264

тя

преди 5 години

САЩ искат да ни направят фронтова линия и да изгорим кат пилци , а т- н- евроатлантици отдавна ще са се скатали на безопасно място!

263

раша наша

преди 5 години

дразнете мечката дразнете дразнете -мечката търпи и изведнъж без да разберете ще ви разкъса на парчете от вас нищо нема да остане.оставете мечката да си спи спокоино.а ес и нато сащ обградиха бърлогата на мечката не му остава нищо освен да си защити после ще викате и крещите че гризлата е агресивна

262

Анонимен

преди 5 години

До До за РуГоVньо, Финландия загуби половината Карелия, Виборг, излаза на Баренцово море и се сдоби с руска военноморска база и репарации, които им ги опростиха!Да, руските загуби на хора бяха големи, ама причината е, че командирският състав беше избит от Сталин и приятелчета!

261

Анонимен

преди 5 години

Стига с глупостите! Прекалявате! А и снимката е фейк! Факан фейк! Тази снимка е от натовското учение в Норвегия! Лъжете и ви мързи да работите снимките ви са под всякаква критика!

260

Анонимен

преди 5 години

Той Рокосовски е на коня вата не оня бездарник жуков собствената си изтория не знаете ... другите учите а щуйгу освен да язди путин на конче на по високо неможе се качи

259

Анонимен

преди 5 години

1 Я да ни обясниш кога пък руския свинарник е победил Наполеон ...Втората полска война ли ? Сериозно това ако е победа ...2 русия е бита доста често много поздрави от Византия и Ченгис хан но пък що да се занимаваме чак с него и ния в Бг я бихме първата световна

258

Хаха

преди 5 години

Каква война бе ватенки....?А замисляли сте се какво ще стане с всички вас в Европа и Америка ако започне война...мноого сте ***...

257

Изводи

преди 5 години

Когато параноята те тресе все някой те напада, виждаш призраци, чуваш гласове похищават те извънземни. Моят доктор казва че ако имам някой от горните симптоми мястото ми и в лудницата!

256

До за Ру

преди 5 години

Забравиха Финската война и какъв бой ядоха. В Ленинград още им държи . . .

255

za RU

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски.........завинаги!!Русия не може да бъде победена никога!Ако не ми вярвайте.............питайте Наполеон и Хитлер!!Добър ден, селяни прости!!!

254

Анонимен

преди 5 години

До venixМНОГО СИ ПРАВ - САМО VENIX КРАВАРЯ ИМА КАКВО ДА УЧИ ОТ РУСИЯДРУГИТЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

253

Кремълският педераст

преди 5 години

Се готви за войнаТова се вижда от всеки с повече от две мозъчни клетки в главата сиВъпросът е ние дали сме готови да посрещнем ордите му..

252

Анонимен

преди 5 години

На руснаците искат да им разцентроват задния двор.

251

venix

преди 5 години

Краварите имат много да учат от Русия! Ама много...

250

дръж барута сух

преди 5 години

Това че ударът не се подготвя срещу нас е добре, защото ще ни даде време да се подготви. Не бива да се самозалъгваме, защото докато държат сили по границите с Естония, докато се огледаме, може да ги преместят срещу България.

249

Хаха

преди 5 години

Русия с такива като вас война няма да води, ще ви бие по 2 ракетни шамара и ще о пикаете кълките, а запада ще прибели очи и ще кажа "хъкъта-ъкъта, таковата...ами случи се...да се разберем някак", щото никой не му се мре за такива, които самият той презира и смята за ***.Русия война със запада не иска. Война на Европа, ако може само източна и конвенционална, с Русия, искат САЩ, за да се оправят дълговете и бъкиите, но Русия би била безкомпромисна срещу атаки към нея. Това кой не го разбра?

248

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО САЩ СЕ БОРИ С РУСКОТО"СРЕДНОВЕКОВНО-ИМПЕРСКО МРАКОБЕСИЕ"ПОДКРЕПЯМ САЩ

247

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЦИН, ПИЕШЕ ЧОВЕКА,АМА НЕ БЕШЕ ОЛИГАРХ-ТИРАНИНДЕМОКРАТ БЕШЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕ...

246

Анонимен

преди 5 години

МЕД МИ КАПНА НА СЪРЦЕТО ЕЙ....ЩЕ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ НА КРАДЕЦА ПУТИН

245

1

преди 5 години

как ще стане,...той и фюрера беше уверен в силата, си ,ама Цял Берлин го опънаха накрая,,,та и сега може да стане така,,,вероято всичко ще започне с Израел;а после,всички ще се влючат,накрая НАТО,няма да го има...но може да има Руски парад във Вашингтон,,,а Ген . Шойгу да приеме парада на бял кон,като Жуков някога......