126

ДОКТОР

преди 5 години

ЗАКОНА ЗА ГОРИВАТА ЩЕ БРЪКНЕ НА ДОСТА ..ДОСТАВ4ИЦИ В 4ЕРВАТА

125

АНОНИМЕН

преди 5 години

Следва "ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ" на Волен и...Ч А О герб !

124

Отврат

преди 5 години

Никога в България не е имало такава управленска простотия, подобна на герберастката. Дори и по времето на Т. Живков. Отврат.

123

Анонимен

преди 5 години

Ако Марешки устиска на предстоящите герберски атаки ,заплахи и пари ,ще гласувам за него!Ако се уплаши от герберските закани и приеме парите на тези престъпници ,просто ще изчезне от политиката.Всичко е в неговите ръце.Пожелавам му здраве и го подкрепям.

122

Анонимен

преди 5 години

И тези и комунистите проумяха, че няма място в НС за избрани поради глупостта, тъпоумието и неориентираността на техните избиратели. Не бива да има руски шпиони в парламента на демократична, европейска и натовска България!

121

Приятел

преди 5 години

Най-правилното решение!Нека се видят кои са патериците на Боко Тиквата и крадливата му банда от невежи и продажни мошеници.ГЕРБ е сбирщина от неудачници.В момента ДПС ги върти на пръста си ,защото герберастите знаят какво ги чака като паднат от власт-затвор и презрение.Агонията на тиквениците засега продължава ,но краят им идва и възмездието ги чака.Браво на Марешки! Дано удържи атаките на пожарникаро-милиционерската с.***!

120

Байфидан

преди 5 години

До гербераста-крадец. Е ми, не позна, тази басня я четем и слушаме от 2013. Сега сме 2019, а ГЕРБ още е на власт. И ще продължи да бъде, защото другите са по-зле.

119

решетников

преди 5 години

Е как да не е ясно, получил е транш от Маска.

118

Анонимен

преди 5 години

Видяха че им вървят заплатите и без да си дават този зор да стоят на креслата.

117

Анонимен

преди 5 години

Специално за Боко и Цецо предлагам да се запази килията дето беше Иванчева. Много комфортна, а те са свикнали на комфорт.

116

тцтцттцтц

преди 5 години

До Анонимен 126 Един измислете нещо по-умно , нещо по-смислено Ама от " пионерската " структура към ГЕРБ какво да очакваш ПС - Откъде ще те отклонят при условие , че България се управлява от Козяк и Брюксел ???

115

Анонимен

преди 5 години

Напълно подкрепям коментара на 128. Само че искам да допълня, че заплатата на т. нар. депутати трябва да бъде минималната работна заплата и нито лев повече. Даже и това им е много на фона на това, което заработват! Следователно т. нар. депутати не само, че не трябва да имат никакъв друг бизнес, не само, че трябва да нямат никакви участия в други фирми, било то дялови участия, акции и други тям подобни, но трябва да получават възнаграждение не по-голяма от минималната работна заплата.

114

до то е ясно

преди 5 години

аха, послушковци на запкатка, да вдигат чинно ръчичка щото ско не вдигат няма парички. Мерси от такива хрантутници.

113

бай ганю

преди 5 години

след като лъснаха всички клоуни в сегашния парламент неспособни нито на реформи нито на каквото и да било съдържателно а единственно заинтересовани от интриги и задкулисно шушу мушу договаряне на ниво квартални клюкарки на народа трябва да му стане ясно че в момента има само една достойна партия да ни води с най правилните преуритети като реформа на съдебната ни система и са с най не омаскарените професионалисти за целта и тя се казва демократична България

112

то е ясно

преди 5 години

Марешки, дори и да му спрат депутатската заплата, много важно. Той има бизнес и няма да усети нищо. Ей затова условието да си депутат трябва да е - да нямаш други доходи, освен депутатската заплата. И Корнела затова сербез не ходи на работа - има други доходи. Иначе кой е луд да си ритне трудовата книжка?! И БСП, и Воля имат други доходи, затова могат и изобщо да не работят. На това трябва да се сложи край. Депутатите да нямат други доходи, освен заплатата.

111

Гербераст-крадец

преди 5 години

Герберасткият корумпиран, крадлив и опростачен кораб потъва бавно но сигурно. Време им е да вземат мерки за освежаване на затворите и да помислят за собствения си бъдещ уют.

110

Анонимен

преди 5 години

Който дава рубли, той се разпорежда, целта е отклоняване на България от Европа и нормалния свят.

109

Анонимен

преди 5 години

А заплати и великденски бонуси ще има ли ..... И като е толкова "Смел" , защо не каже защо напуска . Спомням си Марешки предизборно само с думата "картел" и нищо повече . Обеща че ще е честен и ще изкара кирливите ризи на управляващите . ..... НО ВИДЯХМЕ ВСИЧКИ ,как облече обща *** риза с тези , които оплюваше. НЕ ВИ ВЯРВАМ , Г-Н МАРЕШКИ ЗА НИЩО НА СВЕТА , КОЛКОТО И СВЯТА ДА ИЗГЛЕЖДА ПРИЧИНАТА ВИ ЗА НАПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА

108

МаГАрешки цирк

преди 5 години

Всичкият този цирк става заради евроизборите - партиите не могат да си наместят задниците в европарламента и се карат като.... роми. Корнела точно затова изкара БСП от парламента - провокира избори. Циркът ще продължи със същата ярост до самите избори за евродепутати, понеже Корнела и банда искат власт. Който напусне парламента - дисциплинарно уволнение и никакви изяви по медиите. На кое отгоре ще говори, след като дори не работи?

107

Анонимен

преди 5 години

Марешки да напусне завинаги!Заедно с тези които гласуват за него!