244

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧовека ти е написал че няма държави Латвия и Естония, както и Украйна, Беларус, всичко това твябва да се върне към Русия, това са болните държавни измислици на комунистосоросоидите

243

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКалоян е католик на куково лято. С латините прегазваме Сърбия, пак си го закъсал с некачествено наркотик.

242

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ВЗЕМАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИЧКИ НА ТАВАРИЩ ПУТИН ОТ ОФШОРКИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА....

241

Анонимен

преди 5 години

САЩ ПРИЕ ОЩЕ СНАКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯКЕФ...

240

Анонимен

преди 5 години

Пак съм тук ЧЕРВЕНИ

239

Анонимен

преди 5 години

Тъкъв бой го чала руския свинарник че им е бедна фантазИята на ушанките

238

Анонимен

преди 5 години

Терористически дуржави като Исил и русия не трябва да съществуват

237

Анонимен

преди 5 години

Амаааа за копиран текст колко ти плащат ***

236

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

235

Анонимен

преди 5 години

Миче само да те питам от сайта на БТА ли копирова .........хаха

234

Анонимен

преди 5 години

ХА-ха! Простолюдието го плашат с война, а в същото време Путин и Тръмп заедно плющят манекенки и бЕло на някой тропически остров.

233

уточнение

преди 5 години

Руския външен министър още преди 5-6 години каза ,че Русия има достатъчно територия и богатства.И няма претенции към съседите си.Но всяка педя руска земя е свещена и ще бъде бранена до смърт.Жалките естонски краваролизци се слагат на американците с някакви смехотворни доклади.Бля-бля.Всъщност Русия винаги е готова за война ,но само срещу агресори.

232

Мишо

преди 5 години

Просташка и долна американска пропаганда. Похвално, че ви плащат за тези скалъпени статии!Русия не иска да воюва с Европа, а да търгува с Европа. Американците са като плевел те взимат и нищо не дават. Не съм за Русия, а съм за нашите интереси. Америка ни дърпа назад и в цяла Европа вече го разбраха!Платените американски *** - готови старт на минусите!

231

срамота

преди 5 години

"Информацията е на естонското разузнаване"...Ша умра от смех...Тези краварски слуги са преписали дословно учебника на Сорос.Но дедо Тръмпи сега ги кара да си плащат за мнимите новини.Щом ги е страх от руснаците ,нека си плащат на краварските си охранители.Същото се отнася и за нас ,за съжаление.Боко ще плати с нашите пари едни 3-4 милиарда за да си купим остарели Ф-16 с които да се пазим... от Русия.Срамота.

230

ники

преди 5 години

Абе каква война ви гони. Това да бла-бла приказки на джуджето за да стяга редиците на недоволните.

229

Анонимен

преди 5 години

НАТО се готви за война с Русия, а тя се готви за отбрана. Има голяма разлика.Колкото до кибершпионажа, САЩ осъществяват кибершпионаж срещу целия свят. Защо руснацте трябва да са по-г.лупав.и?

228

Анонимен

преди 5 години

До 233 ако вас ви нямаше рашко нямаше да има и отоманско нашествие Свендослав ако бе свършил на чаша няколко години по рано Щяхме да го одбием Пет пъти нападахте византия и пет пъти ви спука от бой Време е нато да ви изгори като ви е горил гръцкия огън навремето

227

Един от Северозапада

преди 5 години

Не е вярно, ние сме мишена 1!Ако не вярвате-питайте Роско, Цецо. А като ни превземат-пътя към Вашингтон е съсвем открит! За какво мислите, ни дават да купим 8 от най-модерните им за времето на Виетнамската война самолети? Ако не сме ние, да ги спираме, до Вашингтон е един полет с миг 15 разстояние! Разчитат на нас, хората! И фрегата ни продадоха, от ЕС, малко преди да я нарежат за скраб. Сега остава и танкове Шърман, и сме непобедими, в нашия край на Вселената!!!

226

Анонимен

преди 5 години

Което ми напомня че1 Калоян е католик 2 в крайна сметка губим войната3 Цялата работа завършва с общ поход на Българи и Латини в сърбия Която прегазваме брутално

225

Анонимен

преди 5 години

До 226 е нямало бе маскал Литовското княжество съществува много преди монголите от московия Света няма нужда от терористическия тумор който сте