Снимка: Istock

Да намериш надежден партньор в любовта, оказва се е трудна задача, особено за жените. Среща след среща, разочарование след разочарование... Понякога любовта ни заслепява и не можем да видим ясните знаци, които ни подсказват, че той не е подходящ за наш партньор. Когато се колебаете, винаги следете за тези 3 ясни знака. Те рядко ще ви подведат.

Той трябва да бъде любезен и добър човек

Добротата е знак, който подсказва на всеки от нас, че можем да се доверим на този човек. Когато сме влюбени, това е не по-малко важно като черта на характера, която искаме да открием в другия. Добротата рядко може да бъде фалшива, да бъде изиграна. Въпреки всичко, когато се запознавате с нов мъж, бъдете наблюдателни, дали неговата учтивост не е пренавита или нещата се случват съвсем естествено.

Като личности, които рядко демонстрират открито емоциите си, мъжете използват техниката 50 на 50 – да са достъпни и същевременно сдържани. Всичко това правят, за да предпазят себе си. Въпреки това с времето, ако искат да имат дългосрочни и сериозни взаимоотношения, те отварят сърцето си. В противен случай търсят само нещо краткотрайно.

Дали е грижовно настроен към вас

Обърнете внимание на това как той се грижи за себе си, дома си, колата си. След това следете за онези знаци, с които ще покаже и грижа към вас. Дали ви изпраща до дома, или ако се налага сама да се приберете, позвънявали ви, за да се убеди, че сте добре. Комуникира ли през деня с вас, за да чуе как сте, вашата безопасност приоритет ли е за него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase