64

Цветан Караилиев

преди 5 години

Работих известно време за Гамма Електрик,една от неголемите фирми,подизпълнители на ЕРП.Доста често се сблъсквахме с този проблем.В крайградските зони чудеса сме виждали.Струва ми се,че засилването на контрола и драконовски санкции,а и тяхното изпълнение са голяма част от решението

63

неразбрал

преди 5 години

Защо не пишат чий е палата в Драгалевци?И защо 7 пъти е останал ненаказан?Друг е въпроса че всички ЕРП-та ни крадат ежеминутно , а самите ЕРП-та бяха откраднати от държавата ,с помощта на крадливи политици.И някакви Гинки-анонимки се оказват притежатели на милиарди.В държавата на тиквите нищо не може да ме учуди.Факт.

62

Анонимен

преди 5 години

Змията докато не погълне друга змия змей не става.

61

Анонимен

преди 5 години

ози крадец трябва да е от ГЕРБ. Проверете му мазето дали има суджуци

60

Стамат

преди 5 години

Шам-пи-он!!!Фук да систам!!!

59

Кирчо

преди 5 години

Мразя мастика без айрян........

58

читател

преди 5 години

На магистралата за Варна, преди Ябланица, има огромна незаконна маала, на държавен и общински терен. Няма улици, няма парцели, няма нотариални актове.Но има бол ел. енергия, всички къщи са подключени.И сигурно си мислите че плащата?

57

Стар електричар

преди 5 години

Костов, пак ли ти бе??? Айде спри се вече,а???

56

Гост

преди 5 години

Трябва да се промени закона.Крадците да се съдят и когато е рецидив,както е в случая трябва затвор и много солена глоба.Не може аз да си плащам а някои тарикати да крадат.

55

АВС

преди 5 години

тоя крадец случаино да не е ром-или българин боже мои чудеса стават в бг роми крадат роми бият роми не закони къщи виште какво правят бг а сега всички бг да мълчат за ромие тоя бг сложи капак на всички роми ромите прд тоя са кокошкари

54

21967

преди 5 години

За седми пореден път!!! Чадърите са много, явно е. Защо не наобиколят и в Бистрица, Камбаните, Симеоново, Бояна, Княжево? Ама в тези квартали не припарват и от КАТ. Защо ли? Не споменават името на крадеца - има права, нали!

53

Анонимен

преди 5 години

В драгалевци, най - големият крадец е драгалевския мавър. На него обаче никой нищо не му прави.

52

Американ

преди 5 години

В така мразената от мнозина Америка подобните са в пандиза, а в Бг си крадат на свобода и изглежда никой не иска да ги спре. А вие им плащате масрафа, понеже тока поскъпва отчасти и заради масовите кражби.

51

Какво

преди 5 години

Този крадец трябва да е от ГЕРБ. Проверете му мазето дали има суджуци

50

sofeto

преди 5 години

Българите крадaт за да живеят и живеят за да крадaт. Живот и начин на употреба!

49

Честен

преди 5 години

Чета:"Е той затова е богат щото краде, в БСП също всички са милионери.". Лъжльоооо, защо изопачаваш истината? А тя е:На 10.Септември.1944 г., партизаните в България наброявали многократни повече отколкото на 8.септември. На 11.Ноември.1989 г., наследниците на 10-то септемврийските партизани, масово се измъкнаха / като пръд*ня из *** /от редиците на БКП и станаха демократи. И строят-строят: кой 6 апартамента, кой къща в Халкидики, кой в Барселона ..ТОВА е истината за мошениците от ГЕРБ!

48

Тинев

преди 5 години

КРАЖБИ: София - луксозна къща, София - кмет, София - Премиер, София - ГЕРБ.Какво толкова се учудвате? Бойко Борисов управлява - да се краде е достойно както и да си ГЕРБ!

47

Анонимен

преди 5 години

Ми тая къща трябва да се отоплява/охлажда то не е само да откраднеш да я построиш! Поддръжка трябва! Значи, трябва да откраднеш повече!То и ба'т Бойко строи магистрали, но после кой ще ги поддържа... Ние-е-ее!

46

готин

преди 5 години

тия от чез са голями аидуци гледаите в неделя по нова пазкритието на васко мавриков и ще видите какви са кражбисти,,,,,на чез шефа по наказание го пратили в България за определен период,тои не иска сега да се прибира обратно в чехия а живее под наем в симеоново в 3етажна къща

45

Анонимен

преди 5 години

Пет пари не давам,да не би фирмите свързани с ток да не крадат от хората?