9

Ани

преди 5 години

Друго не ме дразни, но защо дори не се опитва да се научи. Продължава с изцепките. Или е много проста, или нарочно ги прави тези неща.

8

Анонимен

преди 5 години

Най-добре го разбира протокола Баце! При посещението си в Лондон преди време беше седнал с разчепени докрай крака срещу Тереза Мей, та даже снимката я въртяха по Ройтерс доста време.

7

Анонимен

преди 5 години

Е голяма работа....

6

Анонимен

преди 5 години

Ами съветниците на президента и жена му къде блеят, че не им дават уроци по етикет?

5

Ха-ха

преди 5 години

Тато и Брежнев как яко се мляскаха ...Сега сте тръгнали да търсите кусур на Десито. Айде нема нужда. От село е госпожата. Да не мислите, че е лесно да минеш от *** на токчета и дантели

4

Барон Мюнхаузен

преди 5 години

Крънчева , като стане Президентша да прави всичко по протокол , а ако я назначат посланик , ако иска и по прашки да си връчва акредитивите , Радева е импулсивна , което не е недостатък , пък и лоша реклама няма , на Плевнелиев първата дама , нито веднъж не сгафи щот просто не ходеше с" мъжо" си..

3

Пройко

преди 5 години

Простовато момиче, ама така атмосферата става по-непринудена.

2

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало вече трябва да има и такива моменти .

1

Анонимен

преди 5 години

Преди в българската дипломация да нахлуе Стоян Ганев и останалите недоразумения след него, всяка съпруга на дипломат минаваше яко обучение по протокол, за да не стават такива просташки гафове. Сега е късмет, че не пратихме разголена дипломантка за първи посланик в Саудитска Арабия, а недоразумението президентша все повече затъва, вместо да се поучи от предишни грешки. Няма ли кой да ги обучава? Няма ли кой поне да им подари книга по протокол да си я четат сами???