80

Крум

преди 5 години

Стига сме говорили за заплати нека го кажем:Искаме стандарт на живот, никои не се интересува дали заплатата му ще е 500 или 50 000 а какво можеш де си позволиш с нея.Осигурете стандарта на живот по-добър от този в чужбина и не сама българите ще искат да дойдат тук. Сигурен съм, че 90% от хората избягали там са отишли за да осигурят по-добър живот на семействата си. Не мога да ги обвинявам, че искат по-добро за роднините си, а Вие?

79

Анонимен

преди 5 години

Може и да намерите хора дето да искат да живеят и работят в България, но трябва яко търсене ,.....................в клубовете на мазохистите.

78

нострадамус

преди 5 години

За да се вдигне стандарта трябва да задължат фирмите да плащат повече със законсъс внос на работна ръка няма как да стане те и те ще работят за малко пари

77

Анонимен

преди 5 години

Трябват усилия за привличане на работна ръка от чужбина---НАРОДА ОТ ЧУЖБИНА УМИРА ДА РАБОТИ С НИСКИ ЗАПЛАТИ

76

Анонимен

преди 5 години

На година губим по 40 000 души от пазара на труда---ЩЕ НАТЯКНА ОТНОВО:ДОКАТО ВСИЧКИ НАСЛЕДНИЦИ НА КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ НЕ СЕ ВКАРАТ ПО ЗАТОВРИТЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ...

75

Анонимен

преди 5 години

трябва да си внесем работна ръка!---А КАКВО ЩЕ РАБОТИ ТАЯ "РАБОТНА РЪКА" ?И ЗАЩО ЩЕ ИСКА ДА РАБОТИ ТУК ?ЗАРАДИ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ МОЖЕ БИ...

74

Анонимен

преди 5 години

Откакто се помня ми обясняват че заплатите в България са ниски защото има безработица. Когато работната сила стане дефицит, тогава заплатата ще се вдигне. Закон за търсенето и предлагането. И сега какво стана. Какво ли няма да измислят само и само да не вдигнат леко заплатите.

73

Pen

преди 5 години

Айде внасяйте я тази прословута работна ръка! Стига само сте мрънкали ,че ми писна вече.

72

ГОСТ

преди 5 години

До Анонимен 76 То у нас и имигранти не се задържаха.Всички запрашиха по други европейски държави,като децата ни.Не мисля ,че ще дойдат по балами от нас да работят за тези заплати.

71

Анонимен

преди 5 години

Ще дойдат всякакви измамници, стига да има евтин труд.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Въртим сучем, ама все още не знаем че с политически партии създадени от комунисти, ченгета и агентите им- до една- и мутрите им бизнесмени , икономика не се прави! Заплати с декрет не се вдигат!Нито читави инвестиции ще дойдат, нито децата ни ще се върнат.Нито пък имигранти ще се задържат.

69

Анонимен

преди 5 години

Работници няма да дойдат. Трябва да пратим бизнеса в Африка да работи, а да плаща нормален 45 процентен данък печалба в България. Така правят нормалните, развитите страни. Ще ги пратим да вземат концесии, летища, златни мини, петролни находища по света, да плащат на *** 1% комисиона, а в България да влачат всички печалби и приходи от Туземия, под форма на разходи за консултации. Така правят чешките, германските и всякакви фирми в България.

68

чичо

преди 5 години

Няма как да внесеш работна ръка от третия свят. Те идват да живеят на социални помощи, а не да работят.

67

Анонимен

преди 5 години

Въртим сучем , но никой не говори за съществено повишение на заплатите на работещите.Някой сериозно ли смята , че с тези заплати ще дойдат работници от чужбина.

66

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах от кое точно африканско племе ще наемате хора, че някои са канибали и ще стане страшно!

65

Владо

преди 5 години

Ако пенсиите и заплатите са еднакви значи няма икономика, а се раздава милостиня. Икономика в България почти няма. Производството е слабо. Системата се базира не на работа, а на измами. Кого лъжете бе пишман ръководители?

64

Анонимен

преди 5 години

Не искате да плащате нормално и внасяте хора от Субсахарска Африка, ок. Тия хора работят тук докато вземат документи за Европа и после бегом към Германия. А после? Да не говорим, че само няколко пъти да им предложите любимите си номера и ще избягат предварително.

63

Анонимен

преди 5 години

И на мигрантите им е ясно че няма хляб тука и за това бягат на запад.Иначе биха останали за да учат и работят тук.

62

Анонимен

преди 5 години

Европейците няма да дойдат да ви работят, така че ще "внесете" хора от 3 свят. И ще им плащате по-малко отколкото на българите. Та нещо не виждам как това ще повиши стандарта на хората? Най-много да изгоните и малкото останали българи с желание за работа.

61

Анонимен

преди 5 години

Цинични са всички статии от този вид.