149

Анонимен

преди 5 години

Известни сме,говорят за нас.Значи сме значими.Иначе кой го знае българинът.

148

Анонимен

преди 5 години

Галопиращата посредственост не признава граници. Умният човек е този, който си поставя прегради, затова в света властва глупостта.

147

Президент надали ?

преди 5 години

Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?

146

Гордо братя Българи

преди 5 години

Вече две години . . . имаме не президент, а чуело.Той дойде не да обединява, а да разединява.Безумните му опити да уронва престижа на България доведе до това че народа стана по-активен и по чуствителен за собствената си идентификация като българи.В Москва само могат да съжаляват. Всъщност цялото му съществуване се оказва един провал.

145

Анонимен

преди 5 години

Тая селска мотика пак се прояви...

144

Анонимен

преди 5 години

Айде спрете да злобеете, бе. Чудо голямо станало - една хубава жена целунала един хубав и високопоставен мъж. Те това е най-големия проблем в държавата, другите проблеми сите сме ги решили - това престъпност, това ромска маргинализация на обществото, това корупция, бедност, безработица, подмяна на национални и обществени ценности - всички те бледнеят на фона на една целувка. Мишоци такива, защо не пишете по истински важните за България проблеми, а отвличате вниманието на хората с глупости.

143

Анонимен

преди 5 години

Когато една жена е дама, тя стои скромно в присъствието на мъжа си, особено на официални събития, и го допълва дискретно. Не се навира да става център на внимание, докато погребалния агент с измрелите от претоварванията мозъчни клетки стои в миманса и мига на парцали.

142

Един от Северозапада

преди 5 години

Когато Баце Бойко мляска Макроновица вечерта на летището, а тя в първия момент ужасена се дърпа, Когато прегръща Макрон, като приятел, с когото са отраснали заедно, и са яли филии с мас, докато ритат на поляната мачле, минава за непринудено общуване, за разчупване на леда. Когато тупа Медведев по ръката, ръсейки абсурдни твърдения-било висш пилотах в поитиката.Естествения жест на Радева пък бил гаф.Жената на Плевнелиев, както и жената на Баце не правеха гафове , Антонина и жената на Желю-също???

141

Анонимен

преди 5 години

Тази не спря да резили мъжа си.

140

А

преди 5 години

Обучават я госпожата на етикета, но когато ги няма първите 7 - не се получава.

139

Валери

преди 5 години

До 153. Това че Боко ни излага не дава право на Радев и неговата да правят същото, нали?

138

Анонимен

преди 5 години

Е голям праз. Като чели кой знае кво е станало. Гербави мишки не ви ли е срам вижда ви като ни резили на всяка среща?

137

Анонимен

преди 5 години

Когато се родиш *** като жената на президента то е за цял живот.

136

Анонимен

преди 5 години

...смята Кристина Крънчева, експерт по протокол и корпоративен етикет........................Да ви имам експертите! Няма да се учудя да се намери някоя експерт по... бързо надяване на презервативи или ...Хайде до тук, че ще загрубее!Наистина сме високообразована нация! Едно време имаше разни физици, инженери, химици, медици...Говореха български, без да мекат, поставяха члена, дето трябва, както и запетайки и разни други смешни подробности!

135

Анонимен

преди 5 години

До За първи пътМного добре ще е да е ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ! По-добре си подгответе аксесоарите за окончателното Ви напускане на глупавата сцена, на която присъстваме...А това ще стане по времето но първия мандат на Президента Румен Радев. След два мандата той ще се оттегли от политиката, но дотогава ще бъде трън в гъ..рба (по-точно в продължението му) на шепа ненужни хорица, за които появата на един мъж на сцената, запазена за мижитурки, бе трудно смилаема...

134

Хейтър

преди 5 години

Време е вече Румбата да я прати тази на село да сАди компири щото за друго не става. С неприятна външност, умствено ограничена и с кватален манталитет.

133

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,Някой изненадан!?

132

Анонимен

преди 5 години

Защо Зорка Първанова не мляскаше с начервосана уста бузите на чужди президенти?Защото е възпитана жена,а тази втората на първия не е.

131

До За първи път

преди 5 години

Откакто започнах да нося червилло преди 65 години,помняче......Преди колко? Боже, та Вие може би сте виждала първата поява на Лили Иванова на СИНИЯ екран? И имате спомени? Дядо Алцхаймер Ви е пожалил? Ей Боже, чета и се вълнувам! НОСЕЛА била червило! Та тогава още нямаше найлонови пликове, в какво сте го НОСЕЛА? А за ПЪРВИ ПЪТ ли пишете, защото текстът Ви е ужасяващо омачкан, неразбираем и, простете ме, глуповат. Един съвет, госпожо: оставете литературата, късно е за Вас! И даже вредно!

130

За първи път

преди 5 години

от толкова години срещам жена, която да "мляска" отсрещния ,а за следата от червило- не говоря ,защото само много "изостанал" човек може да го направи.Откакто започнах да нося червилло преди 65 години,помняче брат ми,баща ми, по-късно съпругът,синът ми се отнасяха с показна ДОСАДА, ако посмея да ги целуна с червилО( дори по бузата!); камо ли да опитам да трия!!!? Аз също изразявах нескрита нЕПРИЯЗЪн, когато тумба роднини ме "мляска' и опитв да бърше бузите ми..ОТВРАТ!! А за случая със със слове