7

Анонимен

преди 5 години

Паххаха.Кво стана, закъса ли капитализъмчето. Май ще се работи тука от памперс до.....памперс. А честито!

6

V

преди 5 години

Аз предлагам следното . Понеже никой вече не ходи на мачове и стадионите пустеят .Да направят билетите безплатни за пенсионери . Хем стадионите пълни ,хем футболистите ще има смисъл да ритат .Ще ги гледа някой ;) И готово проблема е решен :)))

5

Анонимен

преди 5 години

Дементни,глухи,болни...хайде бе!

4

Иво

преди 5 години

Странно,явно биполярните действия на правителството продължават с пълна сила,само преди няколко месеца бяха приели забрана да не се държат пенсионери на работа като държавни служители,щото трябвало да се дава път на младите,сега пък трябвало да се интегрират.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да вдигнем възрастта за пенсиониране както Путин направи

2

Teo

преди 5 години

Марди, кажете си направо - от толкова хубаво управление последното десетилетие толкова сме я цъфнали и вързали, че ще принудим пенсионерите да работят. Работят ли, няма да има нужда от високи пенсии. Всичко де що е работоспособно избяга в чужбина, щото при Бат ви Боко всичко е ток и жица! Сега - пенсионерите да бачкат - до смрът! Проклети да сте ... цялото ви котило, като почнем от бай Тошо и стигнем до бодигарда му и всички комунисти по средата!

1

Анонимен

преди 5 години

По *** статия не бях чел от доста време. Като няма млади и се опитват да прекарат 60-70г за бъдещето на страната. Смях.Бабо Пенке стягай се ще ходим на дискотекъ ...