонимен

преди 5 години

До Преди около две298 Така ще е,когато българските сружби спят и позволяват на руски екстремисти да дестабилизират региона,позготвяни много пъти ,на наша територия.

83

Ф.С.В.

преди 5 години

Министър Ангелкова да забрани на туристите да гледат нашите културни ценности - защото толкова силно им повлияват че после се фанатизират ) ХМ !

82

Анонимен

преди 5 години

Какво обсъждат тези тука,след като стоят превити на две пред руските агресори?

81

Анонимен

преди 5 години

До Болшевик290 Корнелия слаба ракия,винаги е била"отличничка"-изпълнител на руски интереси.Не го грижи,той знае,с кого да се среща и резултатът е налице.Че и със любимата на руснаците ,сръбска музика се надъхва.

80

Болшевик

преди 5 години

Терористът от Нова Зеландия е бил в България ,за да вземе 300 кг. от "Визия за България". Получил партийно поръчение от Нинова да разяснява визията на социалистите в Нова Зеландия. За съжаление новозеландците не възприели визията и тоя се разсърдил . Та затова ги е изпозастрелял,заради неприемането на визията.