9

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости. С такова поведение ще ви мислят за луд или поне за неудачник. И въпрос: Какво печеля аз, ако ги правя всички тези неща и й се поставя роб, че да е щастлива. Пак ще й писне. Нито пък ще оцени нещо. Хората по природа са неблагодарни, тези пък от поколението след 1989година..... Не ги ли виждате? Какви чудесии пишете? Някво такова ви е приключило моментално. Е, всякакви има, но картинката като цяло е такава. Поставете й се роб и й слугувайте.... Да, бе! Пак ще й е скучно.

8

слънце

преди 5 години

Комплексирани нарциси--НЕ!!!

7

Ъ

преди 5 години

Ако се държа така ,ще и писне от мен бързо.По скоро трябва да си остроумен ,изобретателен ,да изненадва сам себе за да може да изненадва и жената до себе си, с чувство за хумор дори по пикантно но до определена граница ,да не станеш вулгарен и т.н. Абе накратко не е лесно да угодиш на жена!

6

Анонимен

преди 5 години

Търсят бабаити нормалните безработни и с малка заплата като в описаниято не докосват никога жена и емигрират дори и да са станали на стотина години

5

Анонимен

преди 5 години

Гамените са за упражнение. Не за мъж.

4

Анонимен

преди 5 години

Мъжките майки да прочетат написаното и да го имат предвид, когато възпитават безценните си синчета.

3

Анонимен

преди 5 години

До ДанниЗаблудил си се, Данни.Жената е програмирана да търси сигурност.Това, което ти описваш е по-скоро тийнейджърско поведение. реши ли да си търси приятел за сериозна връзка или съпруг, момичето се надява да срещне точно такъв, какъвто е описан в материала по-горе. Но не всяка има такъв късмет.

2

Данни

преди 5 години

Глупости. Ако сте мъжа от описанието ще ви държи за слуга и банкомат. При първа възможност ще си легне с лошото момче, което не помни даже как се казва. Това е женска психология. Жената търси тръпката, неизвестността. Комфортът е точно обратното и води до нежелание за секс и безразличие от нейна страна. Е това, което ви пиша няма да го прочетете тук.

1

?

преди 5 години

Че от кога жените си търсят добър човек за партньор ? До колкото съм забелязал намират това за слабост . Това е една от причините да се хващат с гамени и после да ядат пердах от тях и а крещят с пълна и гърло, че мъжете са ***.