112

Анонимен

преди 5 години

Прехвърлил апартамента на ЕООД-то,нищо ,че е бил придобит по време на брака,тя глупачката тогава му е раждала децата,а той е решил да мине другарката,после става голям фирмаджия,със служебната кола и мацките ,които назначава ,разбира се с 10 г. по-млади,съпругата дебелее,увяхва и той все повече не я търпи,нищо ,че е плешив и с тесни раменца,важното е ,че води всяка на ресторант и и определя заплатата...та така с БГ мъжът.

111

Анонимен

преди 5 години

*** то това да е проблема луд които скача на доктор на домоуправител че брат му полицаи колко пъти пишем за тоя от Ловеч Радослав нее един път защо боико не вземе мерки тоя господин 21 години си го търпим в тоя град Ловеч

110

Dj dance mashine

преди 5 години

Ми то нее сефте като се напият не знаят какво правят комшииката така отиде в София *** сега комшията се моли да се връща пита се щоли

109

Българин

преди 5 години

Навремето бях тръгнал с една... Аха, работата да стане сериозна и да заживеем заедно, и разбрах, че като пийне става от лесните.И добре , че нямахме дете, щото иначе боя щеше да и е през ден...Да се подсеща да е трезвена...

108

Анонимен

преди 5 години

***

107

До Митьо

преди 5 години

Само че след 1945 г. в много български семейства нещата сапо-различни. Съпругът харчи своята заплата за да се нахрани добре по време на работния ден, да се почерпи после с приятели, а през последните 50-60 г. заделя и пари за любимия си автомобил, който в повечето случаи е купен с кредит, който жена му изплаща.Съпругата пък не рядко получава по-висока заплата от благоверния си. С нея поддържа домакинството, пазарува, готви вечеря за гладника, изплаща апартамента.Но се изисква тя да е послушна

106

Анонимен

преди 5 години

Щом Веселка работи на две места,след първият шамар да си е взела децата,наема си жилище и подава молба за развод.Децата на училище и детска градина.Никакъв втори шанс,няма да спре физическия или психически насилник.Нито и трябва апартамента му,нито нищо от такъв.Спокойствието няма цена.И точка.

105

Анонимен

преди 5 години

Защо някои хора си мислят, че имат само права.

104

Анонимен

преди 5 години

до БоримечкатаНе знам колко е учила, но не се е научила да си плаща сметките и да не вдига скандали за щяло-нещяло.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Едното няма нищо общо с другото но за българския мало-умен мъжки екземпляр акъла му стига единствено за блъскане! Не за друго ромите ви смилат а вие, най-смелите, в ситуация гледате само как да не ви се засекът погледите! Ама жената в къщи ли е, всичко е позволено! Повечето български "мъжаги" сте комплексари и трапезни бабаити, ромите ви клуецат и така ще е дорде не ви поумнеят селияндурските кратуни!

102

Боримечката

преди 5 години

До МитьоНе че нещо, ама жената е преводачка..сигурно е учила доста повече от някои.

101

Анонимен

преди 5 години

Някой някога чувал ли е за случка, при която отиваш с парите да платиш консумативи и не ти позволяват, защото не си собственик?

100

69

преди 5 години

До Имаме ли държава?ами нямаме Държава, защото излиза, че да хвърлиш по жена си врели спагети е по-тежко престъпление, отколкото изнасилванията и грабежите на самотни възрастни хора по селата.

99

Анонимен

преди 5 години

Живее в чужд апартамент, не си плаща консумативите, иска да се развява напред-назад, когато човекът цял ден е работил и е уморен, вдига му скандал и накрая мъжът и бил насилник.

98

Анонимен

преди 5 години

В кой мол има врели спагети не разбрах, на кило или на парче ги продават?

97

Анонимен

преди 5 години

Тази наистина ли очаква някой да и плаща тока и водата? 4 месеца без ток, това означава че половин година не е плащан!

96

до 98 (митьо)

преди 5 години

е те заради тоя азиатски варварски манталитет , природата изчиства БГ-тата

95

Имаме ли държава?

преди 5 години

Ако наистина разведеният или намиращ се в развод съпруг постъпва така, че да няма електричество или вода в жилището, в което живеят децата му, той трябва да получи сурово наказание!Редно е да има някакви механизми за защита на майките с деца, които биват подлагани на такива видове тормоз от страна на бившите си съпрузи.Лошото е, че понякога се случва овдовяла жена и малките й деца да страдат от подобни видове тормоз от страна на роднините на покойния съпруг. Какво ли не се случва в живота.

94

Анонимен

преди 5 години

аре бе каракачанов , кога ще измислиш концепцията за БГ-тата ?

93

69

преди 5 години

Аз това за насилието донякъде го разбирам - един насилник по-лесно ще се раздели с имота и децата си, обаче при тази ситуация да очакваш да продължи да ти плаща сметките за ток и вода?!?