31

Justice

преди 5 години

България е държава, превзета от олигархични интереси, с концентрация на политическата и икономическата власт в ръцете на ограничена група хора, която упражнява влиянието си върху парламента, правителството, политическите партии, публичната администрация, полицията, съдебната система и масмедиите". Една ничия територия с нефункционираща демокрация и опортюнистична олигархия - какъв благоприятен терен за руската офанзива! Политическият инструмент на олигархичната върхушка може да се оприличи с монета - от едната страна е ГЕРБ, от другата БСП а по средата ДПС.

30

Анонимен

преди 5 години

Нинова срещу борисоВ !Мъжкото момиче срещу Женско момче !

29

Така е ..

преди 5 години

Не ми се ще да го кажа, но ДПС са най адекватни в политиката.

28

Анонимен

преди 5 години

Госпожа Нинова ти пък си много убава.ако ти си даде възможност с коя партия ще правиш коалиция .не виждам. с ГЕРБ ще сте лика и прилика

27

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 28: БСП загуби много от това, че прави коалиции с ДПС по времето на Станишев и мисля, че няма да направи втори път тази грешка. А Бойко сега се чуди как хем да ползва подкрепата на ДПС, хем електората да не забележи това. Няма как да стане.

26

Анонимен

преди 5 години

Г-жа много лесно ги говори тези приказки за ДПС ама при едни евентуални избори и ако БСП политическа сила с малка преднина как ще обяснява на електората си като се наложи да се коалира (да седни на догановия) и да се цункат по площадите. А тя мерак да води кораба има отдавна..... Проучванията сочат не големи размествания на силите, а от "резервните скамейки" не се вижда нещо читаво.

25

Ognyanz

преди 5 години

Изнервен е Цецо, че вече не знае кога Бойко ще го заеърти на 1 80 градуса.

24

червената кака

преди 5 години

нещо много нервена. Разбирам я - няма народни вълнения, сблъсъци по улиците, няма електорална покана да вземе властта, рублите свършват , а резултат никакъв. Червеният капитал скимти на гладно, другарите се изнервят без обществени поръчки, Манолова осребрява народната любоффф вместо Позитано. Мда. Положението никак не е хорошо.

23

Ти да видиш..

преди 5 години

Осем милиона за Нинова са нищо.И така зле , и така зле.

22

Анонимен

преди 5 години

До Ognyanz - Имаше труд на Ленин "крачка напред, две назад".Не е така ве, ***! Лениновите уроци са: крачка назад, две напред! За йкакъв комунист се драскаш, а не си прочел и запомнил нищо от вожда си!

21

Изчислител

преди 5 години

Като гледам какви плюсове и минуси се пишат на някои коментари, стигам до извода, че от "Позитано" 20 са увеличили бюджета за дежурни ***.Около изборите ще има големи сеири.

20

Анонимен

преди 5 години

Патриоти които предадоха България за да се прегърнат с дпс и доган. Позор!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Доо *** лицемерка: Колко *** ще копи/пействаш тази опор на точка. Ммилионерите. ги търси в ГЕРБ _те. събират суджука от обществените поръчки.

18

Анонимен

преди 5 години

А чакайте колкото си искате , гледайте си колкото си искате ама извън парламента Скоро БСП няма да влязат в зала

17

Ognyanz

преди 5 години

Имаше труд на Ленин "крачка напред, две назад". Бойко изглежда е решил да го приложи в законодателната практика на ГЕРБ.

16

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

15

анонимен

преди 5 години

Всичи под строй към центалния затвор.

14

дпс-герб

преди 5 години

дпс-герб-мюфтийте това е бъдещото за България, ако се гласува за герб

13

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

12

Анонимен

преди 5 години

Гузен негонен бяга, а ГЕРБ спринтират.