73

Гогата

преди 5 години

Вижте ... не искам да бъда прекалено груб, но столичанинът е прекалено капризен. Все нещо не му харесва. И все пак Фандъкова и фирмата ще се съобразят, но трябва да помислим и ние за собственото ни мислене

72

Калин

преди 5 години

Голяма част от коментарите тук (а и не само в този сайт) искат оставката на кметицата. И това е разбираемо - последните години общинската администрация генерираше предимно издънки, гафове и всевъзможни глупости.Проблемът, който аз имма с тези искания, е каква е алтернативата. Ляв кмет? Достатъчно възрастен съм, че да си спомням последният такъв. Един господин, с фамилия Янчулев. Разликата между него и настоящата кметица, е колосално положителна.Нещото което ни тряба, е алтернатива!

71

До Кметицата

преди 5 години

Фандъкова, не разбра ли, че хората нито искат да те слушат , нито искат да те виждат. Събирай си багажеца и беж в с.Белчин. А този нещатник Здравко след като Усра Червен бряг , какво се пъчи в София ?

70

ОСТАВКА

преди 5 години

Кога ще си подадеш оставка Господи награди нея и децата и както заслужават за да разбере как е дай боже награди я за труда който положи за София ????

69

Анонимен

преди 5 години

Аз си ремонтирах клозета. Наех фирма да извърши ремонта. След като ми изпълниха всичко се сетих, че не ми харесва клозетната чиния и искам да я подменя. Кой според вас плати за това?

68

BOPA

преди 5 години

'За сметка на фирмата, но с парите, които им отпуснахме безплатно и безлихвено'. Данка.Данче, идете си. На хората им е наближило вече.

67

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Оставка некадърници.

66

void

преди 5 години

Искам аз да съм фирмата изпълнител и да дойде Фандъкова да ми каже, че разходите за демонтаж на разделителите, които именно те в качеството си на клиент са си избрали и са ми поръчали да монтирам, са за моя сметка... Е не само, че няма как да стане, ами ще ги осъдя за повече отколкото е стойността на ремонта. Тези вече съвсем ни взеха за пържени рибки...

65

Тикваленд 2019

преди 5 години

Който мисли, че ГЕРБ са нормална партия да мине по Графа, после да пита някой занимаващ се със строителство какво мисли за цената и качеството на проекта. Отговорът ще е: "Цената е немска, качеството нигерийско, визията - албанска!"Толкова за ГЕРБ, за Данчето Даскаличката и т.н.

64

Антикомунистов

преди 5 години

Шопиянци вкараха мутр***н в политиката!

63

Анонимен

преди 5 години

"Сега говорим за безопасност на хората"Аха, сега ли говорите за безопасността на хората? А за какво си говорихте когато одобрявахте проекта?

62

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не дойдоха от Марс.Вие ги избрахтИ, НЕдраги провинциалисти!!!ГРОБ са представителната извадка на народи-населението в Бг.Просто, нагло и неграмотно племИ, това са българите днес.

61

Анонимен

преди 5 години

Опит-Грешка и накрая *** плЯща.Ха-Ха

60

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Фандъка пак лъже! Фирмата изпълнява проекта.

59

Анонимен

преди 5 години

Проба-грешка! Добре, че Фъндъкова не е хирург.

58

ГАТАНКА

преди 5 години

Бавно, грозно, опасно и скъпо, през София минава. Що е то?Жокер: не е руска лимузина

57

Анонимен

преди 5 години

Така става когато учителка по руски, родом от самоковските села, стане кмет на София.

56

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се гаврят с тази знакова за града ни улица не от вчера. Още като кмет на София, Бойко Борисов монтира едни автоматични прегради, които се спускат за да мине трамвая и после се вдигат за да не влизат коли. Софиянци от центъра ги помним. Събитието беше огласено с фамфари и медиен шум... Е, работиха точно една седмица.За сведение, същите, но монтирани и поддържани от англичани си работят вече повече от 20 години пред английското посолство, само на 200 метра от бойковите.

55

Анонимен

преди 5 години

А бе кьорави хора които се спъват винаги ще има и с перки и без перки.

54

Анонимен

преди 5 години

Графа беше хубава улица преди ГЕРБ да я налазят. Голяма част от живота ми мина покрай тази знакова за София улица, че и още е така и сега. Тъжно е да гледаш как някакви, които едно време наричахме "въздух под налягане", съсипват София.