42

Майтапчия

преди 5 години

Е па к'во не му харесвате на Баце?Банкянското слънцеЕла изгрей и освети менавеки да се слави твойто име!Необходим си като въздуха,водатабез теб не могат съществата!Без твойте мощни магистралиживот ще има ли?Едва ли!А ако вечер не те видим на екрана как спокойно ще се пъхнем под юргана?На теб сме благодарни ний до гробнапук на празния си джоб!Баце,ще ти бъдем верни,дори в условия мизерни!Ако трябва ще ядеме само лапад-в България Слънцето изгрява от Запад!**Банкя

41

До Анонимен

преди 5 години

От Бойче :Телевизорите бяха скъпи в цял Свят. Другата ви глупост е с двата канала. Виж колко канала са имали в Америка преди 30 години и те са 4/5 максимум, защото технологията не беше толкова развита, че да има станция, която да излъчва на толкова транспондери. Имахме най доброто. Всичко, подредено и здраво, за което сега цъкате с език към запада, ние го имахме. Чисти улици, без престъпност и никой не си закючваше външните врати.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Герб ще залезят, когато се създаде партия която да обедини всички българи независимо от какъв етнос са и с каква ориентация са.

39

Анонимен

преди 5 години

Приказки, приказки и пак приказки, ама на практика нищо!

38

Анонимен

преди 5 години

БВП в България на практика е два-три пъти по-нисък от БВП през 1997-1989 години по съпоставими цени.

37

Анонимен

преди 5 години

БВП е гумен метър ако не се разгледа структурата на икономиката. Можеш да имаш увеличен БВП от това, че нещо постоянно се разваля и постоянно се ремонтира или се въртят много пари в безсмислени дейности, можеш да имаш и натрупване на благосъстояние. По лична преценка в България се случва първото.

36

Охобохо

преди 5 години

Какво да усетят хората като инвеститорите бягат от България?Най-големия инвеститор са емигриралите българи,които всеки месец пращат част от изкараното на роднини в БГ.Усещане може да има само където се харчат пари от ЕС,демек във фирмите близки до властта.Всичко друго крета със стотинки в джоба.

35

Анонимен

преди 5 години

Първото нещо, което трябва да направим, за да има евентуална възможнмост за по-нормално развитие на икономиката е да махнем ГЕРБ от властта и ако може да върнем на България поне 100 милиарда от заграбеното от ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 5 години

Абе купи си велосипед бе

33

До 20

преди 5 години

Голяма тъпня! И като дойде някой, като Радев или Гоце, дето не разбират нито от икономика, нито от политика какво ще правим! Ти май си свикнал все някой да те оправя!

32

Гоце

преди 5 години

Тоя бунак пак говори от името на народа. Не били усещали повишението на доходите! Ей, шапкар! Вече и най- простият шофьор в градски транспорт взима ЧИСТО 1150 лева! Които имат покупателната сила на поне 2000 евро! Никъде в Европа не дават такива големи заплати. Ама тъпият шапкар няма как да знае това. Защото речите му се пишат от оня *** дропла до него.

31

Анонимен

преди 5 години

До БойчеАко нямаше демокрация хората щяха боготворят Бойко така като боготворяха бай Тошо.

30

V

преди 5 години

Според мен един дупитат и евродупитат не трябва да взема повече от две минимални работни заплати и никакви други средства . Като стане МРЗ 1500 евро ,ще получат 6000 лв заплата . Само това може да реши проблема . Иначе няма да има заплати за нас ,а само за тях

29

Анонимен

преди 5 години

До БойчеЕдин телевизор при бай тошо беше 1200лв.Сега има телевизор и за 200.

28

Анонимен

преди 5 години

Радев е типичен "бyлгаp,бyлгap...",прави коремно, разбира от всичко и е верен на гАсударите си.

27

Анонимен

преди 5 години

До ЛюбопитенСамото вдигане на заплатата е увеличение на стандарта. Не пазаруваме само хляб има много стоки и услуги които се пазаруват от различни места по света по интернет.

26

Анонимен

преди 5 години

До Любопитеноще Мариа-Антоанета го е казалакато ти е скъп хляба - минаваш на пасти.

25

анонимен

преди 5 години

Как да го усетят хората като се краде като за световно и се раздават пари наляво и надясно. Сега пък щели сме да дадем на Турция 3 милиона евро за изхранване на бежанците.

24

Пешо

преди 5 години

Фатми има докторска степен по икономика!

23

Бойче

преди 5 години

Бойче се сравнява с БВП-то на бай Тошо от преди 30 години, но тогава с тази пари от икономика бяхме на 36 или 38-мо място, а сега на 77-мо. Дъвките вече не са по 1 стотинка и не можем да сравняваме парите сега и тогава.