52

Потресен!

преди 5 години

Ох, потресен съм целокупно и фундаментално от домашното насилие над жените. Ох, кога най-после ще приемем истанбулската конвенция, за да престана да се треса целокупно и фундаментално!

51

Осман

преди 5 години

При нас koзата струва повече от жената

50

психолог

преди 5 години

Безспорно мъжа няма право да наранява физически жената. Но от такива публикации оставаме с усещането, че жената има право да повишава тон, да обижда, да ограничава мъжа. Много жени живеят с усещането, че имат право да се държат брутално в семейството, без никакви последствия. Това често им изиграва лоша шега и ако мъжа е по-примитивен, комплексиран и невъздържан се стига до физическо насилие.

49

Джентълмен

преди 5 години

Аз жена през живота си не съм удрял никога.

48

Анонимен

преди 5 години

Не искам да го оправдавам тоя /може наистина да е насилник/,ама колко мъже търпят,търпят и накрая не издържат и извъртат един шамар. Жената отвара уста - насилник. Пък какво е изтърпял човека,та му изкипяло ...........................

47

Анонимен

преди 5 години

Трябва да я шамари повече и да я *** от зад докато зачене .Доказана рецепта за семейно щастие

46

Анонимен

преди 5 години

А бе нещо не ми се връзва - мен не питат чия е партидата като си плащам тока,ами направо ми вземат парите. Значи тая не си е плащала тока.

45

Кратун

преди 5 години

Поредната миризлива партенка, която трябва да ни внуши колко много се нуждаем от истанбулска конвенция, за да спрат някои да си бият жените. Аре у лево!

44

Бау

преди 5 години

Бие, защото има комплекси и иска да има власт над някой. Децата, жената. Иначе пред другите мъже е тих и само злобее. Просто се разделяте като не се разбирате и това е. Ако има деца намесени, ще си поделите времето. Той си мисли, че като я набие и тя ще е вече послушна ... После "ама тя ми изневерява!". Как да не ти изневерява като не е изобщо щастлива ...

43

Анонимен

преди 5 години

А има ли статистика колко мъже са починали от ежедневен женски психически тормоз /получили инсулт или инфаркт/ ?

42

Анонимен

преди 5 години

КонФекцията ДГД

41

Анонимен

преди 5 години

ПРОБЛЕМ ИМА САМО КОГАТО ЖЕНИТЕ СА ТОРМОЗЕНИ,А МЪЖЕТЕ - КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ. АМА ЖЕНИТЕ РЕВАТ ПО ТВ

40

Видял и препатил

преди 5 години

Съд, прокуратура, мода, филми, работодатели, медии, профсъюзи - всичко живо защитава жените. Не съм чул за организация, която защитава мъжете от женското насилие и тормоз. "***, купи, продай, некадъррник, нещастнник, защо така, ще си тръгна, ще те изоставя, защо няма пари, нищо не си постигнал..." Няма как да не психясаш, ако слушаш всеки ден тия идиотщини. Накрая такива мъже или се пропиват, или се самоубиват, или си загубват доходите и имотите.

39

MGTOW

преди 5 години

А за насилието от жените към мъжете кога? Бившата ми откачена като изтрещяваше и като ме блъскаше и удряше пред децата ми казаха да се оплача на арменския поп. Сега ми прави проблеми постоянно за пари и не ми дава да си виждам децата. Ама не, сега ще ме наречете *** щото аз не я биех, а жена в тая ситуация е жертва.

38

Анонимен

преди 5 години

По-страшен е психическия тормоз. Жените са майсторки на него. Предпочитам да ме бият с лопата по главата, отколкото да не ме докосват, но някаква змия само да ми съска и да ме стряска.

37

Пострадал

преди 5 години

А жените които тормозят мъжете???

36

Анонимен

преди 5 години

Аз нали ви казах, че всеки ден ще четете подобни новини, поне до приемането на ИК. А вие ми цъкахте минусчета. Нормално, като за такъв народ, то се вижда какви все си ги избирате. Скоро и децата ви ще слушат непрекъснато за *** у нас и в Европа. Заслужавате си го!

35

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей, така де!

34

Анонимен

преди 5 години

А кога ще се заговори за психическия тормоз, който жените редовно налагат?Да би мирно стояло, не би чудо видяло е казано преди мнооого години.---ПРИНЦИПНО МОЖЕ И ДА СИ ПРАВ, НО ДОТАМ ЛИ СЕ СТИГА ЧЕ УБИЕШ ЖЕНА СИ ОТ БОЙИЛИ КАТО СЕ НАВИКАТЕ ВЪПРОСА СВЪРШВА...

33

Шенол

преди 5 години

Анаааа...апартамента бил на негови дружества. Значи Веселка е драпал да върже бизнесмена, че да живее безгрижно, то ясно а картинката. Ами кат не си опичат ъкъла жените тъй става, не се гледат само парите ба оу