24

Анонимен

преди 5 години

Кражбата е генетично заложена у комуниста!Такива са били баща му, дядо му....натегачи и крадци!

23

Анонимен

преди 5 години

Да се краде ток не ми е по силите, ама крада вода, студена. Топла не мога, ***. До тука три години. И не съжалявам - около 1500 лева съм спестил. Не е много, но е добро идейно начало.

22

Асенчо

преди 5 години

Тия българи крадат повече от нас живеете за да крадете с ние крадем за да живеем.Срамота бе ние краде за един котлон вие за цял имот с басейн и жакузи.

21

...

преди 5 години

Първо на първо да си богат в БГ значи, че си крадец! И преди да ме оплюете само си помислете как милионерите-милиардерите в БГ са станали такива! А именно приватизация за един долар, червени куфарчета пълни с откраднати от народа пари, не изплатени заплати или казано по друг начин кражби от работниците си, крадене от евро фондове и или държавни поръчки и още и още! Така, че те чисто и просто продължават това си дело и в личния си живот и имоти! Та така драги ми смехурковци!

20

А бе

преди 5 години

До inedИ аз се сетих първо за Драгалевския мавър.

19

A

преди 5 години

До ? ЦЦ, Горанов , "Силно мой човек - Пенчев" от Силистра, кметовете, които живеят във жилища за социално слаби, далавераджиите по европрограмите и ОП.

18

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах тази къща жива ли е? Как така консумира ток сама?

17

ined

преди 5 години

Някой крадец живеещ в Драгалевци - да не е Иван Костов?

16

Анонимен

преди 5 години

Ами човека е решил да си избие разходите по луксозната къща.

15

Анонимен

преди 5 години

Масово богатите крадат ток, та даже се и хвалят колко малко плащали а ползвали всички екстри на модерната технология, готви, топли вода, всяка стая климатик, гаражни врати, дворно осветление и накрая ток под 150 лева, та даже и са учудени как ние раята плащаме толкова много пари. Един лъжец започва да заживява с лъжата и чак вярвав нея до като тя се превърне в мисловна истина. Та така

14

До 16

преди 5 години

Ти май не схващаш темата във форума и излиза,че ти си мишока тук.Сори,че не схващаш,трябва да си подсилиш сивото вещество с някоя книжка ... .)

13

анонимен

преди 5 години

ЩО ТЕ ЧЕЗ НЕ КРАДЪТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СИ. ОТКАКТО ИЗНЕСОХА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ НАВЪН ТЕ СИ ГИ МАНИПУЛИРАТ И КРАДЪТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО .ФАК НЕОСПОРИМ.

12

Анонимен

преди 5 години

Нека да позная - на някой герберастки активист е, като бездомниците Горанов и Цветанов.

11

D

преди 5 години

До БЪЛГАРИН той сигурно е друг цвят, щом до сега все му се разминава ;).

10

Помня

преди 5 години

До Ром"с 9 Краденето е национален спорт останал ни от социализма. Тогава се крадеше много повече , но по малко от предприятията. А за оцветения бензин спомняте ли си ?

9

тя

преди 5 години

Бедните са бедни , защото са ограбени ! Ако няма бедни , няма да има богати !

8

Анонимен

преди 5 години

Те богатите и имотните крадат най-много.Бедните са бедни, защото съвестно си плащат сметките.

7

тя

преди 5 години

Тия с големите замъци са ги направили с кражба , така че при тях всичко се краде и тока също!

6

Ром"с

преди 5 години

Аз писах тук ,че не само ромите краднат ток ,но и много други в които няма да повярваш,но веднага ме изтриха. А като цяло крадне цялата нация ,едните по-хитро,само вечер от 19 -6.00 ,а другите нон-стоп 24 часа ,а и трябва да се добавят хотели,маагазини,ресторанти,жк комплекси и блокове без акт 16 (оф ,колко много има таквиз).... . Нацията крадне,а държавата нищо не може да направи или не иска и затова и ЧЕЗ иска да напусне Бг вече 7 година.Трябва "борба" срещу всички крадци на ток,а не медиите да отвилчат народа от истинските крадци.(а не само ромите да пише,че краднат...да те краднат,щото и

5

Анонимен

преди 5 години

Добър ден ! - каква изненада , от ЧЕЗ откриха топлата вода.