62

Анонимен

преди 5 години

Радефф пак констатира. Добре бе, грипен, а ти какво предлагаш да се направи, за да се ускорят нещата? И дали ще се случи с ресурсите и възможностите, с които разполага държавата?

61

Анонимен

преди 5 години

Президента на републиката Пак на банкет

60

Перко

преди 5 години

Щото много харчат и пълнят банките вместо да инвестират

59

Изнервен

преди 5 години

Ами защото не става от днес за утре с магическа пръчка. И защото са наслоени огромни проблеми от миналите управления на партията, която те издигна, раппон. Ей затова.

58

Анонимен

преди 5 години

Стани стани юнак балкански...Обедини народа срещу ГЕРБ и в небитието го прати...

57

Бау

преди 5 години

Защото трябваше да кажеш "не" на милиардите за самолети. Ама нали си военен пилот и трябва да си имаш хубави неща ... Мълчи си.

56

бай Тошо

преди 5 години

бла бла бла, каза президента Радев

55

Анонимен

преди 5 години

Президента на Републиката организира бизнес - икономически форум с участието на произведено в България - кръгла маса

54

123

преди 5 години

Хората не го усещат щото се разпределя между фирми свързани с властта

53

sofeto

преди 5 години

От народ глупав, неписмен, крадлив и смачкан, какви политици и "бизнесмени" може да се пръкнат? Ми същите!

52

+++

преди 5 години

Томиславчо пак лъже и маже.БВП и разходите за труд.Тук има две противоположно действащи неща. Първото е използването на по-малко ръчен или нискоквалифициран труд, което води до по-малко разходи за труд. Второто е, по-високо заплащане на труда водещо до повече разходи за труд. Щом разходите за труд се увеличават по-бързо от БВП, значи дебеловратите демократи залагат на ръчен труд, а не на нормални съвременни технологии на работа.

51

Анонимен

преди 5 години

Работата на всички български политици, включително и президента е да предлагат решения на проблемите, а не само да ги посочват. Ако нямат визия за решаването на проблемите значи не им е там мястото. България им нужда от държавници, които да работят за върховенство на закона, равенство на всички граждани пред закона, достоен живот за всички и свобода на словото. През последните 30 години няма нито един политик, който да е работил наистина по тези точки !

50

Охобохо

преди 5 години

Навремето имаше един му викаха мистър 10% и хората бяха недоволни как можело.Оказа се,че по цял свят е между 8 и 10%,някъде до 15% рушвета.Днес като дойде някой да инвестира,заблуден,че данъка е нисък-10%,веднага някой му иска 70% подкуп.Е кой е луд да инвестира в БГ?!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Стъпка по стъпка,лека полека,Тиквата ни върна с няколко века!

48

Анонимен

преди 5 години

До 33Преди 1989 година в САЩ най-евтините телевизори бяха на цена над 1000 долара, а сега има за 100-200 долара.ъщото каквото стана в България. С други думи пак не знаеш за какво пишеш.

47

:))

преди 5 години

Плюещите по Президента Радев желаят не само да им се посочат темите/проблемите/задачите необходими за дискусия и решения, но едва ли не Радев да им дадe готовите решения/отговори и да им свърши работата! :))

46

Анонимен

преди 5 години

Президента май май се оглежда за министри в служебно правителство Герджиков пак точи лиги за мин председател Искам изтребител Грипен

45

Анонимен

преди 5 години

Огромна част от средствата в България се изнасат извън България най-вече от чужди фирми. какво значи една чужда фирма да направи инвестиция в България от 1 милион, а после всяка година да изнася по 10 милиона извън България?Голям е и обемът на изнасяните от България средства насочени към роднини избягали от България, както и за самото им бягство. По груби оценки става дума за около 8-10 милиарда евро годишно - по около 2000-4000 евро на година на избягъл български гражданин.

44

АНТИ

преди 5 години

Защото В България, един за да е добре,други трябва да са зле !!Вие обаче вЕврайте, че ще се оправи положението !!

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Кабелната навлиза в Сащ през 80-те а в България много по късно.