146

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИТЕ ДА СЕ ИЗМИТАТ

145

е и кво...

преди 5 години

...като напусне и той? Така ще си работим без *** в НС!

144

Анонимен

преди 5 години

Поредната проява на политически популизъм!!!Искаш да отстояваш политическите си принципи - бори се ежедневно от политическата трибуна на парламента, а не се крий и не се оправдавай зад популстки лозунги! Досещате ли се как се оправдава импо...тента?Та и тези, си търсят оправдание като него!

143

пак съм аз

преди 5 години

И все пак Борисов е за предпочитане пред знайни и незнайни претенденти, като Славуца, например!

142

Белобайраков

преди 5 години

Сега гледам Цветанка Ризова, Марешки, по традицията на бегълците от парламента, не работейки, коментира ония, които работят. Казано накратко, Марешки извива ръцете на Бойко. Прав се оказа колегата от форума, който го предположи. Марешки нарочно изнудва Бойко. Разбрал е, че кворумът зависи от него и поставя условия. Марешки, Корнело и други дезертьори. Ако не можете да работите, подайте оставки и на вашите места да дойдат хора от вашите партии, които могат и работят.

141

Винету

преди 5 години

До 146 червен анонимник. Явно не ти е ясно, че при извънредни избори ГЕРБ отново ще е първи.

140

Хахахааааа.

преди 5 години

Как да е неясно, бе..??!Настава жега за контрабандата на горива, идва нова група вносители и Марешки и тъста му руснака, остават на сухо.Монопола на Лукойл умира!!!!

139

да имаш да вземаш!

преди 5 години

До Анонимен - той Борисов Е в такава коалиция. Не четеш ли новини?новините ги пишат разни врачки, гадателки, да не кажа вещици! няма нищо наяве. За черно на бяло става дума, легално сформирана коалиция, с взаимен договор и програма! Не вярваме какво тиражира агенция ЕЖК (една жена каза).

138

Благоев

преди 5 години

Настава ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и отново задуха СТУДЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОЧЕН ВЯТЪР да забрули бурените и да пръсне семената им по опустошената ни земя !

137

Граждани

преди 5 години

Остава да си тръгнат - ГЕРБ, ОП и ДПС, а на тяхно място да влезнат граждани без политическа обвързаност и да пробваме, така да се управляваме. Едва ли ще е по-зле, като гледам как ни управляват през последните 30 години !

136

Анонимен

преди 5 години

ДПС уж бяха срещу Симеонов а сега са в кюпа. ОП пък бяха срещу ДПС, но сега се сдушкаха заради далаверите.

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 153 Ами той Борисов Е в такава коалиция. Не четеш ли новини?

134

Анонимен

преди 5 години

да съм на мястото на Борисов, замесваме една яка коалиция с дпс и партиотите и чао нинови и марешки мечти за власт поне още 10години!

133

Анонимен

преди 5 години

И "Воля" на Марешки напуска парламента! Защо - не е яснода бе, не е ясно! Не ходиш на работа, гледаш си имотеца и бизнесчето, а от парламента ти идват за нищо едни повече от 1000 лева! Това, ако не е ясно! Пък и нещо може да се изтърмъчи от Борисов, нали!

132

мечлис сериал

преди 5 години

Е то кой остана вътре? Ако и ДПС напуснат, ще останат само ГЕРБ и ОП и те ще се оженят, пардон ще се омъжат вътре както в турски сериал.

131

Анонимен

преди 5 години

Напускат, но още не знаят защо :)))Е това само путинопитек може да го направи!

130

Анонимен

преди 5 години

Бе незнам Марешки каква политика изповядва,ама след като той единствен в парламента се обяви открито и категорично против срещу изключително вредната и корупционна сделка за купуването на Ф-16 и същия Марешки се обяви и за референдум за члеснвтото ни в ЕС и НАТО ,а и сега с тази достойна постъпка да напусне този изчерпан парламент Марешки ми става все по симпатичен и като нищо ще гласувам за него.

129

Зозо

преди 5 години

Абе щом на мен ми писна от на Бойко /Горанов+Д.Кирилов/ простотиите, не знам на *** какво им е?А само си представете Марешки колко касови апарата трябва да смени в аптеките и бензиностанциите :)))))))))))))))))))))))))))))) Директно аут!!!Бойко да се маха, тръгнал от най - дребните фирми да изстисква!?!

128

анонимен

преди 5 години

Бойкот на аптеки и бензиностанции Марешки.

127

Анонимен

преди 5 години

100% е нещо с парите нс мюфтийството, днес ДПС ако са натиснали ББ и е обърнал палачинката вчерашна, на Марешки му е писнало....