12

Анонимен

преди 5 години

В над 90% от случаите домашното "насилие" е заради жената.Днешните жение нямат никакво уважение към мъжете си и много от тях даже си мислят че те командват положението. Лично съм ставал свидетел как арогантни и злобни жени тормозят мъжете си и упорито им лазят по нервите и направо ги унижав на публично място. А Българския мъж днес даже е много добър и търпелив.Я примерно да видите мъжете в Саудитска Арабия или Иран какво правят......там направо жените ги спукват от бой за най малкото нещо

11

Анонимен

преди 5 години

Ми като се е омъжвала за агресивен и първичен човек къде е гледала?Хванал я за косата и я ударил в земята,хвърлил и в лицето вряла вода и спагети... Очевидни има някакви проблем господинът с агресията,много избухва също така може би е садист. А тя-красивата и умната какво е гледала като се е събирала с такъв?

10

Старозагорец

преди 5 години

A какво ще кажете за тормоза ,унижението , към мъжете от жените им.Аз съм свидетел и на такива неща.Виждял съм психически и физически тормоз от жена към мъжа си!Тука скъпи граждани какво правим!

9

Joker

преди 5 години

Мъжете упражняват физически, а жените психически тормоз. Бил съм жертва на психически тормоз от страна на жена, добре че ми издържаха нервите, а не я набих.

8

Крумов

преди 5 години

Ако си бяхме прели истамбулската конвенция ли е,конференция ли е нямаше да така. Щеше да е мир и любов. Семейството вместо да се кара за пари и недоимък с умиление ще благонравните поучения с еврогеиски ценности. Ми то в Истамбул е така и затова истамбулска.

7

;-)

преди 5 години

Подобни статии трябва да са с етикет: "Платено съобщение от НПО-тата", както по време на избори партийните реклами са с такова уточнение.

6

Опитите продължават

преди 5 години

НО народа си каза думата и "Истамбулската конвенция" няма да се приеме в България.

5

Анонимен

преди 5 години

"Юмруци, тормоз... Историята на Веселка"---Абе, сайтът! Стига с тия ИЗМИСЛЕНИ истории за домашно тормозени български жени!Идете в Столипиново, Факултето там ще присъствате даже на ИСТИНСКИ случки на домашно насилие, с ИСТИНСКИ ромки ... Ето ви ИСТИНСКИ материал. :)Ама, не! Вие искате да ме убедите, че САМО българите бият жените си. Айде, стига! :)

4

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Много е важно да си "вържеш гащите" преди да се ожените и да имате апартамент и деца.Повечето случаи на насилие са защото мъжът мисли че жената ще му вземе предметите , за които е работил и ще си намери друг. А на предбрачните споразумения се гледа с лошо око.

3

XL

преди 5 години

Крайно време е страната ни да подпише истанбулската конвенция

2

Анонимен

преди 5 години

Жените харесват предимно мутри, батки и губияни. Гледат за мускули, татуировки и скъпи коли. После реват, че живеят с откачалки. Емиии. Като ви дойде акъла няма да е така. Вие чували ли сте какво представлява модерната "свалка". Направо жалка история. Той директно я обижда и се държи като с ***. Тя му се мазни.

1

Тюрк

преди 5 години

Такива са българските мъже - ценности !