11

Анонимен

преди 5 години

Щом ще съветва Нинова по националната сигурност значи е на заплата при Решетников.

10

koko

преди 5 години

Slavcho e pechen i znae kakvo pravi.Dobre e rechil. . Zdrave i kasmet mu pogelavam.

9

смехрко

преди 5 години

Комунист ,социалист мечта ми е голяма .Да станат да крадат , лъжат и убиват . боядисат и пак на власт да са .Нагли жалки твари от блатата *** с *** и Лъжата .Те водачи им са славни все наведени и с много тайни.Род родина те предават и геза си даже те подават.

8

Анонимен

преди 5 години

Заплатата ще върви.

7

Хахахааааа.

преди 5 години

Е,... Колко е болен тоя чингиз, бе...??!Не умре ли вече...??????

6

:)

преди 5 години

Болен,ама друг път.Другар до смъртния си одър не изпуска кокала на властта.

5

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

"Експерта" по национална сигурност Славчо Велков никога не е бил оперативен работник в някоя служба. Той е бил обикновен "тиловак" За неходилите в казарма, ще кажа, че ТИЛ беше армейската служба за продоволствия. А там се крадеше като за световно.Нелогично е Нинова да има за съветник експерт по крадене при положение, тя самата е с майсторска степен в тази категория. Но...колкото повече, толкова повече ...!

4

Анонимен

преди 5 години

Велинградско ченге

3

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ни да гледаме сценки по подаване на оставки и после пак обратно да са по един или друг начин във властта или близо до властта и бизнеса. Това го наблюдаваме вече от 30 години при всички партии без изключение.....

2

somebody

преди 5 години

Агент "Пеев" е голям капацитет по национална сигурност и самолети! Готов е да служи на любимата партия дори и яко е малце болен!

1

Анонимен

преди 5 години

За НС е болен , а за съветник на Нинова , не.Явно Нинова нещо го баламосва.Явно в НС се скъсват от работа , а при Нинова ще гледа през прозореца като Радев.