24

Анонимен

преди 5 години

Нов референдум и оставане!Ясно от самото начало!Големи ***, дори не знаели за какво гласуват!Пълна ***!

23

Мухаха

преди 5 години

Брексит можеше да бъде договорен и да се случи АКО не бяха поставили тая паттка Мей за министър-председател . Омота се като куцо пиле в кълчища . Ама мноого куцо пиле . Тая си внуши че е преродената Маргарет Тачър и бъркотията започна........

22

Анонимен

преди 5 години

Излизане бе сделка не може. А изгонване без сделка може ли?

21

Брекзит

преди 5 години

Многознайковци,не ривети . Вижте как Британ ската лира скача всеки ден нагоре и нагоре.Много поздрави от брекзита.

20

Анонимен

преди 5 години

Само английския парламент знае каква игра играят, въпреки че изглежда че не знаят какво точно искат. Това е просто стратегия, така че след време ще ни е ясно защо е така. Спомнете си Чърчел и за колебанията му дали да подкрепи Германия или съюза, изчакване и включване в последния момент.

19

Анонимен

преди 5 години

Гласувалите за Брекзит си мислеха че всичко е много лесно излизаш от ЕС и реки от мед и масло започват да заливат острова. Заплатите и пенсиите се вдигат до небето, паунда достига 5 евро а британците само лежат и се замерват с пачки пари из дома си. Вместо това получиха срив на паунда с 30%, затваряне на заводи, бягство на капитал и инвестиции от острова, а също предстоящо разпадане на Обединеното кралство. Това е причината за изтрезняването, шикалкавенето и отлагането до безкрайност на Брекзита

18

Мен

преди 5 години

Защо си мислите че народа решава, искам да кажа че от този референдум зависи нещо... Ами не. Англия е голяма държава, пътят по който о ще поеме е начертан за 50 години напред. Държави като нея, Франция, САЩ, Япония, Германия не се оставят на произвола. Ако са решили да се махат от ЕС значи имат сключени договори с САЩ и др държави. Това не е *** където ни управляват гадки ку*ви и педа-ли, които целенасочено унищожават всичко българско. И е крайно време да си погледнем нашата държава!!!

17

ДртПрч

преди 5 години

След като й забраниха да излиза без сделка, а нова сделка няма да има, Мей няма друг избор освен да оттегли заявлението за излизане на Британия от ЕС. Това значи да се започне нова процедура по излизане за нов 2-годишен период или нов референдум.

16

До 7

преди 5 години

Искрено се надявам , че се шегуваш с "американските корпорации" .Мислиш ли , че Ейпъл ( примерно) ще се обидят на Европа и ще спрат да си продават стоката .... Защото ги кефи острова да е в съюза ....?

15

Анонимен

преди 5 години

ЕС е като демокрацията - може да не е най-доброто, но по-добро не е измислено!

14

чарли

преди 5 години

До Анонимен:Ако се повторят резултатите,пак да има референдум докато се вземе правилното решение.

13

Абе, еййй...

преди 5 години

Ква колония е България, бе..?Май сте забравили кви Гладиатори бехте, като чакахте по 2000 човека за хлеб, 89-90-година, под мъдрото ръководство на Луканов и Виденов.

12

Ауууууу.. Така ли...

преди 5 години

АМИ КАТО.РУСИЯ Е ВЗЕЛА ВСИЧКИТЕ НИ ДЪЛГОВЕ КЪМ ДРУГИ ДЪРЖАВИ, ЩО ТОГАВА ОЩЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ НА ИРАК, АНГОЛА, МОЗАМБИК, НИГЕРИЯ И НИКАРАГУА....??!!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Всъщност са 60 милиарда евро, а не паунда. Това са вноските за да си продават "британските" стоки в ЕС. Да се подържат трохи за управителите на неформални колонии като България. ЕС е относително платежоспособен пазар за техните стоки. Другите са САЩ, Канада, Австралия, Китай, но те вече продават там и едвали ще намерят друг 500 милионен пазар.Източна Европа се оказа заплаха за трудовия им пазар. Сега се наслаждават на къри и бананови специалисти.

10

Кога, бе 11....

преди 5 години

Кога бившия СССР, ни е плащал сметките.... Хахахааааа...НИЕ НА НЕГО... ДА.... Ама за обратното, не си спомням изобщо, бе...!

9

Анонимен

преди 5 години

До 11 Русия взе дълговете на СССР, но и взе всичко което беше общо, като кредити отпуснати на държави от Третия свят,посолства в чужбина,ядрените ракети на Украйна,Беларус,военни активи и др.!

8

Анонимен

преди 5 години

Европарламента трябва да влезе в положението на англичаните и ги изхвърли от ЕС!Това е правилното решение,точно както работник си подаде молба за напускане.Нима работодателят ще ме чака, да си тръгна когато аз реша?!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5И за каво точно ги дължат тези 60 млрда на ЕС? Когато държавите напускаха ссср нямаше неустойки и такива глоеми суми,дори Русия плати всички дългове на бившите република. ЕС е измамна пирамида.

6

шматка

преди 5 години

Тези ще го играят това хоро до когато си искат.Ако не ги изгонят на 29 това означава че ще имат представители в бъдещия ЕП и ще се наложи след година да се провеждат нови избори за ЕП.

5

Уилям Шекспир

преди 5 години

Направо ми скриха шапката.